Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hatta kız çocuklarına özel evlenene kadar nafaka ödeniyor diye Yargıtay karari önüme cikmisti ama ben mezun olduktan sonra hemen evlendim bu bilginin doğruluğunu da teyit etmedim. Bı arastirmak lazım

Hatta kız çocuklarına özel evlenene kadar nafaka ödeniyor diye Yargıtay karari önüme cikmisti ama ben mezun olduktan sonra hemen evlendim bu bilginin doğruluğunu da teyit etmedim. Bı arastirmak lazım
Öyle mi? Bunu bilmiyordum.

Avukatı azlettim kızlar.
Son zamanlarda resmen trip atıyordu. Kocan sürekli karar değiştiriyor, böyle olmaz ki. Ben bununla mı uğraşacağım? Benim sözümden çıkmayacaksan, kocanla görüşmeyeceksen avukatın olurum diye bana garip cümleler kurmaya başlamıştı. Avukat egosu galiba bu

Boşanma aşaması manevi açıdan da yıpratıcı bir süreç o yüzden taraflar duygular ile karşı tarafa birşeyler yazabiliyor. Bu yazılanlar, konuşalanlar mahkemenin seyrine etki ediyor. Avukat bunları düşünerek kocanla görüşme diyor büyük ihtimalle. Hukuk çok ayrı bir dünya, birçok konuda bizim aklımıza gelmeyecek şekilde düşünüyorlar, düşünmek zorundalar. O yüzden sizin trip olarak gördüğünüz şey başka birşey olabilir

Paranı geri verdi mi? Kocan karar değiştiriyorsa sen ne yapabilirsin ki kocanın avukatı ile görüşsün bu durumu senlik bişey yok.

Paranı geri verdi mi? Kocan karar değiştiriyorsa sen ne yapabilirsin ki kocanın avukatı ile görüşsün bu durumu senlik bişey yok.
Aynen kocamın dengesizliğini avukat bana yansıtıp, trip atıyor. Sanki benim suçum.

Ben bana dediklerini dinliyordum zaten. Kocamın dengesiz davranışlarını da bana yansıtıyordu. Mesela kocam nafakaya 6 ay sonra başlayalım diyordu. Ben de dedim ki 6 ay sonra başlayacaksak o 6 ayı toplu halde bana ödesin. Avukat bana diyor ki çok şey istiyorsun.

Bir an önce parasını almaya bakıyor işte uğraşmak istemiyor dava zorlu çünkü anlaşma olmadı baktı.

Avukat olduguna emin miyiz bu arkadasin?

Hızlıca yeni bir avukat bulman lazım ama dişli birini de orada nasıl bulacaksın, çok sıkıntılı işler. Kocanın amacı da bu mu acaba, avukat bezdirip kaçırmak

Hızlıca yeni bir avukat bulman lazım ama dişli birini de orada nasıl bulacaksın, çok sıkıntılı işler. Kocanın amacı da bu mu acaba, avukat bezdirip kaçırmak
Bu avukat için dişli dediler ama adam fos çıktı.

Benim avukatım da iş çekişmeliye giderse belki bırakırım, çekişmeli boşanmak her avukatın işi değil demişti ki gerçekten haklı. Çekişmeli boşanma için uzmanlaşmış avukatlar var ve ücretleri gerçekten yüksek. Bu iş çekişmeliye gidecekse paraya kıyıp bu işte uzmanlaşmış birini bulacaksınız. Allah yardımcınız olsun.

Zaten paraya kıymıştım. 200 bin TL'ye anlaşmıştık ama işi yokuşa sürdü.
Amin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…