Acele karar verıp hemen evınıze gıtmeyın .Tavur yapın .Eskısı gıbı olmayın .Baktınızkı caba gostermıyor bebegınız olmadan yollayın babasının evıne .Ne moku varsa yesın .Ama hemen alıp cantanızı cıkmayın .Merhaba hanımlar beni bilenler bilir.
Evliliğimin 10. ayındayım. Başta ailesi ve anne ve ablasının onu mahveden aşırı ilgisi sonucu oluşan egosu yüzünden evliliğimde sıkıntılar yaşadım. Çok şükür aştım...
Tabii en başta çok gereksiz yıpranmalar yaşadığımız için tahammülümüz azaldı.
Eşimin benden tek ricası oldu ben sinirliyken o an bana cevap verme diye...
Bu mümkün olmuyor. Sinirliyken yok yere, elim kırılsaydıda evlenmeseydim imza atmasaydım benim ne güzel hayatım varmış vs diye sıraladı. Bu 3 oldu... Ben cevap verince sinir krizi vs geçirdi saçma bir hal oluştu. Tatildeydik ve arabadaydık. Çok saçma bir konuyı deliye dönecek kadar büyüttü. Konu değil mesele ona sürekli cevap vermemmiş. Öyle böyle boşanmaya yine geldik, arabadan inmek istedim annemi aradı ilk kez.
Annemi aman kızımı getirme diyecek sandı sanırım, ama annem otele bırak ben alacağım kızımı diyince anneme bile tripli şu an. İstanbul a döndük ama yaşanılanlar akılda tabi.
Tatile görümcem eşi ve kızı işe gitmiştik. Onun eşi de egeli, oradan köye geçecekler bahanesiyle beraberdik yani. Onların yanında da devam etti gerginlik. Yani hiç yoktan bir konu ailelere de yayıldı.
yorgunum dostlar. Ayakta tutmaktan yoruldum. İyiyken iyi kötüyken çok kötü...
Bir erkek boşanmayı bu kadar anmamalı.
Ben ne yapmalıyım?
Annenize çooook kalp çok çok çok.Annemi aman kızımı getirme diyecek sandı sanırım, ama annem otele bırak ben alacağım kızımı
Yaaaa siz ne güzel insanlarsınız bana güç oldunuzAnnenize çooook kalp çok çok çok.
Ben şunu gördüm, boşanma lafını bu kadar ağzına alan adamla mutlaka bir gün boşanılıyor. Annemi arayıp , saçmalasa çantamı toplar giderim. Bu adamın aklı başına geleceğe benzemiyor. Aman lütfen çocuk yapmayın.
Annenin kızına sahip çıkması güzel elbette ama kadınlardan bırakılıp alınacak bir eşya gibi bahsedilmesi çok kötü. Gitmek istese kendi gidemiyor sanki.Annenize çooook kalp çok çok çok.
Ben şunu gördüm, boşanma lafını bu kadar ağzına alan adamla mutlaka bir gün boşanılıyor. Annemi arayıp , saçmalasa çantamı toplar giderim. Bu adamın aklı başına geleceğe benzemiyor. Aman lütfen çocuk yapmayın.
'' Dul kadın '' olmak çok kötü bir şey, bilmiyor musun yoksa?Tek soru, neden boşanmıyorsunuz?
Benim annem dul kadın, henüz bi kötülüğünü görmedim ajdjsjdjs.'' Dul kadın '' olmak çok kötü bir şey, bilmiyor musun yoksa?
Böyle bir kelime kullandı mı gerçekten ?'' Dul kadın '' olmak çok kötü bir şey, bilmiyor musun yoksa?
Evet kullandı.Böyle bir kelime kullandı mı gerçekten ?
Konularını hatırlıyorum da konu sahibinin "dul olmak çok kötü" demesi...Evet kullandı.
Ben adını hatırlayamamıştım ilk başta ama kullanmıştı. Her konusu banla bitiyordu milleti birbirine katıyordu.
Orda eşim ben getireyim dediğinde seninAnnenin kızına sahip çıkması güzel elbette ama kadınlardan bırakılıp alınacak bir eşya gibi bahsedilmesi çok kötü. Gitmek istese kendi gidemiyor sanki.
Katippppp , uğraşma benimlee yaa :)'' Dul kadın '' olmak çok kötü bir şey, bilmiyor musun yoksa?
Rezil bir hayat arkadaşına sahip ama nedense boşanmak bu adamı çekmekten daha kötü geliyor.Konularını hatırlıyorum da konu sahibinin "dul olmak çok kötü" demesi...
Halbuki kötü bir hayat arkadaşı çok çok çok daha kötü.
Dul kadınlara kurban olsunlar ya.Boşuna uğraşmayın kızlar mavera “dul kadın” olmak istemediği için asla boşanmaz.
Ya bak bişey dicem. Bu adamın tek derdi saçma sapan bir güç savaşı gibi durmuyor nedense. O öyle yaptı böyle yaptı. Sen neler yapıyorsun? Yanlış anlama ama, daha evvelsi gün gecesi birinin kocası bastı burayı, bir de ondan dinledik. Kadın o kadar da mazlum mağdur değilmiş meğerse. Artık bir anda deliren çıldıran adama inanmıyorum. Sonuçta burda her şeyi tek taraftan dinliyoruz. Çok az adamı dinleme fırsatımız oldu.Katippppp , uğraşma benimlee yaa :)
Böyle bir teyzen vardı senin, kendi sefilliğine bakmadan size acıyordu, başınızda irkek yok diye.Dul kadınlara kurban olsunlar ya.
Ne "dul" kadınlar tanıdım mesleği olamdığı halde kocasından boşanan, dayaktan ölümden kaçan, aldatan kendisini ezen kocasını bırakıp başka şehire yerleşip hayata tutunan. Asıl güçlü kadınlar onlar. Herkes kendisine baksın.
İşin kötüsü o da boşanmışBöyle bir teyzen vardı senin, kendi sefilliğine bakmadan size acıyordu, başınızda irkek yok diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?