Boşanmadımm..

Benim ki uyduruk değil cnım. Boşandım demem sadece yalandı o da mecbur kaldım sizden fikir almak için bi konuda öyle yazdım.
Yoooo. Gayet iyi evliligi olan bir kadını kocacı olmakla sucladin. Diğer üyeler de bunu diyen sen misin deyince. Sıkışıp yalan söyledin.
Yanarım yanarım da seni yaktılar ona yanarım
Katıp niye uçtu yine?

Konu sahibinin tüm konularını okudum işsizim galiba neyse olsun . Oz güvenim yüksek ama olgun düşünen biriyimdir diyorsunuz ilk konularda. Sanırım özgüven ne demek bu konuyla ilgili kitaplar okumanız destek almanız lazım. Çünkü biraz bile özgüveniniz olsa beraberinde özsaygınizi düşürmemek için bu kadar şeye katlanmazdınız.
Allah aşkına kız çocuklarını okutun ya nolur ya

E!! napalim??

İnsan önce kendisini düşünmeli.Sizi aldatan birine tahammül etmeyin.Babaniz çok mu hassas.Birsuru yuvası yıkılan kadın var.

Aşko ben sana yazdıklarımın hala arkasındayım ama.. konu benim berbat olan kocam değildi ki. Sendin orada. Teyzemi kabul etmek istemedi bir gün eşim, 3 gün küs kaldım.. demediğimi bırakmadım üstüne onun kendi akrabaları gelmek istedi misafirliğe karşılık olarak bende kabul etmedim.. herkesin sınır çizgisi farklı olabilir yani ben belki net bi şey yakalamadığım için aldatılmayı hazmedemiyorumdur, eş kişisine konduramıyorumdur. Nefret ediyorum artık eşimden ama psikolojim de bozuldu bu konuda yani ne düşündüğümü hissettiğimi bilmez haldeyim bazen. Ama bu benim sessiz pasif safçana biri olduğum anlamına gelmiyor. Aldatılmayı asla kabul etmem.. belki se bu yüzden daha net bi şey arıyorum bilmiyorum

Bi git kızım ya ahahaha

Senin anlamadigin nokta BEN DE AMCAM CAT KAPI GELDIGI ICIN EVE ALMAK ISTEMEDIM. Esimle ORTA YOLU disarida agirlayarak bulduk. Hani ciftler konusarak ortak yolu bulur ya, belki bilmiyorsundur. Ayrica kaynim da bende 1 defa kaldi ve beni davranislari rahatsiz ettigi icin bir dahakine kalamiyor. Esim bana bile sormadan otel ayarliyor. Cunku birbirinin sinirlarina saygi duyan ciftler boyle yapar. Kavgayla, kusmeyle, restlesmeye evlilik yurumez. Evliligin yurumuyor da gordugun gibi.

Hem teyzeni esin kabul etmediginde sen bosasaydin bana dedigin gibi? Aldatildiginda bosamadigin adami o zaman da bosayamazsin tabii ki. Kendin yapamayacagin seyleri baskalarina tavsiye olarak verme tatli kiz

Demek ki senin icin teyzenin eve yayilip ona hizmet etmen kocanin sosyal medyada ucan kusa yurumesinden daha onemli bir kirmizi cizgi. Ilginc. Mutluluklar o zaman ne diyeyim

Ha 8 senedir gorusmedigim, dugunume bile gelmeyen amcam evime yayilamadi diye niye kocama kuseyim ya ? Esimin tek bir sac teline kurban olsun amca, o da kimmis esimin yaninda Oh cok da iyi yaptik, evliligimize mutlu mesut devam ediyoruz, amcama da kim yani

Ama bu benim sessiz pasif safçana biri olduğum anlamına gelmiyor
Saf degilsiniz zaten kimse size saf diyemez saf ayagina yatiyorsunuz sadece
Aldatılmayı asla kabul etmem.. belki se bu yüzden daha net bi şey arıyorum bilmiyorum
Kac kere aldatildiniz onlari saymiyor musunuz? Ihanet kabul etmek icin yatakta mi basmaniz gerek? Gerci o zaman da "esim yatagimizi yenilemek istiyordu 2.elden ilan koymus gelen kadin da yatak rahat mi diye bakiyordu" dersiniz

