Boşanmak farz oldu ...

Siz elinizden geleni yapmışsınız. Eğer imkanınız varsa kazakistana gidin size sadakatsizlik yaptığı ile ilgili şahit-delil bulun. Tazminat alın.

evet kafanda bitir önce.. ama asla RESMİ NİKAHINI VERME....bir dinle kendini.. boşanmış gibi kabul et... öyle düşün.. ayrı yaşıyorsunuz zaten de .. boşanma.. mal varlığı nasıl.. çocuklarının hakkını sakın başkarlarına verme.. bu süreçte iyi düşün.. RESMİ NİKHANINI VERME dememin sebebide istedği o zaten.. onun yeni bir hayat kurmasına hemen izin verme.. önce sen kabul et..pişman olmayacağını anla.. alış... işini bul..düzenini kur.. sonra defol git dersin... nafakanıda tazminatınıda alırsın.. ama süründür onu.. bunu hakediyorlar.... sen değerlisin.. ve her şartta yeni bir hayat kurablirsin..

Siz elinizden geleni yapmışsınız. Eğer imkanınız varsa kazakistana gidin size sadakatsizlik yaptığı ile ilgili şahit-delil bulun. Tazminat alın.
Kazakistan'a hiç gitmedim olaki gitsem bile yol bilmiyorum dil bilmiyorum birşey bulmam imkansız ama Zaman'ında mail ru isimli bir sitede kadınlarla yazışmalarını yakalamıştım hepsini sakladım
En acısı ben ona seni çok özledik iki DK olsun internet açsan görüşsek derdim o da bana ben dağın başında çalışıyorum burda internet yok derdi tam da o dakikalarda o kadınlarla sohbet edip onlara resimler yollamış bir de sitenin tamamı Rusça kurban olduğum rabbim gösterecek ya işte buraya yeni üye olmuştum ilk konumdu burdan bir bayan bulup göstermişti bana biliyor musunuz

35 yaşındayım annenizi anlıyorum eşim özünde iyi bir insandı evliliğimizin ilk 3 yılı bir arada geçti peri masalı gibiydi ne Zaman ki Kazakistan'a gitti kabus başladı

Senacım sen tanıdığım bir üyesin takip de ederim yorumlarını, sonunun bu olacağı belliydi, seni itham ettiği şeyi kendisi yapıyo bence, yani sevgilisi var yaşadığı ülkede
Önceden bunu konduramazdım " Kemal'im yapmaz " misali
Şimdi de umrumda değil artık desem inanır mısın
Bu bir sınavdı ben verdim inşallah

Heba olmuş 26 yıl değil mi
Benim de 10 yılım gitti çalışmıyorum ve çalışmam kusura bakmasın
İstediklerimi paşa paşa vereceğine eminim ölümden korkmadığı kadar hakkında kötü konuşulmasından korkar yani kimse onun için boşandı eşini madur etti diyemez
Bana yaşattıklarını ise ben kimseye anlatmadım

zaten boşanmış gibi yaşıyorsunuz, görüşmeyin etmeyin, kızlarınızı büyütün sağlıkla. hasta olacaksınız bu adam yüzünden kaç senedir, çocuklarınızın size ihtiyacı var.
Haklısınız ama resmiyette eşim olduğu sürece benim ondan beklentim bitmiyor
Kesip atayım ki Ada'm birşeyim değil diyerek beklentide bulunmayayım
Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum

Bu sizin deliliniz. Hem çocuklarınızı eşinize vermemek için hem de tazminat için kullanırsınız.

Hiç bir zaman bizi götürme girişiminde bulunmadı orası pismiş az gelişmiş kızlarımıza okul yokmuş biz orda yaşayamazmışız vs vs

Sallamamak mümkün değil yani yapanlar mutlaka vardır ama ben yapamıyorum
Boşanmak ise önceden çok korkunç bir kelime idi şimdi olabilir geliyor

Önceden bunu konduramazdım " Kemal'im yapmaz " misali
Şimdi de umrumda değil artık desem inanır mısın
Bu bir sınavdı ben verdim inşallah

İnanırım tatlım, herkesin bir bam teli bir sabır eşiği var seninki doldu taştı demek ki, pırıl pırıl 3 kız evladın var ne mutlu sana, hakkında hayırlısı olsun

İnanırım tatlım, herkesin bir bam teli bir sabır eşiği var seninki doldu taştı demek ki, pırıl pırıl 3 kız evladın var ne mutlu sana, hakkında hayırlısı olsun
Amin Allah razı olsun inan tek tesellim onlar evvela rabbimden sonra onlardan güç alıyorum
En büyüğü kemanı ilerletti okulda kaç kez gösteri yaptı şimdi çello çalmak istiyor bu sene 8 e geçecek takdirname aldı ve Gazi ünv de basketbol oynuyor
Ortanca gitar çalıyor o da Fenerbahçe alt yapı da basketbol oynuyor 5 e geçecek takdirname aldı
Ufaklık da faaliyet yok henüz benle takılıyor
kızlarım öyle akıllı öyle özgüvenli merhametli pırıl pırıl rabbim cümlemizin evladını esirgesin tek gurur kaynağım onlar

Hiçbir zaman bizi istemedi ki burası az gelişmiş bir ülke kızlar için okul yok siz burda yapamazsınız biz dağın başında şantiyede kalıyoruz vs vs o kadar çok bahane söylerdi ki
Astana sanirim türk okulu var. Beraber yaslanmak icin evlendik deyin. Ya siz gidin ya o gelsin. Bir de böyle deneyin. Aldatma vs yoksa. Baktiniz olmuyor. Denemedim demezsiniz. Tabi yine de en dogru karari siz verirsiniz. Siz mutlulugunuzu düsünün en önce

Almaty da şimdi
Cemaatin Okulu var ama çok pahalıymış
İnanın her çözüme bir sorunu var adamın :-(

Bir değil iki değil on yıl aile dediğin bir arada olur siz aile degilsinizki kocanla sadece aynı kağıtta imzanız var. 10 yıl nedir ya ne gelecegi bu böyle sana neler yapıyorsun diyen adama asıl sen neler yapıyorsun orda deseydin ya

Ah keşke "dediklerim" bir işe yarasaydı ...bildiğini okudu Ada'm hiç bir zaman dinlemedi anlamadı beni

Uzun bir evlilik ama bu adam size değer vermediği gibi birde bahane arıyor aşağılamak için..Hep sabreden taraf olunca inanın hiç bi kıymeti kalmıyor yaptığınız fedakarlığın..Zor olacak belki ama bu adama tahammül etmeyin.

uzakta olması boşanmanıza engel degıldır...yeterkı bır adresı olsun elınızde
tabıkı tum yasadıklarınızı dılekçe halıne getırıp tanıkları gösterip dava açacaksınız
kılzarın yası küçükse annede kalırlar.ama büyükse hakım pedagoga danışır.evlatlarınızın görusu alınır ( genelde kazanan taraf annedır )
hayır aılesınde kalamaz velayet babada olursa babada kalmalılar
hakkınızda hayırlısı olsun ALLAH pişman etmesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…