Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Avukatı aradım. Çekişmeli açın, en hızlı şekilde nafaka bağlanmasını talep edin dedim.

Niye olduğu önemli değil bence davayı açıp bir an önce nafaka almaya bakın böyle kaybınız oluyor.

Zaman kazanıyor. Nafakaya ne kadar geç başlarsa o kadar iyi onun için. Hiç süre falan bekleme aç davayı çekişmeli o düşünsün. Sonra kabul ederse anlaşmalıya çevirirsin.
Önemli olan nafakanın başlaması.. eşin çalışıyor olsa da ödeniyormuş avukatınız detaylı bilgi verir
Bence de. Avukata çekişmeli aç dedim.

Avukatı aradım. Çekişmeli açın, en hızlı şekilde nafaka bağlanmasını talep edin dedim.
Çok çok iyi demişsin oh sevindim daha da bekleme bunun keyfini.Oyalıyor o dedikleri gibi.Nafakan bağlansın direkt.Tazminat da istiyorum de tutuşsun iyice.6 ay sonrayı filan kabul etme.Şuan bile ağustos eylül ekim de nafaka ödememiş olacak.çok uyanık sanıyor kendini

Kızlar avukatım protokolü hazırlamış ama bu dengesiz bir hafta düşünme süresi istemiş. Niye acaba?
Hayır demek için tabi ki, son kozlarını oynuyor. Sen çekişmeli için davaları açmıştın, geri çekmemişsindir, elleme dursun davalar. O da düşünedursun

Hayır demek için tabi ki, son kozlarını oynuyor. Sen çekişmeli için davaları açmıştın, geri çekmemişsindir, elleme dursun davalar. O da düşünedursun
Yoo dava çekişmeli devam edecek. Began % 60 ı haketmiyor demiş.

Göndermiyor, ben zenginmişim.
Terbiyesiz herif.Tek başına kira yok bişey yok kendi napiyormuş maaşı da zengin diyor utanmaz yaa.Aynen sen yüzde 60 değil evin tamamını hak ediyorsun. Merak etme 3 cocugunun anasına böyle davranan adamın ne oldugunu hakim de anlar.Sen taleplerini en yüksekten tut.Hiç mütavazı olma bu nankör adama karşı

Dilekçeye bence ağustostan beri cocuklara bakmadıgını da ekleyin şehir dışında yeni işe başlamama rağmen hiç bir şekilde yardım etmedi diye ettiyse banka dekontuyla ispatlasın
Bütün bunları avukatım gündeme getirecektir

Bütün bunları avukatım gündeme getirecektir
Zenginsin diye kiraya öğretmen maaşıyla ve üç çocukla giden kadına bir kuruş yardım etmemek nedir ya.Benim de ablam öğretmen ve kirada bekar olmasına rağmen babam destek çıkıyor zorlanmasın diye.Ki sizde üc cocuk var insaf.Arabanız bile yok size araba bile şart şu durumda

İşte sonradan görme ve aç gözlü biriyle bu durumlara düşüyoruz.

Peki tedbir nafakası ne kadar olur? Çok cüzi bir şeyse değmez.
Israrla anlamak istemiyorsun konu sahibi. Sizin için cok cüzi bir şey olan miktar, eşinin ciğerinden et koparır... Yok bir hafta süre, yok düşünecekmiş vs uzattıkça uzatıyor, öteledikçe öteliyor. Neyi bekliyorsunuz açın çekişmeli davayı, bırakın anlasmak için o uğraşsın...

Aldığı saçma sapan akıllarına hepsi onu geriye attı ama bu adam salak olduğu için yine salak bir hamle yapacak bakın görün.
Bence fikri şu; Nasıl olsa yasal olarak mahkeme ikimize de %50 verecek nafakayı da en düşük seviyeden verir. Ben her türlü kara geçerim diye düşünüyor muhtemelen.

Açtık davayı anlaşmalı olacaktı ama çekişmeliye dönecek.

Kadın isterse milyoner olsun baba olarak üstüne yine düşer çocuklarına biseyler yapmak kendisinin de görevi çünkü ama nerdeee
Adamın umurunda değil ki. Onun derdi sadece parası eksilmesin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…