- 19 Mayıs 2020
- 47.332
- 212.636
- 598
Nasıl ya, hala evli diye biliyordum. Aklımda öyle kalmış.İşin kötüsü o da boşanmış
Ama ne olursa olsun erkek olsun mantığı var onda.
Oğlu olduğu için onun erkek kontejyanı dolu
Oğluyla evlenmek isteyen olmadığı için sorun olacağını sanmıyorum.Nasıl ya, hala evli diye biliyordum. Aklımda öyle kalmış.Oğlu büyüyünce herife gerek kalmadıysa demek. Ay, oğlunun evlendiğini düşünemiyorum.
Hangi konu yine neyi kaçırdımYa bak bişey dicem. Bu adamın tek derdi saçma sapan bir güç savaşı gibi durmuyor nedense. O öyle yaptı böyle yaptı. Sen neler yapıyorsun? Yanlış anlama ama, daha evvelsi gün gecesi birinin kocası bastı burayı, bir de ondan dinledik. Kadın o kadar da mazlum mağdur değilmiş meğerse. Artık bir anda deliren çıldıran adama inanmıyorum. Sonuçta burda her şeyi tek taraftan dinliyoruz. Çok az adamı dinleme fırsatımız oldu.
Kim kim kim ?Ya bak bişey dicem. Bu adamın tek derdi saçma sapan bir güç savaşı gibi durmuyor nedense. O öyle yaptı böyle yaptı. Sen neler yapıyorsun? Yanlış anlama ama, daha evvelsi gün gecesi birinin kocası bastı burayı, bir de ondan dinledik. Kadın o kadar da mazlum mağdur değilmiş meğerse. Artık bir anda deliren çıldıran adama inanmıyorum. Sonuçta burda her şeyi tek taraftan dinliyoruz. Çok az adamı dinleme fırsatımız oldu.
'' Dul kadın '' olmak çok kötü bir şey, bilmiyor musun yoksa?
Annemi aman kızımı getirme diyecek sandı sanırım, ama annem otele bırak ben alacağım kızımı diyince anneme bile tripli şu an. İstanbul a döndük ama yaşanılanlar akılda tabi.
mavera110 cidden hayretler içinde okuyorum yazdıklarınızı.Çok belli eden bir insanım. Sevgim saygım sarsıldı bence onun da öyle
Abla, bir ara konu sahibi boşanmayı düşünüyordu, adamda yaprak kımıldamadı. Acaba haberi mi yoktu, varsa bile şaşırmam. Adam karısını ciddiye almıyor. Nerden evlendim lafını duyduğumda iki aylık evliydim, hamilelik şüphem vardı üstelik, topladım valizi. O günden beri her duasında '' İyi ki evlenmişim, hayatta en büyük şansım sensin. ''. Nispet olarak algılanmasın, o gün boşanmaktan korkup titresem bugünkü huzurum olmazdı.mavera110 cidden hayretler içinde okuyorum yazdıklarınızı.
Anneme tripli demişsiniz, eşiniz zaten oldum bittim ailenize mesafeli bir adam değil mi? Damat ağır olur vs gibi bir şeyler söyleyerek bunun arkasına sığınarak ailenizle görüşmeyen birinden söz ediyoruz burada, ailenizle bağlarını tümden koparmak için hiçbir fırsatı kaçırmıyor, annenizin size arka çıkmasını dahi fırsat bilip trip atmış, siz kayınvalide ve görümceye tavır koyduğunuzda konuşmadığınızda bile size resti çekip ailenizi öne sürüyordu, siz sırf eşinizle aranız bozulmasın diye kayınvalide görümceden özür dilediniz diye hatırlıyorum, adam kendi için annesi ablası için size istediğini yaptırıyor ama siz kendiniz için aileniz için hiçbir şey yapmıyorsunuz.
İkinizin de sevgi saygısı sarsılmadı zira özür dilerim ama sizler sevmek sevilmek nedir bilmiyorsunuz, saygıysa zaten eşinizin size saygısı falan yok.
10 aylık evlilikte seven insan ikide bir boşanacağım demez, bunca yıldır evliyim iyi günümüzde oldu kötü günümüzde ama bir defa bile ne benim ağzımdan ne eşimin ağzından boşanacağım, elim kırılsaydı o imzayı atmasaydım gibi sözler çıkmadı, bir gün ola ki birimiz bu lafı edersek boşanırız.
Siz ne size ne ailenize zerre sevgisi saygısı olmayan birinin her istediğini, söylediğini kabulleniyor, rest çekmiyorsunuz ya, arabadan indiğinizde söylediğinizi yapıp bir otelde annenizin gelmesini beklemediniz eşinizle eve döndünüz ya, daha artık evde istediğiniz tribi atın eşinizin gözünde hiçbir hükmü yok, siz arabada giderken yüzüğü de atmıştınız yanlış mı okudum, konuları mı karıştırdım, doğru hatırlıyorsam eğer yarın gidin kendinize yeni bir alyans alın, eşinizden de özür dileyin, sizin bu kavganın sonu da bu şekilde biteceğinden boş yere süreci uzatmaya gerek yok.
