Boşanmak istemiyorum hazır değilim

sakın sakın öyle yalvarmaya falan kalkmayın.sizin eşinize olan aşırı bağımlılıınız onda ters tepmiş ve sizden uzaklaşmış.keşke bu kadar onu hayatınızın merkezi yapmasaydınız. kimsenizin olmamasından kaynaklanmış belkide ama olan evliliğinize olmuş.eşinize bugune kadar davrandığınız gibi davranırsanız hiç bir şeyin düzelmeyeceği ortada değil mi.eşiniz ona aşırı bağımlı olmanızdan kendini hapiste gibi hissetmiş, evlilik gerçekten zor çok ilgili olursun kaçar ilgilenmezsin bu seferde ilgisizlikten gider .ortasını bulmak gerek. eşiniz boşanmaya kesin kararlı görünüyor.sizde kendinize kabul ettirin boşanmayı ,çalışıyorsunuz yanlış okumadıysam.biraz daha güçlü durun eşinizin karşısında .kendinizi koyun eşinizin yerine siz boşanmak istiyorsunuz ve eşiniz istemiyor size yalvarıyor gözünüze daha itici gelmez mi eşiniz bu tavrından. haklı demiyorum ama o artık kafasına koymuş .siz ısrarla ayrılmak istemezseniz daha çok üzüleceksiniz.

Tüm mesajları okudum ve aklıma başka bir kadından başka bir şey gelmedi benimde yoksa rahatını bozup ayrılmaz hiç bir erkek. Yazık!

hayatında biri olma ihtimali yüksek
boşanacaksan da evi filan kaptırma kendini sağlama al bence
ayrıca sen böyle kendini ezdirip yalvarırsan adamın gözünde iyice düşersin ki
onun bağımlısı gibi birşey olmuşsun
böyle biriyle evli kalmayı neden istediğini de anlamadım

sen çalışmıyo musun peki

Sanırım sinir hastası oldum çok acaip davranıyorum sürekli ağlıyorum kendi kendime konuşup kafamı duvarlara vurasım geliyo
Çok üzüldüm senin adına, benzer şeyleri ben de yaşadım. Kabullenirsin ve ondan sonra rahatlarsın. Senin istediğin evlilik zaten bu değildir, zamana ihtiyacın var. Geçecek inan.

Zorlamayın, uzatmayın
Bırakın gitsin
Zorladıkça, yalvardıkça daha çok incitecek sizi
Aynı evin içinde bekar gibi yaşamaya başladığında daha çok canınız yanacak
Kırılan onurunuz cabası
Dürüstçe sevmiyorum diyorsa vazgeçmeyi bilmek gerek
Bu saatten sonra ne yapsa hesap soramazsınız, ben sana adam gibi boşanalım dedim diyecek
Bu rezilliği yaşamayın
Milyonlarca insan boşanıyor, şimdi panikliyorsunuz ama adapte olursunuz, yalvarmayın, bırakın gitsin
Bu şekilde kalsa ne olacak ki ?
Seni sevmiyorum diyen bir adama kocam diye sarılabilecek misin ??

Allah yardımcın olsun canım, her şerde bir hayır vardır, yaşadıklarının mutlaka sonuna bir hayır gizlenmiştir. Ayrıca daha güzel başlangıçlar için bir takım bitişler gerek. Sen işi gücü olan bi kadınsın düşürme kendini bu kadar, akışına bırak bakalım-ki başka türlüsü olmayacak gibi görünüyor. Dimdik tut başını, allah taşıyamayacağı yükü vermez kuluna.

Sana bu şekilde davranan 10 gün boyunca eve uğramayan koca müsveddesine yalvarmak neden? Kul köle oldugun halde utanmadan bi sürü şart şurt sunmasına ses çıkarmamak,'ne yaparsan yap yine de gel' ne demek? Ekonomik özgürlüğün var senin ya ne bu gurursuzluk?adam sana uydum gibisin demiş yani yapıştın kı...ma bırakmıyosun demiş.bu kadar gurursuzluk olur mu?dünyaya gözünü açtın kocanı mı gördün kendine gel bence.toparlan dünya kocanın etrafında dönmüyor

tüm sayfaları okudum ama sanırım çocuk var mı yok mu yazmıyodu..
bilen varsa yazabilir mi?

