Boşanmadımm..

İyi tamam boşanmadınız ki zaten boşandığınızı düşünmedi hiç kimse de, geçende bir konuda korkunç sert yorumlar yaptınız.onu hangi psikolojiyle yaptınız acaba ben onu merak ettim?

Her şeyi anladım da bizim amcasını restorana götüren üyeyi niye o kadar linçledin bu kadar kocacı olma diye? Yaşadıklarının birini o yaşamamış oysa
Bu işler hep böyledir zaten insan kendi yapamadığının maktulü başkasının yaptığının faili oluyor . Eziklikler hep başkası üzerinden tatmin ediliyor .

Gerçekte somut olarak aldatmadı hiç.. ya da ben yakalamadım. Bilmiyorum daha net delillere ihtiyacım var belki, kafam çok karısık.
Aşkım beyaz eşyacıda çalışan kızın göbeğinden zeytin yemediği kalmıştı (serbest çağrışım) daha nasıl somut bir delil lazım sana?

Aşkım beyaz eşyacıda çalışan kızın göbeğinden zeytin yemediği kalmıştı (serbest çağrışım) daha nasıl somut bir delil lazım sana?

Ten tene değmiş mi o önemli. yoksa herkes kocasına "aşkım" diyebilir sorun yok

Gerçekten kendini şu konuma soktuğun için üzgünüm.

Evett tam olarak böyle gerçekten farkındayım

Gerekirse tek başına bi hayat kuracaksın. aldatan adamla aynı evde yasayacaksan evli olmanın ne anlamı var. Değer saygı sevgi huzur bunların anlamı kalmıyor artık.secim sizin tabi boyle boş bir hayat mi yoksa bı kaç sene zorluk çekip yeni bir hayata başlamak mi

Cocuk bahanesinden sonra bir de bu çıktı

Gerçekten öyle.. çok yakın arkadaşımın babası vefat etti. Oğlu boşandıktan sonra hastalandı çok şey yaşadılar üzüntüden hastalığı tetiklendiğini düşünüyorum..
Siz bosanmak istiyorum hic sevmiyorum bosanirsam sizinle yasarsam cok mutlu olucam derseniz anne babaniz uzulmez.
Hic onlari bahane etmeyin
Ve lutfen hala ayni kafada olacaksaniz konu monu acmayin
Burada gercekten derdi olan insanlar var
Onlari okuyunca uzulup cozum icin yorum yazabiliyoruz
Ama sizin bu tarz miymiy konulariniz cidden sinir bozucu

R Rosalind Franklin 'i amma eleştirmişti.
İşte demek ki olmak istediği kişiliği yansıtmış o konuda. Maalesef olduğu kişilik tam tersi.

Uyeyi tanimiyorum konuyu birazdan okuyacagim. Baget ekmeklerimi firinda fazla tutmusum nasil kurtarsam diye ugrasiyorum

Ama anladigim kadariyla benim kocam yok yere laf yemis amcami cat kapi eve kabul etmedi diye. Ask olsun sevgili uye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…