Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla began bence googleye bizden ziyade sen bakmalıydın bir avukata 200 bin tl verilir mi diye ?
Ha verilir ama sen ve eşin zengin degilsiniz ortada paylaşılamayan mal mülk yok.
Hani saf desem degilsin.
Açıkçası sallamasyon geliyor artık bana bu 200 bin mevzusundan sonra.

Sanırım çakal ve vicdansız bir avukata denk gelmişim.
Kazanılan paradan da belli bir yüzde alıyorlar. Bu söylediğine o da dahil anladığım kadarıyla. Avukatlık ücreti artı kazanılandan komisyon gibi bir şey galiba ama çok şerefsizmiş gerçekten, anlaşmalı da olsa alacak mıydı yani 200bin? Anlaşmalı ücreti sabittir benim bildiğim çekişmeli toplam fiyatı bu olabilir ancak.

Bu fiyat anca mal mülk davası araya girince olabilir bi ihtimal ama tak diye bir seferde olmaz o da. Onu da gerektirecek bir durum yok zaten, bi ev var o da Began'ın üstüne, paylaşmam falan da demiyor.

Sizin kocanız avukat parasını duyunca mi cocuklara "ananiz zengin o alsın" dedi acaba? gözleri portlemistir 200bini duyunca

Ablacım sanırım sen google dan bakıp buraya bir seyler sallamışsın. Boşanma davası ayrı olur mal paylaşımı davası ayrı olur. Çekişmeli boşanma davasında mal paylaşımı görülmez onun için ayrı dava açılması gerekli. Dolayısıyla avukat mal paylaşımı davasına göre boşanma davasında fiyat vermez. Google dan bakıp kendince bir seyler yazmışsın.

Ayrica bence bir avukattan ziyade süreci yönetebilmek ve kendinize de dürüst olabilmek için bir psikolog ya da psikiyatrist ile görüşün.

Sizin kocanız avukat parasını duyunca mi cocuklara "ananiz zengin o alsın" dedi acaba? gözleri portlemistir 200bini duyunca
Adam ananız zengin derken dogru demiş demek ki :)
Katibin Ruhu valla onu düşündüm ben de.
Ev bile beganın üzerine
Yani ev satıldıgında yarısı zaten adamın olacaktı.
Ne için 200 bin üzerine anlaştılar anlamadım.
Nafaka desen zaten çocuklar için bağlanacak.
Ortada bilmedigimiz yalılar, yatlar, katlar mı mevcut :)

200 binde patladı zaten bana yazılan öğretmen var olayı da sıkıntılıydı
O olay da bana çok saçma gelmişti yazmamıştım zaten.
Kalkacak öğretmen sana bunu bu şekilde yazıp önce beni değerlendir, güzel kadınsın seni boş bırakmazlar vs vs.
He canım oldu.

Gelen avukat katibine sordum, ortalama bir avukat bi evceğiz paylaşılacak bir davaya o kadar istemez dedi. Çok enteresan cidden.

O olay da bana çok saçma gelmişti yazmamıştım zaten.
Kalkacak öğretmen sana bunu bu şekilde yazıp önce beni değerlendir, güzel kadınsın seni boş bırakmazlar vs vs.
He canım oldu.
Öğretmen ve kamu personeli camiasını hiç tanımıyorsunuz. Her gördüğüne yavşayqn kendini hint kumaşı sanandan geçilmiyor ortalık. Adam bedava seks derdine düşmüş her boku yer.

Gelen avukat katibine sordum, ortalama bir avukat bi evceğiz paylaşılacak bir davaya o kadar istemez dedi. Çok enteresan cidden.
Valla boşanma olayı dogru da ben artık Began'ın bazı durumları abartarak yazdıgını ve samimi olayım hatta SALLADIĞINI düşünüyorum.
Bir bu öğretmen mevzusu bir de 200 bin.

Öğretmen ve kamu personeli camiasını hiç tanımıyorsunuz. Her gördüğüne yavşayqn kendini hint kumaşı sanandan geçilmiyor ortalık. Adam bedava seks derdine düşmüş her boku yer.
Orası bir eğitim kurumu ve çalışan hepi topu kaç öğretmen var ki ?
Üstelik okulda daha yeni.
Kalkacak öğretmen bunu korkusuzca Began'a yazacak beni degerlendir diyecek.
Valla olmaz demiyorum ama söz konusu Began olunca ÜTOPİK buluyorum.

Mesleğinden bağımsız akli melekeleri yerinde olan hiç bir erkek henüz boşanmamış üstelik kapalı, türbanlı her ne deniyorsa hayat görüşü ortada olan bir kadına öyle bir mesaj yazmaz. Ay konu dine kaymaz inşallah, başka türlü durum betimlenemiyor.

Diyorum ya kudra yani söz konusu Began olunca aşırı utopik oldu.
Olmaz demiyorum olabilir.
Ama bu durum için çok fazla :)

200 binde patladı zaten bana yazılan öğretmen var olayı da sıkıntılıydı
Vallahi yazmadan edemeyeceğim ama bence atandığı okuldaki öğretmenlerin müdürden numarasını alıp gelme demeleri de garipti.

Çocukların nafakası için neden anneyle pazarlık yapılıyor ben de onu anlamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…