- 20 Ağustos 2014
- 3.435
- 9.511
- 358
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
-
Bu işler hep böyledir zaten insan kendi yapamadığının maktulü başkasının yaptığının faili oluyor . Eziklikler hep başkası üzerinden tatmin ediliyor .Her şeyi anladım da bizim amcasını restorana götüren üyeyi niye o kadar linçledin bu kadar kocacı olma diye? Yaşadıklarının birini o yaşamamış oysa
Daha napsın kız al hayatım sana kuma getirdim mi desin gözüne sokupGerçekte somut olarak aldatmadı hiç.. ya da ben yakalamadım. Bilmiyorumdaha net delillere ihtiyacım var belki, kafam çok karısık.
Aşkım beyaz eşyacıda çalışan kızın göbeğinden zeytin yemediği kalmıştı (serbest çağrışım) daha nasıl somut bir delil lazım sana?Gerçekte somut olarak aldatmadı hiç.. ya da ben yakalamadım. Bilmiyorumdaha net delillere ihtiyacım var belki, kafam çok karısık.
Aşkım beyaz eşyacıda çalışan kızın göbeğinden zeytin yemediği kalmıştı (serbest çağrışım) daha nasıl somut bir delil lazım sana?
Gerçekten kendini şu konuma soktuğun için üzgünüm.Onu bırakmam asla sanıyor o. Ama yine de tedirgin.. daha iyi davranmaya başladı para veriyor artık bana borçlarımız bitti diye. Kumar borcu da bitti. Ama insanlar değişmez defalarca sosyal medyadan da olsa aldatıldım neler yaşadım.. inanın bilmiyorum ne düşüneceğimi.
Yemedi ama sor bi neden yemedi? Cunku pogacaya zeytin lazimdi.Aşkım beyaz eşyacıda çalışan kızın göbeğinden zeytin yemediği kalmıştı (serbest çağrışım) daha nasıl somut bir delil lazım sana?
Sen diyettesin canım poğaça deme kilo alırsınYemedi ama sor bi neden yemedi? Cunku pogacaya zeytin lazimdi.
Evett tam olarak böyle gerçekten farkındayımNe yaşadığını anladım ben. Banka olayından sonra aydınlanma geldi. Adam seni de banka olarak görüyor. Sana borç takıyor, seni aldatıyor, karın tokluğuna çalıştırıyor, sen arıza çıkarmaya başlayınca sadece kart borçlarını kapatıyor. :) Banka da öyle, kredi kartının asgarisini ödemek gibi düşün. Üç ay geciktirdiğin kredi taksitini banka arayıp icra ile tehdit edince günü kurtarmak için sadece 1 ayı ödemek gibi düşün. Sana da yaptığı bu. Sıfıra sıfır bile değilsin şu an. Sana yaptığı her şeyi telafi etmedi. Seni avuttu.
Cocuk bahanesinden sonra bir de bu çıktıKızlar ben buradaki kadınların bana olan linçleri yüzünden “boşandım”dedim buradaki herkese böyle yazdım.. ama ben boşanamadım aslında babamın evine bile gitmedimkocam kişisi en son bi kıza yazmıştı sosyal medyadan kızda bana söylemişti.. bu da evliyken oldu.. itiraf etmek istedim, kusura bakmayın beni linçlemeyin diyeceğim ama biliyorum ki linçlenicem. Sen boşanmazsın diyenlere de sözüm inanın ki hiç kolay değilll babam hasta inanın ki bundan korkuyorum çok korkuyorum onları üzmekten. En değerlim her şeylerim annem ve babam onlara bi şey olacak diye korkuyorum
Bdvde pek yazmaz.O kim merak ettim
Siz bosanmak istiyorum hic sevmiyorum bosanirsam sizinle yasarsam cok mutlu olucam derseniz anne babaniz uzulmez.Gerçekten öyle.. çok yakın arkadaşımın babası vefat etti. Oğlu boşandıktan sonra hastalandı çok şey yaşadılar üzüntüden hastalığı tetiklendiğini düşünüyorum..
Kim ya özelden yazsana merve merak ettim birini tahmin ediyorum daBdvde pek yazmaz.
R Rosalind Franklin 'i amma eleştirmişti.
İşte demek ki olmak istediği kişiliği yansıtmış o konuda. Maalesef olduğu kişilik tam tersi.
Bak 4-5 aydır burada yazıyorum. Su ekranı kapattığım an konu da kapanıyor. Bazen eşime soruyorum sen ne yapardın diye. Ama günlük hayatımı etkilemiyor.
Sadece son dönemde kizini babaaanneye bırakan kadin etkiledi. Sabah çok huzursuz uyandım.
Sizin konunuz da beni hiç etkilenmeyen konulardan. İster bosanin ister bosanmayin. Kimin umurunda? Aha adliye aha boşanma dilekçesi.
Ama gayet iyi evliligi olan bir kadının R Rosalind Franklin kocasini eleştirirken biraz utanır insan. Dön bir kendine bak derler. İyi niyetli de bulmam. Hem zaten azcık mantığı olan üyeler sizin bosanmadiginizi da anlamıştır. @Katibin Ruhu demişti diye hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?