Bir süre gitti evden 10 gün kadar çok zor zamanlardı çıldıracak gibiydim yalvardım dön dedim ne istersen yap yeterki yanımda ol dedim bu kadar acizliğin farkındayım ama yaşadıklarım yetti bana çok kötüydüm döndü bi ton şartla şurtla tamam dedim ama mutlu olamadım her an eziyet ediyo gibi insan içinde azarlamaları cabası ama ne yaptığını bilmemek çıldırttı artık beni telefonuna bakmak istedim bakamazsın deyip aldı elimden çekti işe gitti öğlen aradı olmicak boşanıyoruz yeter artık dedi akşam gelicek ben yine yalvarıcam biliyorum
Çok üzüldüm senin adına, benzer şeyleri ben de yaşadım. Kabullenirsin ve ondan sonra rahatlarsın. Senin istediğin evlilik zaten bu değildir, zamana ihtiyacın var. Geçecek inan.Sanırım sinir hastası oldum çok acaip davranıyorum sürekli ağlıyorum kendi kendime konuşup kafamı duvarlara vurasım geliyo
Baska bi kadin varEvlilik hayatı ona göre değilmiş benden sıkılmış kendince doğru bulduğu bi kişiliği varmış bööle olmaktan memnunmuş beni artık sevmiyomuş
Evlilik hayatı ona göre değilmiş benden sıkılmış kendince doğru bulduğu bi kişiliği varmış bööle olmaktan memnunmuş beni artık sevmiyomuş
Canim Allah yardımcın olsunbosanmak zor bir süreç eğer ayrılmak istemiyorsan evlilik terapisine gidin..yada süslen kendine bak bakımlı ol eşini bağla kendine hazır değilsen bosandiktan sonra bulanima girersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?