- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.268
- 798
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
-
Vitamin eksikliği var diyen de çıkarsa hiç şaşırmıcam.
Kalp hastası dalga geçilecek bi şey değilVitamin eksikliği var diyen de çıkarsa hiç şaşırmıcam.
Ben onu çok iyi biliyorum, babamda o da dahil her hastalık vardı, bana anlatma kardeş. Tokum ben yedim de geldim.Kalp hastası dalga geçilecek bi şey değil
Kemalimde Kemalim Kemalim yapmazKızlar ben buradaki kadınların bana olan linçleri yüzünden “boşandım”dedim buradaki herkese böyle yazdım.. ama ben boşanamadım aslında babamın evine bile gitmedimkocam kişisi en son bi kıza yazmıştı sosyal medyadan kızda bana söylemişti.. bu da evliyken oldu.. itiraf etmek istedim, kusura bakmayın beni linçlemeyin diyeceğim ama biliyorum ki linçlenicem. Sen boşanmazsın diyenlere de sözüm inanın ki hiç kolay değilll babam hasta inanın ki bundan korkuyorum çok korkuyorum onları üzmekten. En değerlim her şeylerim annem ve babam onlara bi şey olacak diye korkuyorum
Kimde yokkiVitamin eksikliği var diyen de çıkarsa hiç şaşırmıcam.
Babam şeker hastası kalp var tansiyon var eşim aldatsa babamın kalbine ineceği her türlü hastalık mevcut ama babam ölecek sanrisi yüzünden ben her gün ölemem insan gibi alirim karşıma baba anne sizi çok seviyorum benim mutluluğumu en çok siz istersiniz ama şeref yoksunu damadınız beni aldattı aynı yatağa girmeye bile tahammülüm yok üzülmeyin ben böyle haysiyetsizden ayrılacağım için çok mutluyum derim ve mesele kapanır..bahane isteyene bollll boll.....
Ben boşanamam tamam mı!? Babamın b vitamini düşük ayrıca demir eksikliği var mutlu musunuz şimdi boşan boşan diye tutturdunuz ?!1?!!Vitamin eksikliği var diyen de çıkarsa hiç şaşırmıcam.
Beni alıntılamıştı bosandim diye. Bide tebrik etmistim adamdan kurtuldugu icinGeçen gün bir üyeye esip gürlüyordunuz, kocası amcasını evde ağırlamadı diye. Boşa öyle kocayı, böyle böyle erkekleri tepenize çıkarıyorsunuz diye mangalda kül bırakmıyordunuz. Sahi siz niye bu kadar kolay yalan söyleyebiliyorsunuz?
Hem de ne için? Anonim olduğunuz bir sitede birileriyle laf dalaşına girebilmek için. Madem gururunuz bu kadar önemli, anonim olduğunuzda bile yediremiyorsunuz, o zaman boşayın madem? Niye hareketlerinizle sözleriniz birbirini tutmuyor?
Yani üstüne basa basa göğsünüzü gere gere o konuda boşandım ben hahayttt diyorsunuz. Hayret yani...
Her şeyi yutacak mideye sahip olmadım hiçbir zaman. Tiksinerek yatağa giriyorum onunla çoğunlukla kaçıyorum hatta. Kendimi bu evliliğe mecbur hissediyorum . Ailem için bu da. Artık daha çok onu yoksayarak yaşıyorum aynı ev içinde.
Kalp hastası dalga geçilecek bi şey değil
R Rosalind Franklin 'i amma eleştirmişti.Beni alıntılamıştı bosandim diye. Bide tebrik etmistim adamdan kurtuldugu icin
R Rosalind Franklin 'i amma eleştirmişti.
İşte demek ki olmak istediği kişiliği yansıtmış o konuda. Maalesef olduğu kişilik tam tersi.
Aslında her iki tarafın amcası da zart diye gelip evde çay içemiyorsa, o evlilik iyidir bence.Demekki keramet amcadaymis. amcasi evinde cay icemezse kocasini bosayacak hiic anlamiyosunuz kadini. Hep linc hep linc
Affedersiniz, fikri alıp ne yapacaksınız? Herkes zaten bir şey söylüyor. Siz de bildiğinizi okuyorsunuz. Turşusunu mu kuracaksınız fikirlerimizin?Tutamadığım için nefret ediyorum zaten ondan. Ayrıca bu evlilikten mutlu olsam neden buraya yazayım? Kendimi kötü hissediyorum iyi değilim demek ki yazıyorum fikir alıyorum. Yapmayın biraz gerçekçi olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?