Kusura bakmayın belki kötü bir eleştiri oldu ama görünen köy kılavuz istemez.
Sakın diyeceklerim yanlış anlaşılmasın, rencide etmek kırmak için yazmıyorum, sözlerim tecrübeli bir kadının tavsiyeleri olarak görülsün isterim.Abla, bir ara konu sahibi boşanmayı düşünüyordu, adamda yaprak kımıldamadı. Acaba haberi mi yoktu, varsa bile şaşırmam. Adam karısını ciddiye almıyor. Nerden evlendim lafını duyduğumda iki aylık evliydim, hamilelik şüphem vardı üstelik, topladım valizi. O günden beri her duasında '' İyi ki evlenmişim, hayatta en büyük şansım sensin. ''. Nispet olarak algılanmasın, o gün boşanmaktan korkup titresem bugünkü huzurum olmazdı.
Sevgim saygım sarsıldı bence onun da öyle
Sizinle burda benzer konular açtık hemen hemen aynı zaman dilimindedir evliliğimiz. Ben çözümü kendimi geliştirmekte özgüvenli olmakta buldum birsürü video izledim kitap okudum bambaşka biri oldum. Çok detay vermemişsiniz neden tartışıyorsunuz sorun ne ? Aileleler mi eşiniz mi ilgisiz paramı vermiyor neden başladı kavga ?Merhaba hanımlar beni bilenler bilir.
Evliliğimin 10. ayındayım. Başta ailesi ve anne ve ablasının onu mahveden aşırı ilgisi sonucu oluşan egosu yüzünden evliliğimde sıkıntılar yaşadım. Çok şükür aştım...
Tabii en başta çok gereksiz yıpranmalar yaşadığımız için tahammülümüz azaldı.
Eşimin benden tek ricası oldu ben sinirliyken o an bana cevap verme diye...
Bu mümkün olmuyor. Sinirliyken yok yere, elim kırılsaydıda evlenmeseydim imza atmasaydım benim ne güzel hayatım varmış vs diye sıraladı. Bu 3 oldu... Ben cevap verince sinir krizi vs geçirdi saçma bir hal oluştu. Tatildeydik ve arabadaydık. Çok saçma bir konuyı deliye dönecek kadar büyüttü. Konu değil mesele ona sürekli cevap vermemmiş. Öyle böyle boşanmaya yine geldik, arabadan inmek istedim annemi aradı ilk kez.
Annemi aman kızımı getirme diyecek sandı sanırım, ama annem otele bırak ben alacağım kızımı diyince anneme bile tripli şu an. İstanbul a döndük ama yaşanılanlar akılda tabi.
Tatile görümcem eşi ve kızı işe gitmiştik. Onun eşi de egeli, oradan köye geçecekler bahanesiyle beraberdik yani. Onların yanında da devam etti gerginlik. Yani hiç yoktan bir konu ailelere de yayıldı.
yorgunum dostlar. Ayakta tutmaktan yoruldum. İyiyken iyi kötüyken çok kötü...
Bir erkek boşanmayı bu kadar anmamalı.
Ben ne yapmalıyım?
GÜZEL İNSANLAR SİZİ SEVİYORUM... Yorumlara ayrı ayrı cevap veremedim ama hepinizi inşaallah dinleyeceğim. Duanızı eksik etmeyin.
MunemSakın diyeceklerim yanlış anlaşılmasın, rencide etmek kırmak için yazmıyorum, sözlerim tecrübeli bir kadının tavsiyeleri olarak görülsün isterim.
Kendi değerinizi kendiniz biçersiniz, annenize babanıza saygı duyulmuyorsa, kuzeniniz evlenirken kız peşinde koşamam bahanesiyle ailenizden uzak duruluyorsa, öte yandan kendi ailesi söz konusu olunca sizi silebileceğini dahi söyleyip paşa paşa özür diletiyorsa, ikide bir boşanmaktan bahsediyorsa ve siz sizi istediği gibi ezen adamın yaptıklarına söylediklerine karşılık resti çekmiyor ailemin evine gidersem evliliği yürütemem kafasındaysanız kimseden değer beklemeyin.
Allah mesut bahtiyar etsin, hadi bana güle güle
Kuzenim de öyle eşi kaçtı gitti, yurt dışında başka biriyle evlendi adam. 45 yaşında fabrikaya işe başladı ve iki oğlunu da okuttu.Dul kadınlara kurban olsunlar ya.
Ne "dul" kadınlar tanıdım mesleği olamdığı halde kocasından boşanan, dayaktan ölümden kaçan, aldatan kendisini ezen kocasını bırakıp başka şehire yerleşip hayata tutunan. Asıl güçlü kadınlar onlar. Herkes kendisine baksın.
