Bu avukat hepsini biliyordu ama fos çıktı.Yeni avukatınıza ekonomik şiddet gördügünüzü yeni atanmış olmanıza rağmen geldiğiniz günden beri eşinizin çocuklarına bakmadığını giderlerinize katılmadıgını söyleyip tazminatta istemesini söyleyin.Direkt dava açılsın bence çünkü adam zaten aylardır size para göndermiyor üstüne 6 ay daha göndermeyeyım diye oyalıyor
Bu avukatın belki anlaşırsınız diye umudu vardı.Bu sefer anlaşmalı olmayacağını net söyleyin ve direkt dava açılmasını isteyinBu avukat hepsini biliyordu ama fos çıktı.
Size msj atan asılan gevşek tekrar yaptı mıHangi konu?
Yok. Herhangi bir gelişme olmadı.Size msj atan asılan gevşek tekrar yaptı mı
İnanılmaz bir fiyat istemiş gerçekten.Gecen seneden bu yana baya artmis fiyatlar. Benden 40-45k civari istemisti Izmirde bilindik bir avukat
Hepi topu bir ev var paylasilacak. 200k oraya versem icime otururdu sahsen. Villalar, yatlar olsa vs tamam diyeceğimİnanılmaz bir fiyat istemiş gerçekten.
Arkadaşım Ağustos'ta anlaşmalı için 15 bine anlaştı, çekişmeli olursa 25 bin demiş; iyi bir avukat üstelik. Şehirde Kocaeli. 200 bin TL ödemem için ortada ciddi bir rakam olması gerekmez mi yahu?
İnanılmaz bir fiyat istemiş gerçekten.
Arkadaşım Ağustos'ta anlaşmalı için 15 bine anlaştı, çekişmeli olursa 25 bin demiş; iyi bir avukat üstelik. Şehirde Kocaeli. 200 bin TL ödemem için ortada ciddi bir rakam olması gerekmez mi yahu?
Sanırım çakal ve vicdansız bir avukata denk gelmişim.Hepi topu bir ev var paylasilacak. 200k oraya versem icime otururdu sahsen. Villalar, yatlar olsa vs tamam diyeceğim
Sanırım çakal ve vicdansız bir avukata denk gelmişim.
Feyza Altun adamın donuna kadar alır aldığı parayı da hak eder. Konu sahibine öyle bir avukat lazım.Feyza Altun gelip 200k istese tamam derim de bu fazla geldi bana acikcasi
Feyza Altun adamın donuna kadar alır aldığı parayı da hak eder. Konu sahibine öyle bir avukat lazım.
Ya Began hadi boşanma mevzun elbette doğru olabilir de insan 200 bini de yazarken bı düşünür.
Ortada malllar mülkler mi var da avukatla 200 bine anlastiniz hem de 3 çocuk ve bir memur maaşı ile.
Zeynep güven gibi sonunu bekliyorum bakalim
Uzun hikaye kardeş:)Zeynep güven neydi ki
Evet bende yoruma yazdım avukat eve 3.çıkmak istemiş. Konu sahibi de hiç düşünmemiş kazıklanıyor muyum acaba diye. Dediğiniz gibi mal çok olur çekişmeli davada avukat da bunlar zenginmiş diyerek parayı çok ister.Evettt ama iste ortada apartmanlar, luks arabalar, mal kacirma falan bisey yok ki. Ben bosanacagim zaman bircok avukatla konusmustum, birini gozume kestirdim. Sonrasinda gerek kalmadi gerci ama birisi cikip benden 200k istese baska alternatiflwre bakardim kesin
Uzun hikaye kardeş:)
Ee simdi noldu ? Eşiniz davaları geri çekmişti siz de mi geri çektiniz? Bu gidişle 'al senin olsun ev' deyip anlasacaksiniz galibaSanırım çakal ve vicdansız bir avukata denk gelmişim.
Arkadaşım yaşadığım şehrin en iyi avukatlarından. Yenilerde bir tanıdığımı yönlendirdim. Çekişmeli 40- anlaşmalı 15 dedi. Ki tarlalar arsalar fln var orda. Bir ev için ülkenin hiç bir yerinde anlaşmalıya bu fiyat verilmez.Hepi topu bir ev var paylasilacak. 200k oraya versem icime otururdu sahsen. Villalar, yatlar olsa vs tamam diyeceğim
Began bana da biraz uyumsuzluk var gibi geliyor. Kezban hatimi fln değil, ipten adam almayacak. O dediğin paralar basit boşanma değil ağır cezalarda olur. Yakın arkadaşım avukat artı kuzenim de ağır cezaya bakıyor. O dediğin paralar baya büyük ağır cezalarda olur.Bence de bu fiyat çok pahalı ama niye inanmadığınızı anlamadım. Google'a girin avukatlık ücretlerine bakın. Normal boşanma davası 20.000'den başlıyor ama buradakiler 30-40-50.000 istiyor. Çekişmeli mal paylaşımı davalarda malın %17'si %20'sine kadar avukatın isteme hakkı varmış. Bu da öyle bir hak kullanmaya çalıştı demek ki. Sonradan bana da fazla geldi ve saçma sapan davranınca azlettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?