Evlilik hayatı ona göre değilmiş benden sıkılmış kendince doğru bulduğu bi kişiliği varmış bööle olmaktan memnunmuş beni artık sevmiyomuş

Bunları sakin sakin söylediyse boşanmaktan başka yol yok.

Sinir anından söylediyse durum kurtarılabilir bence.

Geri alıyorum, yazdıklarınızın tümünü okumamıştım.

O adamdan hayır gelmez, yeterince yalvarmışsınız, para etmemiş, koymuş kafaya, yaşınız çok genç her şeye yeniden başlamak için.

Hayat devam ediyor güçlüol..Emin ol mutlu olmak için sebepler bulacaksın.Yaşamının sonu değil.Tabiki zordur eminim heleki karşı tarafın isteğiyse ama zorla güzellik olmaz.Sende alışıcaksın.İnsan herseye alısıyor.Sürekli onu düşünmeyi saplantı haline getirme.Evliliklerde zaten bu koca merkezcilik benim karakterime uygun değil.Senin örneğindede olduğu gibi.Didin sabret hep ona öncelik tanı ve sonuca bak.8 yıldır aklı nerde o zaman.Niye senin hayatından çaldı.Neyse cnm Allah sağlık versin eminim üstesinden geleceksin içini ferah tut..

Oncelikle allah yardimciniz olsun. Sakin kendini birakma canim! Hic umrunda degilmis gibi davran, hayatina devam et kafasi dank eder bak gor!

Yol ver gitsin..
Hayatinin altinin üstünden guzel olmayacagini bilemezsin diye bi laf var.. Sallla gitsin

Erkek vazgecince yani kafaya koydumu ikna etmesi maalesef cok zor.
Esiniz evliligin bilincine varamamis, diyelim bugun ikna ettiniz peki yarin ?
Bosa zamaninizi harcamaktansa zamaninda bitirmek sizin icin daha faydali olabilir.
Yasiniz yerindeyken karsiniza sizi anlayan daha iyi insanlar cikabilir.

izmire geldin 2,5 ayda adam seni tepti istemediğini söyledi ve bencil olcam bundan sınra hayatıma bakcam dedi..doğrusu parayı gördüm gö...tm kalktı karı kız gırla ..sen hala böyle bir şeref...ze mi yalvarıyorsun mesleğin eğitimci gözüküyor yaşın 30 kendinede mi acımıyorsun..elini sallasan ellisi silkelende kendine gel..

Sebeb ne neden bosanmak istiyor ki?
Nedenler cok önemli , Aile buyuklerinizle konusun belki onlar kurtarabilir durumu...

Ama eger esiniz kafaya koymussa ayriligi , ozaman bu sureci sadece ertelemek.olur.

Üzülüyorum böyle erkek müsvettelerine! İki büyük şehir görüp kadın görmemiş gibi dünyalar güzeli karısını kenarı itip başşkalarına bakan karaktersizleri.
Bu işte bi kadın var diye düşünüyorum.. Arkadaş ortamı, gece dışarı çıkmaları, telefon saklamaları varsa eğer, yal var ma yın!
bi gün o akşam eve geldiğinde kuaförden çıkmış gibi olun, üstünüze şık bir kıyafet. dışarı çıkın akşam. bi kız ark.la buluşursunuz, o nereye diye sorarsa sanane dersiniz, bi böyle umursamaz olun yahu! yalvarmak ne demekmiş

Bu adam bosansa senden ne olur bosanmasa ne olur bu kadar olay araya girdikten sonra eskisi gibi olunmaz ha benim.yazdiklarindan cikardigim eskidende iyi değilmiş zaten bırak gitsin bir ömür mutsuz olacağına 3 gün aglarsin zamanla geçer gider

Canim Allah yardımcın olsunbosanmak zor bir süreç eğer ayrılmak istemiyorsan evlilik terapisine gidin..yada süslen kendine bak bakımlı ol eşini bağla kendine hazır değilsen bosandiktan sonra bulanima girersin..

çok afedersin ha s..tirsinoradan oyun mu oynuyormuşta sıkılmış. Küstüm oynamıyorum diyor. Olgunlaşmak lazım valla. Çocuk kafalı adamlarla uğraşılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…