Heheh evet, pek kıymetli idi kocası. Sonra sonra açıldı gözü biraz. Allah tamamına erdirsin inşallah.Kuzenim de öyle eşi kaçtı gitti, yurt dışında başka biriyle evlendi adam. 45 yaşında fabrikaya işe başladı ve iki oğlunu da okuttu.
Mavera boşanmaz , normalde kocasına da tek laf ettirmezdi, diğer konularında problem eşinde diyenlere neler neler dedi…
Çocukla da taçlandırırlar artık tam olur :)))Heheh evet, pek kıymetli idi kocası. Sonra sonra açıldı gözü biraz. Allah tamamına erdirsin inşallah.
Ay okudukça sinirleniyorum siz eşya mısınız ya ne münasebet kızınızı alın falan mavera sorun onu dedi bunu dedi değil eşin çok boş konuşuyor saygısızlık yapıyor YAPAMAZ farkında mısın ? Öncelikle sakin olup neden “ benimle bu şekilde konuşamazsın seni uyarıyorum “ demedin ? Suçlu çık ne önemi var adam seni boşamakla tehtit ediyor ediyorsan boşucaksın o zaman sana mı muhtacım başka adam mı yok demedin ? Lütfen güçlenin kızlan laf ettirmeyin kimseye kendinize yapmayın gözünüzü seveyim. Sizdeki enerjiyi karşı taraf alır gidiceğinize inanmazsa çok dalga geçer parmağında oynatır yapmayın. Aklı sıra sizi terbiye etmeye annenizi aramış ne hakla ya neden müdahale etmediniz ? Tripliymiş babasının yoluna kadar triplensin.Adliye kapısında dönmüşlüğümüz var. Şu an tatil bitti evdeyiz. Olayı biraz karışık anlattım. Çünkü birkaç arkadaşla da istişare edip anlatınca artık yoruldum.
Tatil bitti evdeyiz. Ben onun ailesine gitmedim o da benim . Normalde annelere uğrardık dönüşte. Baktım o benim annem kızımı alırım dedi diye alınmış. Ne hakla? Sabah konusunu açında ben artık gitmem gibi ben yine çileden çıktım. Ortada namussuzluk yok sen sinir krizi geçirince annemi arıyorsun. Sözde ben arabadan indim diye aramış...
Yok eşi en ilkel insan formu var ya ondan hallice biriSizinle burda benzer konular açtık hemen hemen aynı zaman dilimindedir evliliğimiz. Ben çözümü kendimi geliştirmekte özgüvenli olmakta buldum birsürü video izledim kitap okudum bambaşka biri oldum. Çok detay vermemişsiniz neden tartışıyorsunuz sorun ne ? Aileleler mi eşiniz mi ilgisiz paramı vermiyor neden başladı kavga ?
Primitif diyorum ben bu modellere, evrimi tam tamamlanmadan ortaya dökülmüş, ateşi yeni bulmuş, evlilik konsepti kadini kafasina odunla vurup magaraya goturmek levelinda, ay daha yazasim var da agir olucakYok eşi en ilkel insan formu var ya ondan hallice biri
Errkeğim ben modunda gezen bir varlık
Ve bunu başından beri gizleme gereği bile duymamış.Yok eşi en ilkel insan formu var ya ondan hallice biri
Errkeğim ben modunda gezen bir varlık
Adamin herkeste ki imaji yontma taş, keske az kendi de yontulsaydiVe bunu başından beri gizleme gereği bile duymamış.
Asla tasvip etmeyeceğim bir karakter ama en azından bir öyle bir böyle davranmamış, başından beri aynı.
Mavera nasıl bir mativasyonla bu mağara adamıyla evlenmiş, sorun orada bence.
Kendi hayatı, ailede gördüğü farklı olsa, bir dakikasında ayırmazdı diye düşünüyorum, bulaşık yıkayan erkek istemezdim demesinden de belliydi bu. Aynı hayatı paylaşınca ona bile fazla geldi demek ki.
Ailemde çorabını kirli sepetine atmayan, mutfak yolundan gelip salona oturup su isteyen erkekler var. Ben böyle bir modelin eşim olmasını istemedim özellikle.Ve bunu başından beri gizleme gereği bile duymamış.
Asla tasvip etmeyeceğim bir karakter ama en azından bir öyle bir böyle davranmamış, başından beri aynı.
Mavera nasıl bir mativasyonla bu mağara adamıyla evlenmiş, sorun orada bence.
Kendi hayatı, ailede gördüğü farklı olsa, bir dakikasında ayırmazdı diye düşünüyorum, bulaşık yıkayan erkek istemezdim demesinden de belliydi bu. Aynı hayatı paylaşınca ona bile fazla geldi demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?