Bunları diyen adamdan bir cacık olmaz.Evlilik hayatı ona göre değilmiş benden sıkılmış kendince doğru bulduğu bi kişiliği varmış bööle olmaktan memnunmuş beni artık sevmiyomuş
Kesinlikle kesinlikle destek aliyosun hemen.bu evliliklerde yapilan buyuk hatalardan biri tabiki kocamizi cok sevmeli hayatimizda onemli biyere koymaliyiz ama yalniz kalip ondan baskasi olmayacak kadar degil.belkide sosyallesmediginden hayatini ona adadigindan bunaldi bu kadar ayni seyi omdan istedin sende.eski dostundami yok disari cik gez dolas haber verme bak nasil kiymetli oluyosun.simdi istedigi gibi atini kosturuyo nasilsa evde yalvaran biri oldugu icin.birak istemiyorum sevmiyorum diyen adama niye yalvariyosun.seninki aliskanlik olmus korku olmus.gecicek bak inanki gecicek ama hemen bi doktora git hemen yarinPsikyatra gidicem zaten en kısa zamanda çünkü benden eser kalmadı sıyırdım resmen
Telefon saklamalar, hızlı yaşantı vs bunların altından bir kadın cıkacakmış hissi uyandırdı bende.Bir süre gitti evden 10 gün kadar çok zor zamanlardı çıldıracak gibiydim yalvardım dön dedim ne istersen yap yeterki yanımda ol dedim bu kadar acizliğin farkındayım ama yaşadıklarım yetti bana çok kötüydüm döndü bi ton şartla şurtla tamam dedim ama mutlu olamadım her an eziyet ediyo gibi insan içinde azarlamaları cabası ama ne yaptığını bilmemek çıldırttı artık beni telefonuna bakmak istedim bakamazsın deyip aldı elimden çekti işe gitti öğlen aradı olmicak boşanıyoruz yeter artık dedi akşam gelicek ben yine yalvarıcam biliyorum
Neden boşanmakO kadar yalnız mutsuz ve çaresizim ki . 8 yıldır evliyim eşimle 12 yıldır da beraberiz şimdi benden boşanmak istiyo ama ben şu an buna hiç hazır değilim onu seviyorum onsuz bi hayat düşünemiyorum herşey bir anda tepetaklak oldu hayatımın yönü tamamen değişti inanamıyorum yaşadıklarıma aklımı yitiricekmiş gibiyim üstelik hiç arkadaşım yok bütün hayatımı eşime endeksli yaşadım merkeze koydum şu anda yapayalnızım ne yapacağımı bilmiyorum boşanırsam ne yapıcam bilmiyorum
Evlilik hayatı ona göre değilmiş benden sıkılmış kendince doğru bulduğu bi kişiliği varmış bööle olmaktan memnunmuş beni artık sevmiyomuş
Heyecan arıyordur. Biraz daha sebep sorarsanız suçu size atacaktır.Evlilik hayatı ona göre değilmiş benden sıkılmış kendince doğru bulduğu bi kişiliği varmış bööle olmaktan memnunmuş beni artık sevmiyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?