Boşanmak için cesaret istiyorum

İnan 11 yıllık evliliğimizde tabi kavga tartışma oldu ama yatak sorunu küs olmadığımız zaman olmadı. Beraber işe gittik geldik. Evlilik öncesi 5 yıl konuştuk annesi istemedi beni o herkese rest çekti evlendik. Herşeyimizi kendimiz aldık düğünü biz yaptık. Kredi ile ev aldık 8 yıl beraber sıkıntı ile borç ödedik. Tabi tatile de gittik yemeğe de gezmeye de. Ben dershaneye gittim o her akşam beni almaya geldi. Tartışsak bile bana asla hakaret etmez itip kakmazdı en fazla söylenir kapıyı kapatır gider bi kaç gün sonra çiçek alır barışırdık. Yine ev işi yapmaz ama çalıştığımızı için de bazen dılarda yer içerdik bende hafta da bir temizlik yapardım dert olmazdı.

Bu adam çocuk mu istemiyordu?anlattıklarınız öyle bir his uyandırıyor.
Çocuktan öncede böyle miydi?'
Çocuk istiyordu olmadı sorun ondan kaynaklanınca bunu önce çok dert etti ben konuyu kapattım aman olmasın boşver dedim. Doktoru o buldu randevuyu o aldı hamile olduğumda bana bebek gibi baktı ve hiç ayrı bile uyumadık

Ben şu an sadece size kızdım. Bu kadar aciz olduğunuz için. Bence de boşanmayın. Analı oğullu keyf almaya bakın.

Cocukları size vermemek gibi bir lûksü olamaz. Polis cagiririm diyin bakalım veriyo mu vermiyo mu 15 aylık bebekler öz bakima muhtactir ve engel bir durum ispat edilmedikce anneneye verilir. Sizi bole sindirmesine izin vermeyin ayrica siz o bebeklerin bakicisi degil o evin hanimisiniz. Ona hatirlatin bu durumu he bide size deli demiş erkeklerim klasik davranisi suclayacak bisi bulamayinca delisin bunalimsin depreyondasin gibi iftira attip karsisindakinin psikolojisine oynamak. Evliliginizi kurtarmak adina ne yapacagina bi bakin elinizden geleni yapin derim en azindan bebekleriniz icin ama baktiniz olmuyor kendinizede eziyet ettirmeyin derim. Rabbim yardimciniz olsun

İşte ne oldu da bu hale geldiniz

Tüp bebek doğumunda ilk aylarda sıkıntı oluyor sizin bir de ikiz

Erkekler bebeği korumaya kadın da herkesten babadan bile kıskanmaya başlıyor

Ama işte kopan yeri bulmak için 15 ay geçmiş artık kopukluk vadi olmuş

Siz geçin vadinin öbür tarafına eşiniz isterse bir ipten köprü kurar gelir yanınıza

Büyük ihtimal hayatında biri var hatta kesin var üzgünüm . Bunu delille ispatlamaya çalışın. Tazminat nafaka ve velayet alabilirsiniz bu sayede .sakin ve soğukkanlı olun bence çünkü bitmiş evliliğiniz çoktan.

Aileniz arkanizdaysa onlari cagricaksiniz ve onlarin esliginde evden ayrilacaksiniz yada onu evden uzaklastiracaksiniz siddet uyguladigi icin. Siddet sadece vurmak olmuyor. Cocuklari sizden alamaz, almaya da g** yemez cünkü onlara simdiden bakmiyor bile. Tam neyi bekliyorsunuz orasini anlamadim

Okadar uzun süreden sonra rabbim size en güzel hediyeyi vermiş iki evlat dünyada onlardan kıymetli ne olabilir ki değmeyecek biri için hasretini çektiğini evlatlarını annesiz bırakmaya hakkın varmi sen evlatların için daha sağlam bas yere o size piskolojik baskı yapıyorsa sizde ona yapın sizde onu görmezden gelin açın davanız donuna kadar alın eşiniz olması sizi asaglama hakaret etme hakkını vermiyor sizde ona restinizi çekin ki anlasın sizin ona muhtaç olmadığınızı dünyanın kendi etrafında dönmediğini anlasın

Özgüvenini kaybetme kimsenin sana piskolojik şiddet uygulamasına izin verme. Kendini onun söylediklerine inandırma inanma
Neyin ne olduğunu neler yapabileceğini sadece sen biliyorsun başka hiç kimse

Çok güzel küfürlerim var söyleyemiyorum bu adama

Siz çaresiz aciz değilsiniz, mesleğiniz var mış. Çocukları zaten alamaz, ha kaçırayım dese zaten suç işlemiş olur.

Sizi zaten bu durum psikolojik olarak mahvetmiş hadi kendinizi önemsemiyorsunuz çocuklarınızı önemseyin. Şu an küçükler belki anlamazlar ama ilerde evdeki huzursuzluk, iletişimsizlik onları da etkileyecek. Annelerinin insan yerine konmadığını onlar da görecek. Ya huzursuz olacaklar ya da doğrusunu bu sanacaklar. Şu an boşanacak gücü kendinizde görmemeniz doğal o kadar iş+ psikolojik baskı. Önce özel bi psikologa gidin bence gücünüzü toparlayınca da avukata. Tabi avukata gizli gidin. Ve eşinize hizmet etmezdim ben olsam ne yiyosa yesin. Sizi yatakta bile yatırmıyor. Belki de nafakayı ya da başka şeyleri düşünüyor da boşanmıyor ya da her işini yaptığınız için de olabilir. Ama her devam ettiğiniz sene kendinize ve çocuklarınıza eziyet. Emin olun hissediyorlar. Dilekçeyi verince de ondan habersiz çocukları alın gidin, uzaklaştırma kararını da çıkarın. Uzaklaştırma kararı direkt kadının beyanına göre diye biliyorum. Ondan sonra çocukları alabilirse alsın ki hiçbir mahkeme çocukları ona vermez.

