• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak Mı Kızım İçin Katlanmak mı ?

Evlilik ciddi bir müessesedir ve emek ister. Gelecekte evladınız size "Niçin boşandınız?" diye sorduğunda vereceğiniz cevaplar;

Baban internet bağımlısıydı,
Ev işlerinde yardımcı olmuyordu,
Benden sonra yatıyordu,

şeklinde olacak. Siz olsanız bu açıklamaların tatmin edici olduğunu düşünürmüydünüz?

Yalnız birbirinizden bu kadar kopmanız, ayrı yatmanız, sevmiyorum demeniz bir evlilik için gerçekten yıkıcı. Bunlar geçerli nedenler olabilir işte.

Bence evlilik terapistine gidin. Evladınızın hatırı için elinizden geleni yapın eşinizle birlikte.

Kesinlikle katılıyorum.... Aile terapistini öneriyorum ben de... Üzülme.. herşey olacağına varır ama çaba göster... Eleştirme eşini .... Canımlı konuş.. Cİnsel hayatınızı renklendir... Çocuğunun odasını ayır.. PC Başında olsa bilen yanında olsun.. aynı odada yani... Sen de onu bekle yatıncaya kadar.. Çalışıyormusun bilmiyorum ... Belki bu zor olabilir..Ev işlerinin listesini çıkar.... Kim ne işi yapacak diye sor.. Ben bunu son 6 öncesinde yaptım.. Sürekli uygulanmıyor belki ama en azından bu senin işindi diyorum.. Yaz ve buzdolabının üstüne as..Çocuğunla ilgili sorumluluk ver.. Sen de kendine hobiler edin..
Sen önce mutlu bir insan olmaya çalış.. Seni mutlu eden şeyleri yap.. Karar alıp sen de arakadaşlarınla bir akşam görüş... Merak etsin. Oda kızınla vakit harcasın.. Ona da fırsat tanı.. Oda gidebilir.. Ayda bir falan da olabilir. Ama dışarıda geçirdiğiniz vakti sonradan birbirinize karşı telafi etmeye çalışın vs...Seni takip edeceğim.. İlikini düzeltek adına yaptıkları nı da buraya yazarsan bize de belki bir faydası olur öptüm seni sevgiler.

Son düzenleme:
İyi bak söz vermiş birbirinizle aşk filmleri izleyin dün posta gazetesinde yazıyordu beraber film izleyen çiftler ayrılmazmış, birbirinize iyi davranın ağır sözler söylemeyin bu şekilde normale biner inatlaşmayın adamın sevdiği yemek ve pastayı yapın çocuğu anneannesi bırakın başbaşa yemeğe çıkın , hayat kısa keyfini çıkartın

teşekkür ediyorum güzel fikirler zamanla deneyeceğim önce bunları istemem lazım içten :(

Akşamları kapatın televizyonu, pcleri filan hattı elektiriği tümden kesin :D yakın mumları oturun siz eşiniz ve kızınız.
İsterseninz tek kelime etmeyin birbirinize ama o huzur ortamını oluşturun görüceksiniz zamanla neler değişir.

gözümde canlandı..gerçekten huzur olurdu sanırım..

Kesinlikle katılıyorum.... Aile terapistini öneriyorum ben de... Üzülme.. herşey olacağına varır ama çaba göster... Eleştirme eşini .... Canımlı konuş.. Cİnsel hayatınızı renklendir... Çocuğunun odasını ayır.. PC Başında olsa bilen yanında olsun.. aynı odada yani... Sen de onu bekle yatıncaya kadar.. Çalışıyormusun bilmiyorum ... Belki bu zor olabilir..Ev işlerinin listesini çıkar.... Kim ne işi yapacak diye sor.. Ben bunu son 6 öncesinde yaptım.. Sürekli uygulanmıyor belki ama en azından bu senin işindi diyorum.. Yaz ve buzdolabının üstüne as..Çocuğunla ilgili sorumluluk ver.. Sen de kendine hobiler edin..
Sen önce mutlu bir insan olmaya çalış.. Seni mutlu eden şeyleri yap.. Karar alıp sen de arakadaşlarınla bir akşam görüş... Merak etsin. Oda kızınla vakit harcasın.. Ona da fırsat tanı.. Oda gidebilir.. Ayda bir falan da olabilir. Ama dışarıda geçirdiğiniz vakti sonradan birbirinize karşı telafi etmeye çalışın vs...Seni takip edeceğim.. İlikini düzeltek adına yaptıkları nı da buraya yazarsan bize de belki bir faydası olur öptüm seni sevgiler.

samimi duyguların için teşekkür ederim arkadaşım..

ben buraya her şeyi yazmayı düşünüyorum..adım adım..

