Evlilik ciddi bir müessesedir ve emek ister. Gelecekte evladınız size "Niçin boşandınız?" diye sorduğunda vereceğiniz cevaplar;
Baban internet bağımlısıydı,
Ev işlerinde yardımcı olmuyordu,
Benden sonra yatıyordu,
şeklinde olacak. Siz olsanız bu açıklamaların tatmin edici olduğunu düşünürmüydünüz?
Yalnız birbirinizden bu kadar kopmanız, ayrı yatmanız, sevmiyorum demeniz bir evlilik için gerçekten yıkıcı. Bunlar geçerli nedenler olabilir işte.
Bence evlilik terapistine gidin. Evladınızın hatırı için elinizden geleni yapın eşinizle birlikte.
Kesinlikle katılıyorum.... Aile terapistini öneriyorum ben de... Üzülme.. herşey olacağına varır ama çaba göster... Eleştirme eşini .... Canımlı konuş.. Cİnsel hayatınızı renklendir... Çocuğunun odasını ayır.. PC Başında olsa bilen yanında olsun.. aynı odada yani... Sen de onu bekle yatıncaya kadar.. Çalışıyormusun bilmiyorum ... Belki bu zor olabilir..Ev işlerinin listesini çıkar.... Kim ne işi yapacak diye sor.. Ben bunu son 6 öncesinde yaptım.. Sürekli uygulanmıyor belki ama en azından bu senin işindi diyorum.. Yaz ve buzdolabının üstüne as..Çocuğunla ilgili sorumluluk ver.. Sen de kendine hobiler edin..
Sen önce mutlu bir insan olmaya çalış.. Seni mutlu eden şeyleri yap.. Karar alıp sen de arakadaşlarınla bir akşam görüş... Merak etsin. Oda kızınla vakit harcasın.. Ona da fırsat tanı.. Oda gidebilir.. Ayda bir falan da olabilir. Ama dışarıda geçirdiğiniz vakti sonradan birbirinize karşı telafi etmeye çalışın vs...Seni takip edeceğim.. İlikini düzeltek adına yaptıkları nı da buraya yazarsan bize de belki bir faydası olur öptüm seni sevgiler.
Son düzenleme: