bir ordan bir burdan dediğiniz şey atanma konusundaydı. bilemem özel eğitimde hiç tecrübeniz var mı, ağır çocuklarla çalıştığımı yazmıştım mesajımda. gün sonuna enerji kalmıyor. ha zorla mı yapıyorum bu mesleği hayır tabiki de. şuanda izindeyim ve öğrencilerimi özlüyorum. ama iş yerim giderken 1 saat gelirken 1bucuk saat sürüyor; 2 bucuk saat de yoldayım yani. 8 seansın ardından bir de yol epey yorucu oluyor. eve varmam 7bucuk gibi benim. devlete geçsem sadece yarım gün çalışcam, maaş daha iyi olacak. cumartesi de çalışıyorum ben özelde.Bana kalırsa siz kendi ailenizde yaşadıgınız hayat standardını ,
kendi evliliğinizde de istiyorsunuz.
Ama bir sorun bakalım anne babanıza bugünlere nasıl gelmişler?
Eminim onlar da zorlu yollardan geçmişlerdir bugünlere ulaşmak için.
Her neyse, bence bu durumu eşinize de yansıtıyorsunuz sanırım,
o da o hayat standardını size veremediği için karşıt tepki geliştiriyor.
Haklı da bence.
Çünkü her şey mal mülk değil...
Ayrıca konunun özel eğitimle ne alakası var?
Bir ordan bir burdan yazmışsınız.
Asıl nedenin yukarıda saydığım neden olduğunu düşünüyorum...
ben orada özür dileyerek yazmıştım. annemlerin dediği bir şey yani benim katıldığım bir deyim değil o. ve boşanırsam ne olacğaımı biliyorum evet :)Herkesin imkanlari farkli annenizin deyimiyle durumu olmayip ikinci el evde oturanlar dul kadinmi oluyor ?
Dul kadin olmanin neresi kötü onuda anlamadim bir ima icinde soylenmis ve ayrica bosanirsan sende dul kadin kervanina katilmis olacaksin..![]()
2. el eve kız vermem sıfır eve geçilsin diye şart koşan bir babanın kızının farklı davranması beklenemez. Baban seni hep nazlamış, hep şımartmış, sorumluluk almamışsın hiç. Artık evli bir kadınsın, sorumlulukların var, eşin seninle aynı düşünmek zorunda değil, ayrıca haklı da ihtiyacından fazlasını almak israftır boşunadır... Hem adamla evlenebilmek için badireler atlattım demişsin hemde en ufak sorunda nefret duyuyorsun, öyleyse neden acele ettin, biraz daha tanısaydın.
eşimin babası evlendi bizden bir yıl önce, eşim çok acele etti evlenmek konusunda. ben bir sene daha beklemek istiyordum. ama evlenmeyi istemedim mi tabi ki çok istedim annemin "evlenirsen evine adım atmam bir kızım bir oğlum var(beni saymıyor) derim" demelerine rağmen evlendim ben.