Çalışıyorum ve işimiz gereği eve o benden önce geliyor.. en basit işlerde sen yap ben yap oluyor mesela kızı sabah ben bırakırsam akşam o alıyor , es kaza sabah o bırakmak zorunda kalsa akşam alamam sabah ben bırakmıştım der..
tüm bunları aşmaya çalışacağız..

dediğiniz şeyler çok güzel..

Son düzenleme:
Bugün olanları da yazayım..

Şu an eşim tatil ben çalışıyorum o kızımla evde..

normalde gittiğimde kızım ortada dolaşıyor ve eşim uyyor olurdu ve ben söylenır dururum..

bugun gittiğimde kahvaltıyı hazırlamıştı ben de eksikleri masaya getirdim yemek yedik..hala içim buruk ona karşı kendimi çokça zorluyorum düzeleyım diye..

Kızımı sevdim bol bol kokladım ki bu kararımdan caymayayım diyee..kızım babasının kucağında yemek yedi çok özlemiş belli..

çıkarken çöpü aldım ki her zaman bu da sorun olmuştur sen at ben at hesabı , akşam atarız taşıma dedi :53: olsun atayım dedim..

işe geldim..

bunlar belki basit şeyler ama birike birike buyuk şeylere dönüşüyorlar.. yoruluyor insan herşeyin yükünü taşımaktan..

romantik bir gece her şeyi değiştirebilir belki de. özel olarak hazırlanabilirsiniz , güzel bir akşam yemeği sonrasında mutlu günlerinizin fotoğraflarına bakabilirsiniz mesela. birlikte ne kadar güzel zamanlar geçirdiğiniz üzerine konuşup o günleri belki tekrar canlandırabilirsiniz. gururu bir kenara bırakmak lazım belkide :17:

romantik bir gece her şeyi değiştirebilir belki de. özel olarak hazırlanabilirsiniz , güzel bir akşam yemeği sonrasında mutlu günlerinizin fotoğraflarına bakabilirsiniz mesela. birlikte ne kadar güzel zamanlar geçirdiğiniz üzerine konuşup o günleri belki tekrar canlandırabilirsiniz. gururu bir kenara bırakmak lazım belkide :17:

inanki hiç gurur yapmam böyle konularda sadece üst üste sorunlar yaşayınca ben ondan çok soğudum ve bunları yapmak özellikle romantik gece filan çok itici geliyor bana şu an :(

albüm güzel fikir teşekkürler..

inanki hiç gurur yapmam böyle konularda sadece üst üste sorunlar yaşayınca ben ondan çok soğudum ve bunları yapmak özellikle romantik gece filan çok itici geliyor bana şu an :(

albüm güzel fikir teşekkürler..

öyledir elbette ama ayrılmak istemediğin için bi umut olur diye düşündüm belki de haklısın ne kadar istesen de yinede yavaş yavaş ilerlemek daha mantıklı olur kendinden çok ödün de vermemiş olursun.

Bugün olanları da yazayım..

Şu an eşim tatil ben çalışıyorum o kızımla evde..

normalde gittiğimde kızım ortada dolaşıyor ve eşim uyyor olurdu ve ben söylenır dururum..

bugun gittiğimde kahvaltıyı hazırlamıştı ben de eksikleri masaya getirdim yemek yedik..hala içim buruk ona karşı kendimi çokça zorluyorum düzeleyım diye..

Kızımı sevdim bol bol kokladım ki bu kararımdan caymayayım diyee..kızım babasının kucağında yemek yedi çok özlemiş belli..

çıkarken çöpü aldım ki her zaman bu da sorun olmuştur sen at ben at hesabı , akşam atarız taşıma dedi :53: olsun atayım dedim..

işe geldim..

bunlar belki basit şeyler ama birike birike buyuk şeylere dönüşüyorlar.. yoruluyor insan herşeyin yükünü taşımaktan..

Bak ne güzel eşinde olumlu, ılımlı yaklaşıyor bence sizin evliliğiniz bir şansı daha hakediyor karşılıklı özveriyle tabiki :) zamanla düzeleceğine inanıyorum :)

öyledir elbette ama ayrılmak istemediğin için bi umut olur diye düşündüm belki de haklısın ne kadar istesen de yinede yavaş yavaş ilerlemek daha mantıklı olur kendinden çok ödün de vermemiş olursun.

kendimden ödün versem de bu kızım için olduğu sürece beni yaralamaz..zaman istedim o konularda yavaş yavaş inşallah..

