Boşanmadımm..

Kocanın kumar borcunu bitir. O sırada o başkasına kapağı atar zaten bu hızla. Sen onu geçindirirsin arada sana uğrar, arada diğer kadınlara. Zaten çalışmaya da isteği yok. Sen var gücünle çalış. Hem kendini geçindirirsin hem kocan ve sevgililerini..
Yeter ki toplum da evli görün yeter ki nikahın olsun değil mi?

Bence bazılarınızda anlama eksikliği var.. cesaretim yokkk diyorum zaten yok
Kardeş, bacı, arkadaş biz anlasak ne olur anlamasak ne olur?
Çocuk yok boşanmak bu kadar zor gelmemeli gözünüze. Ama zor geliyor tamam, niye yalanlar söyleyip burda hikayeler yazıyorsun? Bu neyin kafası anlamak zor.
Son söz: çocuk yapma bari

Bu anam üzülür, babam hastalanır bahanesi çok eskimedi mi ya?
Çocuğu, aldatan eşini boşadığı için evladım kendini kurtardı demek yerine üzüntüden hastalanan bir insan varsa da psikiyatriye gitsin önce.

Siz de kocanızla mutlu mesut oturun yani napalım? Niye boşanıyorum diye konu açıyorsunuz ki? Ben sizin konularınızı bilmiyorum bile. Çekmek istiyorsanız kimin umurunda olacak sanki?

Noldu kiz hani ben mutsuzluktan geberdigim icin cemkiriyodum da sen coktan bosanmistin

Benim de kocam baskindi hani ben pasiftim, 8 senedir gormedigim dugunume bile gelmeyen amcam cat kapi geldiginde evde degil de disarida agirladik diye esime demedigini birakmamistin Mavinin her tonunaa

Kendi kocanin davranislarini benimkine yansitip sayfalarca laf soylemen de ne bileyim...Ki esim hakkinda bildigin tek bilgi amcami cat kapi eve kabul etmemesiyken

Tutamadığım için nefret ediyorum zaten ondan. Ayrıca bu evlilikten mutlu olsam neden buraya yazayım? Kendimi kötü hissediyorum iyi değilim demek ki yazıyorum fikir alıyorum. Yapmayın biraz gerçekçi olun
Fikir alsan ne olacak sanki çok uyguluyorsun da
Affedersiniz, fikri alıp ne yapacaksınız? Herkes zaten bir şey söylüyor. Siz de bildiğinizi okuyorsunuz. Turşusunu mu kuracaksınız fikirlerimizin?
Hah bunu yazan diline sağlık. Tam da söylemek istediğim şeydi.
Sen burada 24 saat takılmaya devam edersen, senin kocan gidecek başka yatağa..
Sen kendininkine mukayyet ol da başkasının kocasına öyle laf sokarsın
Kalkmam lazım haklısın gerçekten. Borçlarımı da ödedik. Temiz kartlarım artık
Ben buna da inanmıyorum.
Onu bırakmam asla sanıyor o
Sanmıyor canım bu kadar şeye rağmen o dizini kırıp oturman demek adamın yaptığı şeyi meşru kılman demek. Adam da buradan aynen biliyor gitmeyeceğini.
inanın bilmiyorum ne düşüneceğimi.
Biliyor olsan biraz dik durursun. Ben kucağımda iki yaşında çocukla boşanmaya uğraşıyorum. Bende yok mu ana baba kardeş? Bir dünya akıllısı bahane sahibi sen misin?
İşte konu bu zaten. Ben sindiremiyorum kesinlikle ihanet bu da zaten
Sindirdin ki kırdın dizini oturdun geç oralarıı yemiyoruz daha..

Sana tavrına çok üzülmüştüm. Keser döner sap döner oldu olay..

Her şeyi anladım da bizim amcasını restorana götüren üyeyi niye o kadar linçledin bu kadar kocacı olma diye? Yaşadıklarının birini o yaşamamış oysa

Ben de verdigi tepkiye cok sasirmistim ama konuyu okudum kendi esinin yaptiklarini benim hicbir seyden haberi olmayan esime yansitmis ve yukselmis yok yere

Buraya is arkadaslarim, doktora danismanim, patronum, annem babam, komsum, kaynim ile ilgili bile konu actim esimle bir sorunum olsa onu da anlatirdim zaten anonimiz. Gayet iyi gittigini dusundugum evliligimde, hamileyken esim catkapi gelen amcami eve kabul etmedigi ama restaurantta agirladigi icin -ki ben de kabul eymedim zaten- bana 'bosan' denecegi aklima gelmemisti. Varsin tek sorunu catkapi gelen misafiri sevmemek olsun...

Ay yorumlara bakmadım ama biz zaten inanmamıştık ki.
Daha geçen gün bir üyenin konusunda ahkam kesiyordunuz, boşa bilmem ne. Millet sen boşadınmı da konuşuyorsun dediğinde tatlımlı canımlı cevaplar verdiniz. Boşandım zaten boş konuşmuyorum falan.
Sizin boşanacağınıza da inanmıyoruz zaten bari ana babanızı bahane etmeyin

Eşimin kuzeni karşı apartmandan bir kadınla aldatıldı 2 yıl boyunca,affetti oturdu
Yakın arkadaşımın kocası fabrika müdürü,çalıştığı yerden bir işçi ile aldattı karısını,yetmedi sus payı vermek için karısını da çalıştığı yerde işe aldı,arkadaşım sustu oturuyor
Arka mahalleden komşumu ,kocası eski sevgilisiyle aldattı. Komşum sustu oturuyor

Yalnız değilsiniz, çok var sizin gibisi. Bu bir seçim. Ama ailenizi veya çocuklarınızı bahane etmeyin. İçinde bulunduğunuz durumu aileniz anlamıyor mu? Anlayıp da sesini çıkarmıyorsa onlar da insan değil demek ki.
Erkeksiz yaşayamıyorum deyin hepimiz kurtulalım.

Ben ilk xden bosanacagim zaman babam kalp ameliyatı olmuştu annem ağır bir hastalıği var ama kimse ben boşanıyorum diye ölmedi korkma seninkilerede bişey olmaz iyi bahane bulmuşsun...eline artık parada veriyormuş aman ne büyük bir nimet surdan anladığım sen bu adamı hiç bırakmazsin birde üstüne çocuk yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…