Boşanmadımm..

Kemalimde Kemalim Kemalim yapmaz

Geçen gün bir üyeye esip gürlüyordunuz, kocası amcasını evde ağırlamadı diye. Boşa öyle kocayı, böyle böyle erkekleri tepenize çıkarıyorsunuz diye mangalda kül bırakmıyordunuz. Sahi siz niye bu kadar kolay yalan söyleyebiliyorsunuz?
Hem de ne için? Anonim olduğunuz bir sitede birileriyle laf dalaşına girebilmek için. Madem gururunuz bu kadar önemli, anonim olduğunuzda bile yediremiyorsunuz, o zaman boşayın madem? Niye hareketlerinizle sözleriniz birbirini tutmuyor?
Yani üstüne basa basa göğsünüzü gere gere o konuda boşandım ben hahayttt diyorsunuz. Hayret yani...

Birde anne baba kızları yada oğulları boşandı diye öyle çok strese gireni bile görmedim. Çocuğu dâhi olsa onların hayatını ilgilendiren özelleri değil çünkü. Sadece biraz üzülürler bu da gayet normal.

Vitamin eksikliği var diyen de çıkarsa hiç şaşırmıcam.
Ben boşanamam tamam mı!? Babamın b vitamini düşük ayrıca demir eksikliği var mutlu musunuz şimdi boşan boşan diye tutturdunuz ?!1?!!

Beni alıntılamıştı bosandim diye. Bide tebrik etmistim adamdan kurtuldugu icin

Sacmalik sorry. Babaniz öyle veya böyle bir gün hakkin rahmetine kavusacak. O zaman bahaneniz ne olucak? Ruhu incinir mi? Kendinizi mahkum edin ama babanizi kullanmayi birakin.adam zaten rahatsiz mis. Allah acil sifalar versin.
Bide hala o herifle yatiyorsunuz.

R Rosalind Franklin 'i amma eleştirmişti.
İşte demek ki olmak istediği kişiliği yansıtmış o konuda. Maalesef olduğu kişilik tam tersi.

Demekki keramet amcadaymis. amcasi evinde cay icemezse kocasini bosayacak hiic anlamiyosunuz kadini. Hep linc hep linc

Demekki keramet amcadaymis. amcasi evinde cay icemezse kocasini bosayacak hiic anlamiyosunuz kadini. Hep linc hep linc
Aslında her iki tarafın amcası da zart diye gelip evde çay içemiyorsa, o evlilik iyidir bence.
Savunduğu şey de saçma yani. Amcası evde çay içince mi eşine bağlı olmayan özgür kadın olacaktı?

Bir önceki konunu okudum msj attı barışalım dedi ben ona şunu yazdım falan filan diye bildiğin yalanları sıralamışsın ve gerçek gibi. Buradaki insanları kandırmak için bu kadar ince şeyler yazmışsın ve herkes de inanmış ailenizle boşanma konusunda da patlatın güzel bir yalan inanırlar kızımız için boşanması daha hayırlı deyip fazla üzülmezler.

Tutamadığım için nefret ediyorum zaten ondan. Ayrıca bu evlilikten mutlu olsam neden buraya yazayım? Kendimi kötü hissediyorum iyi değilim demek ki yazıyorum fikir alıyorum. Yapmayın biraz gerçekçi olun
Affedersiniz, fikri alıp ne yapacaksınız? Herkes zaten bir şey söylüyor. Siz de bildiğinizi okuyorsunuz. Turşusunu mu kuracaksınız fikirlerimizin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…