bosanmak istiyorum

Lightofgod87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2014
3.059
1.977
173
Selam arkadaslar ben artik dayanamiorum ankaradan cok asik olarak urfali biriyle evlenerek geldim balik bastan kokuyodu oysa gayet akli basinda bi insandim nasil yaptim bilmiorum 3 senelik evliyim 5 aylik oglum var ve cok mutsuzum babasinin evinden cikmayan bi esim var bebek gibi yetistirmisler bi kisiligi yok ailesi neyi severse onu seviyor neyi isterse onu yapior ve artik dayanacak gucum kalmadi aramizda oldukca kultur farkligigi var simdi evlenmeseydin veya mutsuz bi yuvaya cocuk nie yaptin gibi yorumlar yapmayin lutfen bende bunun pismanligimi yasiorum ve benim derdim suki bunlar asiretler beni cocukla tehdit ediolar yok vermeyiz yok goremezsin gibi ama ben cocugumdan vazgecmem bilen arkadaslar bunun kanunu var evladimi benden alamazlar hem cok kucuk hemde erkek cocugu benim velayet kesin bana verilir yanliz bilmek istedigim ankaradan cocugumu memleketine getirmesini istemiorum bunu bildirsem hani tehdit altinda oldigumu cocuumu alip vermeyecekleri bildirsem polis esliginde babasina gosterirlermi ya ben evladimdan kopamam ama bu evliligide surdurmek istemiorum ne olur bilen arkadaslar bana bi akil verin

Son düzenleme:
Elbette.
Mahkemede çocuğu kaçırma durumunu söylersiniz , çocuğu sizin gözetimizde görür.

Ama çocuğu Ankaraya giderken kesinlikle o evde bırakmayın. Çocuğu götürmenize izin vereceklerini de sanmam. Bana sorarsanız, yarın ya da öbür gün çaktırmadan, eşyalarınız almadan, markete/arkadaşıma/parka gidiyorum diyerek çocuğu da alın çıkın. Olmazsa ailemi ziyarete gidicem diyin ama boşanma lafı etmeyin. Boşanma lafı etmeyin kesinlikle , gideceğinizi çaktırmayın. Çocuk sizle olduktan sonra bir şey yapamazlar, elinizden alamazlar daha da.

Bnde bosanma asamasında biri olarak soyluyorum kesnlkle bebeginz szde kalır kaçırırlarsa da suc zaten al bebegni ailenin yanına gt aynı sennki gbi saçma bi evlilik yasıyorum bnde insanın sanki gozune perde iniyo gbi bişey hayrlısı olsun umarım sna zarar vermezler

Kayinvalidem gecen alttan alttan trhdit edio bizde bosanma olmaz kocadir doverde severde ilimli olursan sever huysuz olursan dover yemin ederim direk bole soluo hadsiz sey oekten korkmuorum gercekten herseyi goze aldim dedigim bosanmaya kesin kararliyim bayrama gidicektim zaten fazla bisi kalmadi anlamasini istemiorum anlarsa gondermez cocugu alir elimden hicbisi olmamis gibi davranicam ya biliorum cocugumu alamaz kacirsa suc ama yinede korkuorum onu benden koparirlar diye simdi ne cirkeflikler ne tehditler alicam herseye hazirlikliyim ben bu adami artik istemiorum siz neden bosaniosunuz?

Yok farkindayim hic bosanmaktan bahsetmedim bahsetmicemde ailemde ayni kanidalar zaten bayrama ayirtilmis bi biletim var kesinlikle anlamasinlar buraya gel cocugunda sende birdaha o eve donmeyeceksiniz diyolar

Ohoo bnm nedenm bitmez ki siddetli gecmszlık hakaretler ufak ufak siddetler sinir hastası oldum artk en sonda az once bi bayan aradı bu baska odaya koştu kapıyı kilitledi bn kapıdan dnledm evdeym musait değilm dedi kapattı o sırada saate baktm arama kaydnı silmş abladnı araamış hemen onunla konşuyorum havası yaratcak yemedm tabi kavga ettk ustume yurudu falan bnde evden kovdum yarın dava acıcam dayanamıyorum artk

çocuk ufak velayeti alırsın kesin hemen dava dilekçesi verip bunu belirtin
Ankaraya gittigimde ilk yapacagim is iyi bi avukat bulup enine boyuna konusmak bunlar cirkef insanlar gece gunduz rahatsiz edicekler tehditler kufurler ne rezillikle cikartcaklar bi bilseniz adam zamaninda bosanmak istedigimde babamla korkutuodu ona cok duskunum ayri bi yeri vardir onu o)durufum abini oldururum aptal kafam ne kdrda gucsuzdum ne kdrda korkmustum

Karektarsiz bide aldatio evdekine cok gun yuzu gosterdi ya sokaktakini bas taci edecek hadsiz benim karektarsiz kocam olacak adaminda siddeti var hamileyken bile neler cektim Allah bilio ilk uc ay dusuk tehlikesi sorasinda erken dogum riski karektarsiz simdide ogluma babalik taslio zamaninda canina kasti vardi oglumun

Aynen oyle cnm. Cok uzuldum umarım en kısa zamanda bu pislklerden kurtuluruz her zmn destek olurum

Yok farkindayim hic bosanmaktan bahsetmedim bahsetmicemde ailemde ayni kanidalar zaten bayrama ayirtilmis bi biletim var kesinlikle anlamasinlar buraya gel cocugunda sende birdaha o eve donmeyeceksiniz diyolar
Kesinlikle oyle yap normal davrannnn..
Kararlisin insallah senin ve bebegin icin hayirlisi olur.

Keşke çok açık yazmasaydın yerini falan tehdit alıyorum demişsin
Suan tehdit almiorum cunku bosanacagima dair herhangi bi bildiride bulunmadim bulunmayacam ancak ankaraya gittikten sora dava acmayi dusunuorum aslinda haklisin belki bilen taniyan olur adimda kendimin cunku duzeltebilirmiyim aceba

Canım niye Urfa'ya gotursun ki çocuğu sen alıp ankara ya gittikten yani Boşandıktan sonra böyle bir hakkı yok hukuken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…