Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bundan bahseden birkaç hanım oldu ve siz ısrarlı şekilde reddettiniz fakat ben de hanımlarla hemfikirim. bu adamın hayatında bir kadın var. bir kerelik bir aldatmadan söz etmiyorum. rutini haline gelmiş bir ilişkisi var. bundan ötürü bir an önce sizden koparabildiği kadarını koparıp boşanmanın derdinde.
siz, yılların yorgunluğu ve evlilik denildiğinde ağzınızda kalan kötü tattan ötürü hiçbir kadının eşinizle ilgilenmeyeceğini düşünüyorsunuz fakat elbette ki onun da topal bir alıcısı olacak. üstelik kadınlar, bu yaştaki erkeklerin kara kaşı ya da kara gözüne vurulmadıkları için kendilerini maddi olarak güven verebilecek adamlar arıyor. eşinizin yatırım yapmak ya da üç çocuğa rağmen sizden koparabildiği kadarını almaya çalışması asla tesadüfi değil.
öte yandan nafakayı ötelemeye çalışması da tesadüfi değil. davadan dolayı oluşacak masrafları birkaç ay ödemediği nafaka ile ödeme niyetinde.
 
Kabul etmediklerini merak ediyorum ben daha çok.
Nafaka 6 ay sonra başlayacak.
Ben artık gözünaydın diyemiyorum. Her an yeni bir arızayla gelebilir
Şimdilik anlaştık gibi.
Sevindim bu arada B Began Hep diyorum anlaşacak her türlü maddede. Falsosu çok, biliyor.
Ev, nafaka, nafaka artış miktarı konusunda anlaştık. Nafakanın 6 ay sonra başlamasını istiyor.
 
Adam o şartları kabul etmese bile mahkeme de daha zararlı çıkacağını bildiği için etmiş.üstelik nafakayı da dava açılışından itibaren ödeyecekti.Sakın nafaka 6 ay sonra şartını kabul etmeyin.tazminat bile istemediniz.3 çocuğun tüm yükü 6 ay sizde olmamalı
 
Adamın kabul ettiği şartlar evin yüzde 60 ı ve 3 cocuga aylık 10 bin nafaka mı oda 6 ay sonra.ki size borcu varmış zaten evin yüzde 60 ını almanız sizi yine karlı yapmıyor.Ay began ben senden daha hırslıyım bu adama.Sakın nafakayı 6 ay sonra filan kabul etme.Davayı ne zaman açtıysanız o aydan itibaren iste.Sen bir ayı geçti başka ildesin zaten cocuklara bi katkısı oldu mu adamın ki daha da öteliyor
 
6 ayı kabul etme ya. Ocakta zam alacak ocak ayında başlasın en kötü.

Geri adım atma 1 haftaya ona da okay der bu adam.

Avukatım dilekçeyi hazırladı, dava açarsak daha da korkup şartlarımızın tamamını kabul edeceğini düşünüyor.
 
Avukatım dilekçeyi hazırladı, dava açarsak daha da korkup şartlarımızın tamamını kabul edeceğini düşünüyor.
Açsın davayı bi an önce nafaka tarihin başlasın ekim ayı geldi.Adam zaten ağustosu eylülü boş geçti para ödemeden hala 6 ay daha diyor.tazminatta iste mutlaka sen.bırak hakim karar versin.sen her durumda evin yarısını ve 3 cocuga maaşın 3/1 ini alacaksın bunu düşün
 
Nafaka 6 ay sonra başlayacak.
Bunu mahkeme kabul ediyor mu peki ya? Neticede bu sizin için değil çocuklar için verilecek bir nafaka. Hiç talep olmadığı durumda bile mahkeme çocuklar için bir nafaka bağlıyor sanırım. Saçma buldum ben, hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir tabi.
 
Ben de bilmiyorum.
 
Ben de öyle düşünüyorum. Adam yeni hayatına başlamadan önce ne kadar koparsam kârdır diye tüm tuşlara basıyor.
 
Kızlar avukatım protokolü hazırlamış ama bu dengesiz bir hafta düşünme süresi istemiş. Niye acaba?
 
Kızlar avukatım protokolü hazırlamış ama bu dengesiz bir hafta düşünme süresi istemiş. Niye acaba?
Açın davayı geçin avukat olarak söylüyorum. Zaten protokol düzenlerse sunarsınız devam ederken anlaşmalıya çevire bilirsiniz. Dava devam ederken de tensip ile beraber çocuklar için tedbir nafakası isteyin. Adamın mesleğini maaş bilgilerini de ekleyin. Memur maaşı belli neticede. Nafaka ödemeye başlayınca aklı başına gelir.
 
Peki tedbir nafakası ne kadar olur? Çok cüzi bir şeyse değmez.
 
Benim kızım tam da senin dediğini yapıyor. Yani kardeşler bir olup mahkemeye çıkınca ne diyeceklerine dair notlar alıyorlar, birbirlerine taktik veriyorlar.
Siz ne yaşarsanız yaşayın çocuklar farklı bir konu.Babalarını kötülemeyin.Umarım bunu yapmıyorsunuzdur.
 
Kızlar avukatım protokolü hazırlamış ama bu dengesiz bir hafta düşünme süresi istemiş. Niye acaba?
Zaman kazanıyor. Nafakaya ne kadar geç başlarsa o kadar iyi onun için. Hiç süre falan bekleme aç davayı çekişmeli o düşünsün. Sonra kabul ederse anlaşmalıya çevirirsin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…