Bence fikri şu; Nasıl olsa yasal olarak mahkeme ikimize de %50 verecek nafakayı da en düşük seviyeden verir. Ben her türlü kara geçerim diye düşünüyor muhtemelen.
Ben de öyle düşünüyorum.Kalan kısmını tazminat olarak iste içine mihrini de dahil et :)
Belliydi böyle olacağı.Yoo dava çekişmeli devam edecek. Began % 60 ı haketmiyor demiş.
Çocukları çim adam zannediyor herhalde. Siz zaten bunun ahlaksızlığı yüzünden bosaniyorsunuz.Attığı mesaja bakın: Çocuklar 18 yaşına gelene kadar nafaka öderim. Ömür boyu para yediremem. Zaten nafakayı da sen yersin, çocuklar değil.
Kocaların babalıktan da boşandığını duyardım da bu kadar şerefsiz, ahlaksız olduğuna inanamazdım.
Her zaman he deyip geçiyorsun buna da he de geç. Onun demesiyle olmuyor o işler.Attığı mesaja bakın: Çocuklar 18 yaşına gelene kadar nafaka öderim. Ömür boyu para yediremem. Zaten nafakayı da sen yersin, çocuklar değil.
Kocaların babalıktan da boşandığını duyardım da bu kadar şerefsiz, ahlaksız olduğuna inanamazdım.
Şerefsiz köpek. Hemen ekran görüntüsü al. Çocuklara eşşek gibi nafaka ödemek zorunda. Onun demesiyle olmuyor. Sadece babanın çalıştığı evkerde kız çocuk çalışmıyorsa evlenene kadar babanın sigortasından faydalanıyor. Paşama bak 18inden sonra nafaka ödemeyecek.Attığı mesaja bakın: Çocuklar 18 yaşına gelene kadar nafaka öderim. Ömür boyu para yediremem. Zaten nafakayı da sen yersin, çocuklar değil.
Began af buyur ama ben de inanamamana inanamıyorum.Kocaların babalıktan da boşandığını duyardım da bu kadar şerefsiz, ahlaksız olduğuna inanamazdım.
Para yedirmem dediği de öz çocukları , hasta herif ya. Çatır çatır da yiyecekler ohhhhAttığı mesaja bakın: Çocuklar 18 yaşına gelene kadar nafaka öderim. Ömür boyu para yediremem. Zaten nafakayı da sen yersin, çocuklar değil.
18 yaşına kadarAttığı mesaja bakın: Çocuklar 18 yaşına gelene kadar nafaka öderim. Ömür boyu para yediremem
Cevap vermeye tenezzül bile etme, dava dilekçene ekle. Daha bunların dersanesi üniversitesi var, öpe öpe verecek nafakalarını. Gerekirse çocukkar tek tek kendileri dava açsın vakti gelince. O şimdi istediği kadar konuşabilir. Ömür boyu araba yüzü görmesin inşallah.Attığı mesaja bakın: Çocuklar 18 yaşına gelene kadar nafaka öderim. Ömür boyu para yediremem. Zaten nafakayı da sen yersin, çocuklar değil.
Göndereceği para da para olsa. Ülkedeki verilen nafakaları bilmesek diyeceğim ki çok yüklü para verecek. Adam çocukları için vereceği parayı bile eli titreyerek verecek şaka gibi.Attığı mesaja bakın: Çocuklar 18 yaşına gelene kadar nafaka öderim. Ömür boyu para yediremem. Zaten nafakayı da sen yersin, çocuklar değil.
Artı, ağır bir orta yaş bunalımı. Aylardır deli danalar gibi bi oraya bi buraya çarpmasının nedeni bu. Erken evlenmiş, anca geçinmiş, geçim derdinden çok şey içinde kalmış, hayatında gördüğü tek kadın karısı olmuş belki de, şimdi ise hem tercih edilme nedeni var kendince hani memur oldu ya, hem de Began memur oldu, çocuklar konusunda gözü arkada kalmıyor. Gün benim günüm, olursam şimdi olurum diyor işte.Söyledim gene söylüyorum.. Kocanızın tepkileri hiç normal değil. Sizi erkenden oraya göndermesi, kendisinin tayin almaya yanaşmaması, boşanmadan ziyade o fikre hemen adapte olup boşanmanın maddi konularını daha çok önemsemesi. Siz atandıktan sonra tek derdinin araba olması, çocukları fazlalık gibi görmesi.Bence araştırın bu işin altından mutlaka başka kadın çıkacak. Eğer boşandıktam sonra öğrenirseniz bir sürü maddi kayıp yaşarsınız. Bu işin altında ihanet var bana göre.
Bu cimrilik ve hırsla başka kadına para harcamayı göze alabilir mi ben de onu bilemedim ama zengin bulursa belki.Ben başkası olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa Began'dan cinsellik talep ettiği bir zaman vardı, kredi kartı ile ilgili bir durum muydu tam hatırlamıyorum, talep etmezdi sanırım elinin altında biri olsa. Hani bu yaşta adam da cafede kahve içmelik ilişki yaşamaz yaşarsa da.
Adam sadece fazla paracıl ve sorumsuz. Tüm iticiliği bundan kaynaklı bence.
Bu cimrilik ve hırsla başka kadına para harcamayı göze alabilir mi ben de onu bilemedim ama zengin bulursa belki.
Bu bilgi dogru. Ben açtım ve tüm üniversite boyunca babamdan zorla nafaka aldım18 yaşına kadarçocuklar üniversiteye giderse 18 yaşından sonra da nafaka ödemek zorunda, çocuklar reşit olunca eğitim masrafı için babaya dava açabiliyor diye biliyorum, anlaşma protokolü vardı elinizde, eş protokole 18 yaşına kadar diye madde koydurmak isterse veya mahkeme tutanağına yaş sınırıyla alakalı şerh düşülmesini isterse kabul etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?