Aynen o da var. Çocuklarından para sakınan adam, sanmıyorum başkasına harcasın.Bu cimrilik ve hırsla başka kadına para harcamayı göze alabilir mi ben de onu bilemedim ama zengin bulursa belki.
Bu ihtimal de var. Ama üyenin bazı şeyleri peyderpey anlatmasi da var. Bir sürü üye de yazdı sizin postunuzda eksik birseyler var, inandırıcı gelmiyor diye. Haklı buluyorum bu eleştiriyi. Mesela ilk konuyu açtığında atandım ve böyle oldu gibiydi. Sonra eski postunda 2-3 yıl önce maaş kartımı istiyor diye postu var. Bu surecte adamın dediği herseye hehe dedim geçtim tarzi cevap veriyorum dedi. Ama postlarinda gayet herkese cevap veren biri olduğunu görüyoruz. Kredi borcu niye belli degil. Benim için de bu konu hep havada. Buna cevabı da moderatore şikayet edin oluyor. Ya da karı koca iletisimleri böyle. Bilemiyorum.Söyledim gene söylüyorum.. Kocanızın tepkileri hiç normal değil. Sizi erkenden oraya göndermesi, kendisinin tayin almaya yanaşmaması, boşanmadan ziyade o fikre hemen adapte olup boşanmanın maddi konularını daha çok önemsemesi. Siz atandıktan sonra tek derdinin araba olması, çocukları fazlalık gibi görmesi.Bence araştırın bu işin altından mutlaka başka kadın çıkacak. Eğer boşandıktam sonra öğrenirseniz bir sürü maddi kayıp yaşarsınız. Bu işin altında ihanet var bana göre.
Çok iyi yapmışsınız böyle babalara müstahakBu bilgi dogru. Ben açtım ve tüm üniversite boyunca babamdan zorla nafaka aldım
Aynen adam sadece ozgürce yeni hayat kurma derdinde..para niye vereyim diye kafayı yiyor çocuk falan aklında değil nasılsa sizin maaş fazla gelir 3 çocuğa diye...len makarna 19 TL olmuşBen başkası olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa Began'dan cinsellik talep ettiği bir zaman vardı, kredi kartı ile ilgili bir durum muydu tam hatırlamıyorum, talep etmezdi sanırım elinin altında biri olsa. Hani bu yaşta adam da cafede kahve içmelik ilişki yaşamaz yaşarsa da.
Adam sadece fazla paracıl ve sorumsuz. Tüm iticiliği bundan kaynaklı bence.
Cimri babanızla şu anda aranız nasıl acaba?Bu bilgi dogru. Ben açtım ve tüm üniversite boyunca babamdan zorla nafaka aldım
Bende bir sürü boşanma konusu varken neden bu konunun bu kadar uzadığını merak ediyorum. Began her şeyi çok hızlı yaşıyor nedenseBir de gitmiş yazdıklarıma begenmedim atmisBu kadın 40 yaş civarinda mi gercekten?
Began Hanım ister begenin ister beğenmeyin birseyleri peyderper, saklaya saklaya anlattiginizi azcık mantığı olan tüm üyeler biliyor.
Ya fake’se çok sıkıcı amaBende bir sürü boşanma konusu varken neden bu konunun bu kadar uzadığını merak ediyorum. Began her şeyi çok hızlı yaşıyor nedensekonuların gerçekliğinden şüphe ediyorum ama birşey demedim bugüne kadar. Şikayet falan da etmedim arada ne gelişmeler olmuş neler hızlı yaşanmış diye okuyorum ve komik gelenlere gülüyorum djsjsjjdj
Aynı fikirdeyim.Bir de gitmiş yazdıklarıma begenmedim atmisBu kadın 40 yaş civarinda mi gercekten?
Began Hanım ister begenin ister beğenmeyin birseyleri peyderper, saklaya saklaya anlattiginizi azcık mantığı olan tüm üyeler biliyor.
Ya fake demiyorum ama işte bende neden bu kadar uzadı ona anlam veremiyorum. Daha entrikalı boşanma konuları bile bu kadar uzamadı. Ne bilim burada boşanan ilk çift konusu gibi en ufak ayrıntıyı bile yazıyor. Öncekinde dediğim gibi çok hızlı gelişiyor olaylar bu da benim aklıma yatmıyorYa fake’se çok sıkıcı amaçok klasik bir boşanma olayı çünkü
ne bileyim büyük aksiyonlar yok , ihanet entrika hiçbiri yok ı ıh , bu kadar sarması bence aslında gerçek gibi olması gibi geliyor bana sıradan boşanma herkes kendinden bisey buluyor
Fake olmak için fazla durağan bence de.Ya fake’se çok sıkıcı amaçok klasik bir boşanma olayı çünkü
ne bileyim büyük aksiyonlar yok , ihanet entrika hiçbiri yok ı ıh , bu kadar sarması bence aslında gerçek gibi olması gibi geliyor bana sıradan boşanma herkes kendinden bisey buluyor
Aynısını söylemiştim, B Began üstünde durmadı. Bence de işin içinde iş var.Söyledim gene söylüyorum.. Kocanızın tepkileri hiç normal değil. Sizi erkenden oraya göndermesi, kendisinin tayin almaya yanaşmaması, boşanmadan ziyade o fikre hemen adapte olup boşanmanın maddi konularını daha çok önemsemesi. Siz atandıktan sonra tek derdinin araba olması, çocukları fazlalık gibi görmesi.Bence araştırın bu işin altından mutlaka başka kadın çıkacak. Eğer boşandıktam sonra öğrenirseniz bir sürü maddi kayıp yaşarsınız. Bu işin altında ihanet var bana göre.