Ben aldatan kocasını affeden kadınları suçlamıyorum, hele şu düzende. Asla kınamam da. Ama sizin konularınızdan hatırladığım kadarıyla yüz göz olunmuş, koca, gözlerinizin önünde herkesle flört ediyor, sizin yakalamanızdan korkmadan kadınlara iş atıyordu yani sizden korkusu, size saygısı yoktu sizin emek verdiğiniz iş yerinde yapıyordu bunu. Pişman falan da olmuş değil. Tüm bunları sindiren çok kadın olabilir, ama kalkıp başka konulara alakasız yere konu sahiplerine kocacı demeniz çok tahrik ediyor insanı. Yani beni bile. Ki orda yazmamıştım ama boşandım demenize de asla inanmamıştım, boşanma davası adımları attığınızı da sanmıyordum .
Hani ilk taşı en günahsız olanınız atsın diye bir söz var ya. Sizin durumda ona benziyor. Siz gözünüzün içine bakaka sizi aldatan, her açıdan kullanan menfaatçi bir kocayı boşamıyorsunuz ama bu sebeple ama şu sebeple. Sonra kalkıp alakasız bir konuda başka kadınları kocacım olmakla suçluyorsunuz ki kocacım olmak da ayıp değil. Enayi yerine konulmadıktan sonra...

Ayyy adamın belki de tek haklı olduğu nokta teyzenizi kabul etmemesi olabilir.
Tepki göstereceğiniz bir sürü yer varken susup oturdunuz da en alakasız konuda mı küseceğiniz tuttu?

Bu aldatılma konularında affedene hiç bisey demem ben. Tanıdıklarım da vardır çok net aldatılan ama seviyorum kocamı boşamak istemiyorum deyip kötülemeyen evliliği yürüten saygı da duyarım. Hayat onların. Ama sorun ne biliyor musun? Hem bosamıyorsun hem adamın arkasından demediğin kalmıyor.
Ya boşa ya sus otur arkasından konuşma adamın. Olay bu tamamen.
Senin boşayıp bosamamanın bizlere ne artısı ne eksisi olur boş anımızda yaptığımız yorumdan ibaret buradaki konular. Umrumuzda da değil yani. Boşanmayabilirsin kocandır hayat senin ama yapma arkasından atıp tutma adamı sus otur çek o da öyle bir insan sana layık demek ki herkes layığı ile olur

Ben size yüzde yüz hak veriyorum istemediğin kişiyi evinde ağırlamadın öyle bir gücün var ne mutlu sana..Haketmeyen insanlar için kendini yıprattırmadın ve konuyu kapattırın . Mune yazıp hamile hamile halinizle pasif kadınların dışarıda size aslan kesilmesine izin vermeyin.

Stres yapma muhtemelen kocanı kıskandı asla ona böyle davranmayan böyle değer vermeyen biriyle beraber çünkü

Zaten komik ve fiyaskosunuz, konuştukça daha çok fiyasko oluyorsunuz gerçekten. Herkesin sınır çizgisi farklı evet, misafiri evine almak istememiş olabilir. Ancak kocası hovarda değil işte. Kadını el üstünde tutuyor, bence gayet normal. Ancak siz? Tek derdiniz misafir mi sizce? Net bişey yakalayamadım dediğiniz, gözünüzün önünde oynaşma oldu, utanmadı size kızın adresini sordu, ee öyle de genişlik oldu yanınızda kocanıza aşkım aşko falan denildi. Sizin genişlik kimsede yok. Burda milletin evliliğine sallamadan önce aynaya bakın. Bide sessiz pasif değilim diyorsunuz, siz gayet pasifsiniz? Dişiniz ağrıdı koca müsveddesi parasına kıyamadı ne yaptınız? Bağırıp çağırıp ortalığı mı inlettiniz yooo? Kadın adama aşkım dedi ne yaptınız? Dövdünüz mü kocanızı YOOOOO? Aldatılmayı kabul edemezmişsiniz. kocanızın sizi boynuzlamadığı birtek özgürlük heykeli kaldı. Malum oda kadın yakında ona da yürümek isteyebilir. Burda hiç gururlu onurlu, kafası dik, hırçın kadın ayağına yatmayın. Ben siz gibi kadınların profilini ezbere biliyorum. Burda millete saldırıp, herkese laf söyleyip kocanıza sessiz sedasız kedi gibi miyavlıyorsunuz. Biraz mert olun ya. Benim kocam yanımda kızla alakalı konuşamaz, benim kocam başkasına bakamaz, başkasına mesaj atamaz. Bunları yaparsa artık kocam olmaz. Çok şükür bende gurur var millete sallamayın artık. Çünkü siz burda anonim insanların lincinden korkup yalan söylemiş bir insansınız, kimseye kocanızdan korkmadığınızı ima edecek şeyler söylemeyin.

Bence bizimle eğleniyor

konunun devamını okumayacağım da...
çevremizden yargılar yüzünden uzaklaşıyor, yalnızlaşıyoruz. derdimizi açacak bir allahın kulu bulamıyoruz. sosyal medyada bir mecra buluyoruz. hop yine yargılar eleştiriler. orada da rol yapmaya devam ediyoruz. ömrümüz yalanla geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…