- 30 Aralık 2009
- 23.890
- 96.154
- 1.123
Valla began bence googleye bizden ziyade sen bakmalıydın bir avukata 200 bin tl verilir mi diye ?Bence de bu fiyat çok pahalı ama niye inanmadığınızı anlamadım. Google'a girin avukatlık ücretlerine bakın. Normal boşanma davası 20.000'den başlıyor ama buradakiler 30-40-50.000 istiyor. Çekişmeli mal paylaşımı davalarda malın %17'si %20'sine kadar avukatın isteme hakkı varmış. Bu da öyle bir hak kullanmaya çalıştı demek ki. Sonradan bana da fazla geldi ve saçma sapan davranınca azlettim.
Kazanılan paradan da belli bir yüzde alıyorlar. Bu söylediğine o da dahil anladığım kadarıyla. Avukatlık ücreti artı kazanılandan komisyon gibi bir şey galiba ama çok şerefsizmiş gerçekten, anlaşmalı da olsa alacak mıydı yani 200bin? Anlaşmalı ücreti sabittir benim bildiğim çekişmeli toplam fiyatı bu olabilir ancak.Sanırım çakal ve vicdansız bir avukata denk gelmişim.
Bu fiyat anca mal mülk davası araya girince olabilir bi ihtimal ama tak diye bir seferde olmaz o da. Onu da gerektirecek bir durum yok zaten, bi ev var o da Began'ın üstüne, paylaşmam falan da demiyor.Valla began bence googleye bizden ziyade sen bakmalıydın bir avukata 200 bin tl verilir mi diye ?
Ha verilir ama sen ve eşin zengin degilsiniz ortada paylaşılamayan mal mülk yok.
Hani saf desem degilsin.
Açıkçası sallamasyon geliyor artık bana bu 200 bin mevzusundan sonra.
Sizin kocanız avukat parasını duyunca mi cocuklara "ananiz zengin o alsın" dedi acaba? gözleri portlemistir 200bini duyuncaBence de bu fiyat çok pahalı ama niye inanmadığınızı anlamadım. Google'a girin avukatlık ücretlerine bakın. Normal boşanma davası 20.000'den başlıyor ama buradakiler 30-40-50.000 istiyor. Çekişmeli mal paylaşımı davalarda malın %17'si %20'sine kadar avukatın isteme hakkı varmış. Bu da öyle bir hak kullanmaya çalıştı demek ki. Sonradan bana da fazla geldi ve saçma sapan davranınca azlettim.
200 binde patladı zaten bana yazılan öğretmen var olayı da sıkıntılıydıKadın sosyete avukatıyla anlaşmış yahu siz de yaniaşağısı kurtarmamıştır.
Yalnız sayfalardır güzel keklenmiş millet
Bence de bu fiyat çok pahalı ama niye inanmadığınızı anlamadım. Google'a girin avukatlık ücretlerine bakın. Normal boşanma davası 20.000'den başlıyor ama buradakiler 30-40-50.000 istiyor. Çekişmeli mal paylaşımı davalarda malın %17'si %20'sine kadar avukatın isteme hakkı varmış. Bu da öyle bir hak kullanmaya çalıştı demek ki. Sonradan bana da fazla geldi ve saçma sapan davranınca azlettim.
Adam ananız zengin derken dogru demiş demek ki :)Sizin kocanız avukat parasını duyunca mi cocuklara "ananiz zengin o alsın" dedi acaba? gözleri portlemistir 200bini duyunca
O olay da bana çok saçma gelmişti yazmamıştım zaten.200 binde patladı zaten bana yazılan öğretmen var olayı da sıkıntılıydı
Gelen avukat katibine sordum, ortalama bir avukat bi evceğiz paylaşılacak bir davaya o kadar istemez dedi. Çok enteresan cidden.Adam ananız zengin derken dogru demiş demek ki :)
Katibin Ruhu valla onu düşündüm ben de.
Ev bile beganın üzerine.i
Yani ev satıldıgında yarısı zaten adamın olacaktı.
Ne için 200 bin üzerine anlaştılar anlamadım.
Nafaka desen zaten çocuklar için bağlanacak.
Ortada bilmedigimiz yalılar, yatlar, katlar mı mevcut :)
Ona da çok gülmüştüm valla. Boşanma gerçekse (pek sanmıyorum) heralde kadın boşanma stresinden delirdi demiştim. Yalan olduğu çok barizdi.200 binde patladı zaten bana yazılan öğretmen var olayı da sıkıntılıydı
Öğretmen ve kamu personeli camiasını hiç tanımıyorsunuz. Her gördüğüne yavşayqn kendini hint kumaşı sanandan geçilmiyor ortalık. Adam bedava seks derdine düşmüş her boku yer.O olay da bana çok saçma gelmişti yazmamıştım zaten.
Kalkacak öğretmen sana bunu bu şekilde yazıp önce beni değerlendir, güzel kadınsın seni boş bırakmazlar vs vs.
He canım oldu.
Valla boşanma olayı dogru da ben artık Began'ın bazı durumları abartarak yazdıgını ve samimi olayım hatta SALLADIĞINI düşünüyorum.Gelen avukat katibine sordum, ortalama bir avukat bi evceğiz paylaşılacak bir davaya o kadar istemez dedi. Çok enteresan cidden.
Orası bir eğitim kurumu ve çalışan hepi topu kaç öğretmen var ki ?Öğretmen ve kamu personeli camiasını hiç tanımıyorsunuz. Her gördüğüne yavşayqn kendini hint kumaşı sanandan geçilmiyor ortalık. Adam bedava seks derdine düşmüş her boku yer.
Mesleğinden bağımsız akli melekeleri yerinde olan hiç bir erkek henüz boşanmamış üstelik kapalı, türbanlı her ne deniyorsa hayat görüşü ortada olan bir kadına öyle bir mesaj yazmaz. Ay konu dine kaymaz inşallah, başka türlü durum betimlenemiyor.Orası bir eğitim kurumu ve çalışan hepi topu kaç öğretmen var ki ?
Üstelik okulda daha yeni.
Kalkacak öğretmen bunu korkusuzca Began'a yazacak beni degerlendir diyecek.
Valla olmaz demiyorum ama söz konusu Began olunca ÜTOPİK buluyorum.
Diyorum ya kudra yani söz konusu Began olunca aşırı utopik oldu.Mesleğinden bağımsız akli melekeleri yerinde olan hiç bir erkek henüz boşanmamış üstelik kapalı, türbanlı her ne deniyorsa hayat görüşü ortada olan bir kadına öyle bir mesaj yazmaz. Ay konu dine kaymaz inşallah, başka türlü durum betimlenemiyor.
Vallahi yazmadan edemeyeceğim ama bence atandığı okuldaki öğretmenlerin müdürden numarasını alıp gelme demeleri de garipti.200 binde patladı zaten bana yazılan öğretmen var olayı da sıkıntılıydı
Onu ben hiç anlamamıştım zatenVallahi yazmadan edemeyeceğim ama bence atandığı okuldaki öğretmenlerin müdürden numarasını alıp gelme demeleri de garipti.
Çocukların nafakası için neden anneyle pazarlık yapılıyor ben de onu anlamadım.Adam ananız zengin derken dogru demiş demek ki :)
Katibin Ruhu valla onu düşündüm ben de.
Ev bile beganın üzerine
Yani ev satıldıgında yarısı zaten adamın olacaktı.
Ne için 200 bin üzerine anlaştılar anlamadım.
Nafaka desen zaten çocuklar için bağlanacak.
Ortada bilmedigimiz yalılar, yatlar, katlar mı mevcut :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?