Boşanmak farz oldu ...

Boşanın.
Birincisi çocukların yaşları çok çok büyük değil.
Babanın yurtdışında çalıştığını,çocuklarına sevgi göstermediğini,kişisel gelişimlerine katkıda bulunamayacağını ve eşin 10 yıldır aile hayatından kopuk olup,bu da yetmezmiş gibi hakaret ve küfür içerikli konuşmalar yapıp çocuklarının annesini sürekli yerden yere vuran bir adamın,çocuklara bir katkısı olmayacağını,eşlik görevlerini yerine getirmediğini söyleyin.
13 yaşındaki çocuk mahkemede konuşturulabilir.
3 yaşındaki çocuk zaten anneye muhtaçtır
.Gidin hemen bir barodan avukat için başvuruda bulunun gerekirse,ya da avukat tutun. Size iyi bir savunma hazırlasın
Ayrıca eş çalışmıyor ise kadına da nafaka verilir ta ki kadın evlenene kadar.Çocuklar ve kendiniz için nafaka isteyin. Evlilik sürecinde edinilen mallarda satılıp Çiftler arasında pay edilsin.

onu burda sadakatle beklediğim ne malummuş ...o bir nimetmiş
Mal bi adammış net !
Onun orda sadakatle beklediğini nerden bilcen!! bi de iftira atıyor ya !
Aç davanı sen yğklü bi de tazminat iste, nafaka iste sonuçta 3 çocuğun babası bu eşş. K gibide ödeyecek
Allah yardımcın olsun Yılma güçlü olmalısın güçlü ol ki kızlarında büyüyünce annelerinin nekadar doğru bi karar verdiğini anlasınlar

bunca sene yazık etmişsiniz kendinize. çok çok geç alınmış bi karar.

mesajları saklayın. mahkemede kullanabilirsiniz.

geçmiş olsun.

Perşembenin geleceği çarşambadan belli olur. Senin açtığın diğer konularda bu evliliğin böyle gitmeyeceğini söyleyen onlarca insan olmuştu. Bunu çok geç farkettin. Hoş farkettiğine de hala emin değilim. Boşanacağından da emin değilim.

Son düzenleme:
sen bu adamı bu zaman kadar bırakmamışın,asla daha bırakmazsın,o lafları dıyen adama halen ilac için yazmışın,yetmemiş engellendınmı dıye emın olayım dıye aramışın,yok adam normal sen anaormal,adam çok net,gayet sağlıklı,pat pat söluyor,ben bu çeşit itim dıyor,sen demıyorsun canım benım,

her şeyi boşver de 10 yıldır yalnız bıraktığı üç çocuğunun anasına iffetsizlik imasında bulunan adi insanı boşamak en güzel cevap olur.

Valla boşanmak istiyorsan ki boşanmakta haklısın mesajla değil ama arayıp sen kimsin ki senin yolunu gözleyeyim hayatımdan çıkarıyorum seni beklenmeye değmezsin de birazda sen onu küçük düşür sinir oldum ya sanki kendisi ni ne sanıyor Ada'm da ki özgüvene bak pehh

Adam neden çocukları yanına almak istesin ki?
Yıllardır çok az görmüş çocukları ondan ayrı büyümüşler çocuklarına düşkün bir baba olduğunu sanmıyorum bu nedenle.
Ki yanına almak istese bile çocuklar onu istemez bu kez.

Hadi bakalım ciktigin bu yol hayırlı ugurlu olsun. Whatsapp mesajlarını silme.

Boşa gitsin gençliğini bu hödük için harcama boşuna çocuk falan isteyeceğinide sanmam.., Nasıl sinirlendim varya harbi odun adam ya..Hatta yıpranma tazminatı ve maaşının yarısından fazlasını nafaka olarak iste..

zaten boşanmış gibi yaşıyorsunuz, görüşmeyin etmeyin, kızlarınızı büyütün sağlıkla. hasta olacaksınız bu adam yüzünden kaç senedir, çocuklarınızın size ihtiyacı var.

Canım benım babamda 15 yıldır yurt dışında.. cok zor birşeydir bilirım. Eşin hep mi böyleydı yoksa diyorum hakkında biri kötü birşey falan mı dedı eşine ? Koca hayatta ama evde yok cok zor bırsey ... herseye annrm koşar.. musluk bozukur annem.. faturalar annem.. aluşveriş annem... cocukların derdıde bıtmıo... hwrseyı annem ve ben sırtlandım... düğünüm oldu babam mısafır gıbi geldo gitti. ... annemle ayrı kala kala sogudularda. Eskı sevgu yok.. annem bı kaç yıl içinde gelmezsrn artık gel demıycsm dıo... bı duyarsızlaştı babam... annemin en buyuk ögüdü.. sakın kocanızı uzaga bırakmyın. O nereye siz oraya... babam snnemın guvenunıde sarstı hiç guvenmio... her yıl dıo tamam seneye kesin dönüş yapcam ama yokkkk gelmıyor.. gelıo ıkı ay zor duruo sonra yallahhh... cok doluyum bende... babamda ılk zamanlar annemı epey küçğmsüodu bariz belliydı.. şimdi azaldı sankı..ama annnemı begenmıo bellı... ama babam senin wşin gibi yapmadı hiç.. her akşam mutlaka arar hep para gönderir ne bulım...ama hiç birikim yapamadı... siz yaptunuz mı birseyler alabıldıbız mııı

Senin yaşın kaç ? Gıden kocayı getırmek cok zor... o senden bariz sogumuş.. annemlwrde sizinki gibi yani bu derece bı soguklık olmadı... haa ama babam snnemi orda aldatmış annem unutamıo biz olmasak ayrılırmışşş...

Cok uzuldum Allah yardimciniz olsun. Annem babami 26 yil çekti ve 3 cocugum vsr ne yapayim diye ve calisiyordu olmayinca olmuyor iste 26 sene sonra bosandilar. Annem bize bir tisort bile alsa kiskaniyordu. Cok sorumsuz bir adamdi.bosandiktan sonra baska bir kadinla imam nikahli yasadi. Dedemin mal varligini satip kadinla yedi. Okadar parasi vs olmasina karsin evlendigi kadin yemegi etsiz yaparmis ve cevresine dermiski ne kadar tutumlu kadin ne kadar evini dusunen bir kadin dermis. Annem yillardir calisti didindi bizi okuttu babamin 1 kurusu karismadan ama annem kotu kadin. Obur kadin da yemegi etsiz yapmasindan cikardigi sonuc iyi ve evini dusunen bir kadin.

Demek istedigim ne kadar fedakar olursaniz olun biticekse bitiyor siz kotu olacaksiniz oluyorsunuz. Suan zaten ayri gibisiniz tek sizi tutan aradaki imza. Hakkinizda hayirli olmasini dilerim

Sayfaların tamamını henüz okumadım ama okuyacağım sakın mesajlarını silmeyin. O hakaretler mahkemede ispatınız olur.

Sizin durumun aynısını akrabamiz yaşadı o kadar bekledi bir ise yaramadi.ve orda birisi varmış bunu yakaladı telefonundan.sonra bosandi ancak en guzel yillari beklemekle gecti.onca zaman zaten boş durmaz sevgi olsa eşini götürür bence.sizde daha geç olmadan ayrılın kesinlikle pişman olmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…