Ay şu çocukları alır bana vermez muhabbeti beni çok sıkıyor. Çocuklarınız 11 aylık sizden ne diyerek alabilir sizce ? Zaten mahkeme size verir küçücük çocukları. Adam normalde bakmıyor çocuklara siz gidince mi bakacak ? İşine bile gelir. Sizin bunu bahane ettiğinizin çok iyi farkında üstünüzde çocukları kullanarak güç gösterisi yapıyor amip. Niye fırsat veriyorsunuz ki böyle bi adama ? Muhtemelen aldatıyor da. Çocukları alamayacağının da çok iyi farkındasınız bence. Böyle konularda benim öneri veresim gelmiyor çünkü boşanmanız gerektiğini,çocukları alamayacağını sizde çok iyi biliyorsunuz. İsteseniz boşanırsınız bu kadar basit. Ay çok sinirlendim eşinize cidden. Hem kadınla ilgili olma hem çocuklarla bide çocukları vermem kendin git de hadi be ordan. Sanki bakabilecek iki çocuğa. Elinizden ne geliyorsa yapın bence özellikle aileniz destekse hiç durmayın. Karşısında da ezilmeyin hiç bişey yapamaz.

Evet beni maç eden o ve aylarca beni her gün ağlatan annesi. Beni ağlamış görürdü eşim hah yine muslukları açmış derdi. Bir gün sen neden ağladın demedi. Hepiniz çok haklısınız. Bende farkındayım olanların dedim ya sadece cesaretim Yok gitmeye. Yoksa durmaya gerek olan bir yuva Yok ortada. Herşeyi yapan bir kadın var güya güllük gülistanlık yuva ama ben hiç ses çıkarmıyorum ondan süt liman. Sustuğum için kavga çıkmıyor.

pardon da madem sizi birlikte tutan sadece çocuklar,o kadar önemsiyor çocuklarını,kendisi neden babalık yapmıyor acaba? her işi size yığıyor? parasını vereyim istediklerini alayım,hanım çocuklara baksın ben hayatımı yaşayayım,oldu!

boşanın,adam sizi hizmetçi olarak görüyor resmen. kendinize değer verin,bu hayata mahkum değilsiniz,nolur.

Çocukları alır vermez durumu oldu ben eşyalarımı topladım temmuz ayında ablsm kız kardeşim geldi beni almaya ama o kalmaya gideceğimi biliyordu oysa ben gidiyordum. Son evden çıkarken aldığım eşyalardan huylanıp anladı kavga çıkardı. Çocuklar bi tarafta ablam arada o benim üstüme yürüyor. Apartman inledi sesimize. Aldı çocukları vermiyor beni de tuttu kolumdan gideceksin ha çocuklarınla mı geldin vermiyorum sıktır git dedi itti. Gidemedim ablam erkek kardeşim herkes araya girdi barıştırdı bizi. Herkes bana senin psikolojin bozuk kızım dur sabret geçecek bunaldın dedi. Anlatıyorum olayları ağlıyorum o bakın bakın normal mi şu an diyor bakın haline deli bu diyor delirdi inanmayın diyor. Herkes ona inanıyor çünkü böyle değildi herkes onu tanıyor ve çok seviyor

Yapıyormuş neyiniz eksik diyor. Market geliyor bez geliyor mama geliyor. O babalığı herşeyi alıp getirmek sanıyor. Yapmıyorum ne yemek ne çay ne iş. Bi tek çocuklara bakıyorum. Sabah bişey Lazım mı dedi cevap vermedim sana diyorum bişey Lazım mı dedi ben attık sen seninle konuşmuyorum dedim. Çokta umrumda ne halin varsa gör Yavuz hırsız ev sahibini bastırır dedi vurdu kapıyı gitti.

Bu adam artık sizin ona muhtaç olduğunuzu zannediyor, sizde gücünüzün varlığını unutmuşsunuz. Toplayın kendinizi dur deyin, durmazsa yolverin gitsin, emin olun daha mutlu olacaksınız
Yok sağolun hepinizden Allah razı olsun. Hakkınızı helal edin uzun uzun yazanlar elleriniz dert görmesin.ben yapabilirim değil mi iki çocuğa bakarım değil mi perişan olmak istemiyorum. Ama sevgisiz yuva da istemiyorum. Bende bir kadınım ya duygularım var. İki sene eline dokunulmayan sarılmadan sevgi sözcüğü duymadan yaşıyorum ya. Neyim ben bakıcı mı

Birşeye küsmüş trip yapıyor gibi çocuklarının hatrına gönlünü almaya çalış güzel yönlerini düşün.Evin hiçbirşeyini eksik etmiyor diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…