- 24 Kasım 2014
- 914
- 2.375
- 313
- 38
Gerçekten kıymışsınız, umarım daha iyi bir avukat bulabilirsiniz.Zaten paraya kıymıştım. 200 bin TL'ye anlaşmıştık ama işi yokuşa sürdü.
Amin.
Ya began sana yazmıştım avukat işi bi an önce bitirip parasını almaya bakar diye.Çıkarlarını kendin koru bulacağın avukata isteklerini net söyle ve çekişmeli açtır direkt davayı çok vakit kaybettin sen anlaşıcam diyeAvukatı azlettim kızlar.
Son zamanlarda resmen trip atıyordu. Kocan sürekli karar değiştiriyor, böyle olmaz ki. Ben bununla mı uğraşacağım? Benim sözümden çıkmayacaksan, kocanla görüşmeyeceksen avukatın olurum diye bana garip cümleler kurmaya başlamıştı. Avukat egosu galiba bu
Hayır ben değil bu avukatlar anlaşma diye yırtınıyor. Ben çekişmeli olsun sonuna kadar git dedim adam çamura yattı resmen.Ya began sana yazmıştım avukat işi bi an önce bitirip parasını almaya bakar diye.Çıkarlarını kendin koru bulacağın avukata isteklerini net söyle ve çekişmeli açtır direkt davayı çok vakit kaybettin sen anlaşıcam diye
Hayır ben değil bu avukatlar anlaşma diye yırtınıyor. Ben çekişmeli olsun sonuna kadar git dedim adam çamura yattı resmen.
Pazartesi araştıracağım yineSon durum nedir? Ne yaptiniz?
Zaten paraya kıymıştım. 200 bin TL'ye anlaşmıştık ama işi yokuşa sürdü.
Amin.
Hayır çekişmeli için200bin mi? Bu rakamı anlaşmalı için mi istedi sadece? 2 sene önce anlaşmalı için 3bin vermiştim ben, tabi bizde sizinki gibi mal mülk olayı yoktu.
Hem 200bin isteyeceksin hem de yarı yolda bırakacaksın. Ayyy sinir oldum hem kocanıza hem avukata.
Yok çekişmeli içindi bu fiyat.Anlasmali bosanma icin bi meblag cok yuksek yahu. Cekismeli acmak isteseniz ne kadar alacakti 400 falan mi?
Yok çekişmeli içindi bu fiyat.
Küçük şehirde 50 bin civarı. 200 bin çok astronomik.Ben de bu yıl 60-70.000 duydum büyük bir şehirde. 200.000 çok geldi.
O değilde senin diğer ku noldu.Bu msj atan adam tekrar birşey yaptı mıYok çekişmeli içindi bu fiyat.
Anlaşmalı için 30-40 bin arası fiyat istediler.Gecen seneden bu yana baya artmis fiyatlar. Benden 40-45k civari istemisti Izmirde bilindik bir avukat
Muhtemelen kazıklanacaktım.Ben de bu yıl 60-70.000 duydum büyük bir şehirde. 200.000 çok geldi.
Bence de kazıklanacaktım. Artık Pazartesi yeni birini araştıracağım.200 bin çok fazla yalnız bıraktığı iyi olmuş kazık yiyecekmişsiniz. Biraz araştırıp birini bulun bence eve 3. Ortak avukat çıkacak yoksa..
Hangi konu?O değilde senin diğer ku noldu.Bu msj atan adam tekrar birşey yaptı mı
Yeni avukatınıza ekonomik şiddet gördügünüzü yeni atanmış olmanıza rağmen geldiğiniz günden beri eşinizin çocuklarına bakmadığını giderlerinize katılmadıgını söyleyip tazminatta istemesini söyleyin.Direkt dava açılsın bence çünkü adam zaten aylardır size para göndermiyor üstüne 6 ay daha göndermeyeyım diye oyalıyorBence de kazıklanacaktım. Artık Pazartesi yeni birini araştıracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?