Boşanmak farz oldu ...

Uzakta derken mesela anlaşsak dilekçeyi imzalayıp bana yollasa ama gelemese o yokken de boşanılır mı?
Kimseye birşey anlatmadım ki ben o sebebten tanığım yok sorun olur mu
Kızlar 13-10-3 yaşındalar

Uzakta derken mesela anlaşsak dilekçeyi imzalayıp bana yollasa ama gelemese o yokken de boşanılır mı?
Boşanmak istediğini eşine söyledinmi?
Senin taleplerini karşılamak konusunda anlaşabileceğinize inanıyormusun senamm

Boşanmak istediğini eşine söyledinmi?
Senin taleplerini karşılamak konusunda anlaşabileceğinize inanıyormusun senamm
Seni boşayacağım dedim
İnandı mı bilmiyorum
Öldürürüm ama boşamam diyen bir insan aslında
Parasal tüm talepleri karşılar bence
Boşandı eşini mağdur etti dedirtmez kendine

Daha öncede yazdım
bu adamdandan bosanma
zaten ekıme bır suru ay var
arama sorma mesaj atma, bırak ne halı varsa gorsun.
Bu kadar seyden sonra 3 cocukla nasıl gecınmeyı dusunuyorsun

Zaten beraber yaşamıyorsunuz bir süre onunla konuşmayın ,boşanmadan bir kaç ay bir deneyin sonra kendinizi hayatınızı duygularınızı gözlemleyin mutluysanız zorluk çekmiyorsanız Adım atarsınız o Zaman

Yazdıklarınızın hepsini okuyamadim.Hala yardıma ihtiyacınız varsa özelden numaranızı bırakın.Kafanıza takılamları cevaplamak yardımcı olmak isterim.

Seni boşayacağım dedim
İnandı mı bilmiyorum
Öldürürüm ama boşamam diyen bir insan aslında
Parasal tüm talepleri karşılar bence
Boşandı eşini mağdur etti dedirtmez kendine

Şimdi sus payı olarak maddi açıdan seni rahatlatacak kadar yollasada iş boşanmaya gelince öyle çirkefleşiyorlarki anlatamam...
Kelin ilacı misali sana ne diyeyim bilemiyorum ama neler hissettiğini çok iyi anlıyorum canım...
İnşaAllah hepiniz için en doğru kararı verirsin...
Sanırım önceki mesajlardan birinde yurtdışında olduğu için nasıl olacak diye sormuşsun...
Ben ne yaptığımı söylüyeyim...27 Martta tanıdık bir avukata dilekçemi hazırlatıp kendim davayı açtım...1 ay sonra tensip müzekkeresi geldi yani yurtdışında olduğu için yapılması gerekenlere dair çağrı...bunlardan biri Türkmenistan b.elçiliğine Türkmence dava nedenini açıklayan bir belge gönderilmesi imiş...bu ve bazı nedenlerden dolayı bu işi kendi başıma götüremeyeceğimi anlayınca avukat tuttum...

anlaşmalı boşanacaksanız gelmesı sart bır kere gelmesı yeter hakım onune cıkacak
3 yasındakı evladınız kesın sıze verılır.dıgerlerı ıcın baba velayet ısterse hakım pedagoga danışır. pedagog çocukların göruşunu alır....

adam zaten yok arada bir resmi evrak var. 10 yıldır tatillerde gelmekle kocalık mı olur sorun bakalım kocanıza. sen bana ne kdr kocalık yaptın ki benden sna hayır gelmezmiş diye

Ay Allahim yaaa benmkide sana benzer bir durum ne bunlarin derdi esleri aileleri ile kalamıyorlar o artik bekar hayatina alismis olmali gelse bile cok sıkıntı yasayacaginiz belli ben yasadim.cunku bizzat 5 yil sonra bir araya geldik ama en ufak seylerden kavgalarimiz oldu cunku o sapsiz üzüm olmaya alismisti sorumluluk alamaz.kendini yorma ve evlatlarini olacak kavgalara sahit etme derim

O kadar" el iyisi "bir profil çizer ki ve ben manyak o kadar anlatmam ki kimseye
İnanın boşanınca benim için Ada'm melek gibiydi kadın kudurdu rahat battı kadına diyecekler
Canim tabiki öyle diyecekler kim yogurdum ekşi demiş? Milletin demesine bakma herkes neyin ne oldugunu bilir ama bilmezden gelir

Peki boşandınız mı merak ettim :-(

Evliliginizi bilemem; sizin hakkinizda tek hatirladigim kocanizla evli ama farkli ulkelerde ayri yasadiginiz, kocanizin birkac ayda bir gelip gitmesi, sizin cocuklarinizi tek basina dogurup buyutmeniz. Bunlari ne zaman okusam "bu nasil evlilik" derdim. Siz evli bir cift gibi yasamadiniz zaten. Boyle bir evlilik bitmeye mahkum. Adamin size tahammulu yok, yabancilasmis artik. Gittigi yerlerde baskasiyla gorusuyor olma ihtimali bile var. Ben sasirmadim bosanma meselesine. Boyle evlilik olmaz cunku.

Senam biliyorum senin konularını ve kesinlikle haklısın. Hem bir başına namusunla yaşa hem de değer görme.kocana ondan önce sen söyleseydin ya rahat durmayan sensin deseydin.ben çocuklarıma adadım kendimi. Sen oralarda on sene bir başına kimlerle düşüp kalktın diye???

Bir eviniz var ayda ne kadar gelir gönderiyor eşiniz?Eşinize ya dön ya da boşanalım deseniz? Döner mi?

Boşanmak zor üç çocukla hem çalış hem çocuklara bakmak çok zor. Bence boşanmayı şimdilik rafa kaldırın, çocukları büyütün.o kocanızın hayatında birileri var bunu da büyük ihtimal olarak koyun kenara.

Son düzenleme:
Bence eşiniz çok istiyorsa açsın davayı boşansın.Sizin için yeniden evlenip 3 kız çocuğuyla yabancı bir adamı eve alıp koca diye yaşamak da zor. bir başına 3 çocuğa çalışıp bakmak da zor.bence zaten adam yok deyip boşverin sözlerini çocuklarınızı büyütün alın maaşını her ay.niye boşayıp adamı rahat ettireceksiniz? Gider evlenir yeni karısı ve çocuklarına bakar size nafaka bile göndermez...

Zaten şartlar beni getirip tamda sizin dediğiniz yere bıraktı... Bizzat avukat olan arkadaşım Bile bana " sen haklısın ama boşanma" Dedi bunu söylerken de en başta kızlarımın yaşam konforundan bahsetti ... Gerçekten ben Allah korusun bir başkası ile asla asla evlenecek değilim zaten hali hazırda güven problemim varken üç kızımın olduğu eve yabancı bir erkeği asla sokmam! Madem olan bana oldu evlatlarım iyi olsun ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…