Bak ne güzel eşinde olumlu, ılımlı yaklaşıyor bence sizin evliliğiniz bir şansı daha hakediyor karşılıklı özveriyle tabiki :) zamanla düzeleceğine inanıyorum :)

çok teşekkür ederim..

daha önce de tartışmalarımız çok oldu..ciddi olanlar olmayanlar.. mektuplar mesajlar yazdım vs.
hepsinde bir süre sonra eskiye döndük.. ama sevgim vardı..
şimdi sevgim de çok azaldığı için zorlanıyorum..hani affetmek diyeceğim de affedilecek bir hata da yok ortada..

zaten sorun bişeylerin var olması değil bi şeylerin YOK olması..

bende arkadasa katılıyorum. teraspite gıdın eger gene fayda etmesse bı sonuca varırsınız

Aslında aşılamayacak sorunlarınız yok, evlilik terapistine giderseniz çok faydasını görürsünüz...

Kızınız babasına düşkünmüş demek ki çok ilgisiz bir baba değil. Eşinizle karşılıklı konuşup evlilik terapistine gitmeyi deneyin...

Hicbir evlilikte sevgi ilgi surekli surmez. Aldatma vs olmadiktan sonra bu sebeplerle evlilik bitirilmez.saglikli mutlu bir birey yetistirmek amactir ve saygi olduktan sonrada cok kolay.
Esinizi oldugu gibi kabul etmeye calisin.tabiki bunu evle ilgili sorumluluklari icin soylemiyorum.size yardim etmeli.
Bakisacinizi degistirmeye calisin.mutluluklar

Hicbir evlilikte sevgi ilgi surekli surmez. Aldatma vs olmadiktan sonra bu sebeplerle evlilik bitirilmez.saglikli mutlu bir birey yetistirmek amactir ve saygi olduktan sonrada cok kolay.
Esinizi oldugu gibi kabul etmeye calisin.tabiki bunu evle ilgili sorumluluklari icin soylemiyorum.size yardim etmeli.
Bakisacinizi degistirmeye calisin.mutluluklar

teşekkür ederim yorumunuz için haklısınız..

Dün akşam 2. akşamımızdı ..

Alışveriş yapmaya çıktık genelde markette kavga ederdik ben de dikkat ettim tuttum çenemi o da gereksiz şeyler almamaya çalıştı..

oyun aldık akşam için..

üçümüz domino oynadık.. sonra tv izledik..

onun internetsiz 2. akşamı..
ve aynı anda uyumaya gittik..bu da 2. kez oluyor..

ne kadar sürer bilemem.. olumlu olmaya çalışıyorum, adım atmaya çalışıyorum.. ama içimden gelmiyor çok zorluyorumm :(

allah yardımcınız olsun kardeşim umarım hersey düzelir.

çok teşekkür ederim..

bugün 3. gün

öğlen gittiğimde kızımı yedirmiş , kahvaltı da hazır sayılırdı.. Her gün hazırlamak zorunda değilsin dedim elime mi yapışır :53: dedi..bunu ilk defa duydum ondan 10 yıllık evliliğimizde..

ama içimde bişeyler bittiği için bunlar gözüme hoş gelemiyor şimdilik..

hala ne kadar sürer korkusundayım..

Kendini şartlandırma. Bak eşinde ılımlı yaklaşıyor. Sende adım at. Çocuğu olan çiftlerin ayrılığı çok etkiler beni. Ben de geçmişte yaşadığım için heralde. Çok büyük sorunlar yoksa devam edin derim :31: Herşey güzel olacak böyle düşün inşallah en kısa zamanda herşey daha iyi gelişir sevgiler :16:

Kendini şartlandırma. Bak eşinde ılımlı yaklaşıyor. Sende adım at. Çocuğu olan çiftlerin ayrılığı çok etkiler beni. Ben de geçmişte yaşadığım için heralde. Çok büyük sorunlar yoksa devam edin derim :31: Herşey güzel olacak böyle düşün inşallah en kısa zamanda herşey daha iyi gelişir sevgiler :16:

siz ne yapmıştınız peki o durumunuzda? evet şartlanmışım ben ne zamandır..onu çözmeye çalışıyorum kendimde..çünkü bu defa farklı duygularım var ben savaşmayı bırakmışım..

öncelikle durumunuza üzüldüm,evlilik bitmiş zaten sizin.
Kızınız için yardım alabilirsiniz.hayata küsmeyin daha gencsiniz.
Hakkınızda hayırlısını diliyorum.

Back
X