Hatta kız çocuklarına özel evlenene kadar nafaka ödeniyor diye Yargıtay karari önüme cikmisti ama ben mezun olduktan sonra hemen evlendim bu bilginin doğruluğunu da teyit etmedim. Bı arastirmak lazımÇok iyi yapmışsınız böyle babalara müstahakdoğru hatırlıyormuşum demek ki bir tanıdığın eski eşi de 18 yaşını dolduran oğluna nafaka ödemeyeceğini söylemiş, oğlu da cimri babasına çok sinirlenip dava açacağım o parayı bana ödemek zorunda ben hala okuyorum demişti.
Öyle mi? Bunu bilmiyordum.Hatta kız çocuklarına özel evlenene kadar nafaka ödeniyor diye Yargıtay karari önüme cikmisti ama ben mezun olduktan sonra hemen evlendim bu bilginin doğruluğunu da teyit etmedim. Bı arastirmak lazım
Boşanma aşaması manevi açıdan da yıpratıcı bir süreç o yüzden taraflar duygular ile karşı tarafa birşeyler yazabiliyor. Bu yazılanlar, konuşalanlar mahkemenin seyrine etki ediyor. Avukat bunları düşünerek kocanla görüşme diyor büyük ihtimalle. Hukuk çok ayrı bir dünya, birçok konuda bizim aklımıza gelmeyecek şekilde düşünüyorlar, düşünmek zorundalar. O yüzden sizin trip olarak gördüğünüz şey başka birşey olabilirAvukatı azlettim kızlar.
Son zamanlarda resmen trip atıyordu. Kocan sürekli karar değiştiriyor, böyle olmaz ki. Ben bununla mı uğraşacağım? Benim sözümden çıkmayacaksan, kocanla görüşmeyeceksen avukatın olurum diye bana garip cümleler kurmaya başlamıştı. Avukat egosu galiba bu
Paranı geri verdi mi? Kocan karar değiştiriyorsa sen ne yapabilirsin ki kocanın avukatı ile görüşsün bu durumu senlik bişey yok.Avukatı azlettim kızlar.
Son zamanlarda resmen trip atıyordu. Kocan sürekli karar değiştiriyor, böyle olmaz ki. Ben bununla mı uğraşacağım? Benim sözümden çıkmayacaksan, kocanla görüşmeyeceksen avukatın olurum diye bana garip cümleler kurmaya başlamıştı. Avukat egosu galiba bu
Aynen kocamın dengesizliğini avukat bana yansıtıp, trip atıyor. Sanki benim suçum.Paranı geri verdi mi? Kocan karar değiştiriyorsa sen ne yapabilirsin ki kocanın avukatı ile görüşsün bu durumu senlik bişey yok.
Ben bana dediklerini dinliyordum zaten. Kocamın dengesiz davranışlarını da bana yansıtıyordu. Mesela kocam nafakaya 6 ay sonra başlayalım diyordu. Ben de dedim ki 6 ay sonra başlayacaksak o 6 ayı toplu halde bana ödesin. Avukat bana diyor ki çok şey istiyorsun.Boşanma aşaması manevi açıdan da yıpratıcı bir süreç o yüzden taraflar duygular ile karşı tarafa birşeyler yazabiliyor. Bu yazılanlar, konuşalanlar mahkemenin seyrine etki ediyor. Avukat bunları düşünerek kocanla görüşme diyor büyük ihtimalle. Hukuk çok ayrı bir dünya, birçok konuda bizim aklımıza gelmeyecek şekilde düşünüyorlar, düşünmek zorundalar. O yüzden sizin trip olarak gördüğünüz şey başka birşey olabilir
Bir an önce parasını almaya bakıyor işte uğraşmak istemiyor dava zorlu çünkü anlaşma olmadı baktı.Ben bana dediklerini dinliyordum zaten. Kocamın dengesiz davranışlarını da bana yansıtıyordu. Mesela kocam nafakaya 6 ay sonra başlayalım diyordu. Ben de dedim ki 6 ay sonra başlayacaksak o 6 ayı toplu halde bana ödesin. Avukat bana diyor ki çok şey istiyorsun.
Zaten işi bu ama bir ego, bir trip.Bir an önce parasını almaya bakıyor işte uğraşmak istemiyor dava zorlu çünkü anlaşma olmadı baktı.
Profesyonel değil demek ki zaten ülkede öyle olan insan sayısı çok az. Düzgün bir avukat bulursunuz umarım.Zaten işi bu ama bir ego, bir trip.
Valla ya. Erkek dayanışmasına mı maruz kaldım acaba?Feyza Altun gibi bir avukat olsa altındaki donu bile alırdı adamın 2 ayda
Yok be uğraşmak istememiş, vakit kaybı olarak görmüş.Valla ya. Erkek dayanışmasına mı maruz kaldım acaba?
Baştan niye kabul ettiyse, hayret bir şey.Yok be uğraşmak istememiş, vakit kaybı olarak görmüş.
Avukat olduguna emin miyiz bu arkadasin?Ben bana dediklerini dinliyordum zaten. Kocamın dengesiz davranışlarını da bana yansıtıyordu. Mesela kocam nafakaya 6 ay sonra başlayalım diyordu. Ben de dedim ki 6 ay sonra başlayacaksak o 6 ayı toplu halde bana ödesin. Avukat bana diyor ki çok şey istiyorsun.
Evet maalesef.Avukat olduguna emin miyiz bu arkadasin?
Bu avukat için dişli dediler ama adam fos çıktı.Hızlıca yeni bir avukat bulman lazım ama dişli birini de orada nasıl bulacaksın, çok sıkıntılı işler. Kocanın amacı da bu mu acaba, avukat bezdirip kaçırmak
Zaten paraya kıymıştım. 200 bin TL'ye anlaşmıştık ama işi yokuşa sürdü.Benim avukatım da iş çekişmeliye giderse belki bırakırım, çekişmeli boşanmak her avukatın işi değil demişti ki gerçekten haklı. Çekişmeli boşanma için uzmanlaşmış avukatlar var ve ücretleri gerçekten yüksek. Bu iş çekişmeliye gidecekse paraya kıyıp bu işte uzmanlaşmış birini bulacaksınız. Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?