Bu kadar iyi niyetli olmanıza istemsiz olarak gülümsedim. Umarım hayat size diğer yüzünü hiç göstermez. Bu memlekette ne insanlar var bilseniz, bırakın kendi parasını evladından sakınmayı evladının ölen anne babasından kalan maaşını yeni sevgiliye eşe tahsis edenler, evladını kış günü okullar açıkken okulunun değişmesi gerektiğini umursamadan annesiyle evden tahliyesi için başvuranlar daha sayamadığım bir sürü rezillik. Çocuğunun üç kuruşluk nafakasını her seferinde icra yolu ile zorla ödeyen , iki yıldır artmayan nafakaya arttırrım davası açtı diye çocuğunun annesine binbir laf söyleyen adamın yeni sevgilisine bilmem kaç yıldızlı otelde organizasyon yaparak pırlantalar ile evlenme teklifi ettiğine ilişkin daha yeni bir olay öğrendim. Adam cimri değil karısına çocuğuna cimri, onlara makarnayı layık gören adam kendisi dışardan yerim diye plan yaptığını yazmıştı konu sahibi.Aynen o da var. Çocuklarından para sakınan adam, sanmıyorum başkasına harcasın.
Bu kadar iyi niyetli olmanıza istemsiz olarak gülümsedim. Umarım hayat size diğer yüzünü hiç göstermez. Bu memlekette ne insanlar var bilseniz, bırakın kendi parasını evladından sakınmayı evladının ölen anne babasından kalan maaşını yeni sevgiliye eşe tahsis edenler, evladını kış günü okullar açıkken okulunun değişmesi gerektiğini umursamadan annesiyle evden tahliyesi için başvuranlar daha sayamadığım bir sürü rezillik. Çocuğunun üç kuruşluk nafakasını her seferinde icra yolu ile zorla ödeyen , iki yıldır artmayan nafakaya arttırrım davası açtı diye çocuğunun annesine binbir laf söyleyen adamın yeni sevgilisine bilmem kaç yıldızlı otelde organizasyon yaparak pırlantalar ile evlenme teklifi ettiğine ilişkin daha yeni bir olay öğrendim. Adam cimri değil karısına çocuğuna cimri, onlara makarnayı layık gören adam kendisi dışardan yerim diye plan yaptığını yazmıştı konu sahibi.
Halbuki 3 cocuklu orta yaşlı dul herifi kim napsın. Hep söylüyorum kadınların her türlü gideri var lakin erkeklerin her türlü gideri yok.Artı, ağır bir orta yaş bunalımı. Aylardır deli danalar gibi bi oraya bi buraya çarpmasının nedeni bu. Erken evlenmiş, anca geçinmiş, geçim derdinden çok şey içinde kalmış, hayatında gördüğü tek kadın karısı olmuş belki de, şimdi ise hem tercih edilme nedeni var kendince hani memur oldu ya, hem de Began memur oldu, çocuklar konusunda gözü arkada kalmıyor. Gün benim günüm, olursam şimdi olurum diyor işte.
Valla burdaki dayılara yapışan genç kadınları okudukça emin olamıyorum artık, zengin falan da değil çulsuz çulsuz herifler bi de, hele o 53lük dayı için tüp mide ameliyatına giren kadını aklımdan çıkaramıyorum.Halbuki 3 cocuklu orta yaşlı dul herifi kim napsın. Hep söylüyorum kadınların her türlü gideri var lakin erkeklerin her türlü gideri yok.
doğru ama sağlıksız bir ilişki ve bağlanma stiline sahip olur olsa olsa . tıpkı bu örnekteki gibi. doyurucu ve sağlıklı bir ilişki yaşayacak hatun sanmam ya bulamazlar şimdiki hatunlar cin valla.Valla burdaki dayılara yapışan genç kadınları okudukça emin olamıyorum artık, zengin falan da değil çulsuz çulsuz herifler bi de, hele o 53lük dayı için tüp mide ameliyatına giren kadını aklımdan çıkaramıyorum.
7 yıldır evliyim düğünüme bile çağırmamıştım zaten. Ki zaten beni 5 yaşından beri (ayrıldıklarında beri) arayıp sormamis birisi. Annem de cahillikten nafaka almamis. Üni döneminde 4 yıl ben aldım. Ama avukat yoluyla. Rızasıyla değilCimri babanızla şu anda aranız nasıl acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?