Sırf eşyalarımı toplamadıysam şuan Kızımı düşündüğüm için zaten. Bilmiyorum çok genciz bir düzen elbetteki oturucaktır seneler içerisinde ilk iş yeri açtığı zamana bakarak eve bu günlere bin şükür o zamanlar sabahlara kadar uğraşıyordu ama bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum ya çok sevdiğimden bu piskolojiye girdim yada çok soğuduğumdan onu hayatımdan biraz uzaklaştırsam daha net düşüneceğim gibiKüçük bir çocuğunuz varken bu saydığınız sebepler boşanmaya yeterli gelmedi bana. Gayet düzelecek şeyler, zamanla yoğunluğu azalabilir dengelemeyi öğrenebilir. Bana acımasızca geldi bu sebeple boşanmak istemek, kusura bakmayın.
Tabikide sadece unutması değil uzun zamandır yaşadığım buhranın patlama noktası oldu buYıldönümü unuttu diye boşanmak? Okuyorum okuyorum arkadan bir şey, bir sorun, bir kavga gelicek diye bekliyorum ama o da nesi! bu kadar büyük bir dert düşman başına(!) Gerçekten bu kadar mı korunaklı, hırpalanmamış ve piremses hayatlarınız var?
Sırf eşyalarımı toplamadıysam şuan Kızımı düşündüğüm için zaten. Bilmiyorum çok genciz bir düzen elbetteki oturucaktır seneler içerisinde ilk iş yeri açtığı zamana bakarak eve bu günlere bin şükür o zamanlar sabahlara kadar uğraşıyordu ama bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum ya çok sevdiğimden bu piskolojiye girdim yada çok soğuduğumdan onu hayatımdan biraz uzaklaştırsam daha net düşüneceğim gibi
Beni en iyi sen tanıyosun şu sayfada sarışınım mantıksız şımarık bi insan değilim sadece kötü hissediyorum bu aralar zaten kısıtlı hayatımızda hiç olmasın diyorumYa inanmıyorum kuzum çok şaşırdım . Iskolik birisi kocan ama boşanmaya yeter mi bu sebep bilemedim . Üzüldüm
Bir de şöyle düşün sizin için çalışıyor, tabi evlilik yıldönümünü hatirlamamasi çok kötü olmuş
Yıl dönümü bahane artık işte üst üste binmesi bende bu etkiye yol açtıAnlıyorum biraz daha vakit istiyorsunuz eşinizle beraber geçirmek için ama adam yıldönümünü unuttuğu için de,boşanmak istemek bilemiyorum. Çok aklıma yatmadı.
Evet canim sen kiiiim şımarıklık kim. Mantığınla hareket eden birisin ve duygusalligin da var,o olmasa zaten bu konuyu açmazdın. Aman adam para veriyor bananee derdin. Cok gec geliyor. Gece görüşüyorsunuz biliyorum ama bosansan daha mı iyi olcak kızınla nerde yaşayacaksınız esin bence gönlünü alacaktır. Insallah değişir bazı şeyler. Boşanmak bence şuan düşünülmemeli.Beni en iyi sen tanıyosun şu sayfada sarışınım mantıksız şımarık bi insan değilim sadece kötü hissediyorum bu aralar zaten kısıtlı hayatımızda hiç olmasın diyorum
Uyarsanız mı? Hiç konuşmayı denediniz mi?Yıl dönümü bahane artık işte üst üste binmesi bende bu etkiye yol açtı
Tabiki görebiliyor akşamları işten geldiğinde yatana kadar kızımla oynar masal anlatır uyutur sabah beraber vakit geçirirler kızım bile düzene o kadar alışmışki akşam 9 dan sonra zil çaldığında kocacım geldiii diye bağırıyorMutlaka zordur eşinizin bu kadar fazla çalışması, geçirdiğiniz vakitlerin azlığı ama boşanmaya sebep değil bence. Eve gelip yorgunum diye yatmıyor, sizinle de vakit geçirmeye çalışıyor üstelik.
Evlilik yıldönümünü unutması da dünyanın sonu değil ayrıca.
Sizinle biraz daha fazla zaman geçirebilmesi için ne yapabilir eşiniz, yerine birkaç saat birinin bakması vs.gibi oturup bunları konuşabilirsiniz
Kızınız babasını ne kadar görebiliyor mu bu yoğunlukta, evlilik yıldönümünden daha önemli bir konu bu mesela, sadece maddi imkanların iyi olması birşey de ifade etmiyor.
Ama boşanırsan hem sahip olduğun şeylerden hem de o basit dediğin hasretlerinden tamamen vazgeçmiş olacaksın. Eşini sevmesen, arada bir sorun olsa tamam ama şu durumda düşünmen gereken boşanma değil, var olan vakti en iyi şekilde kullanmaya çalışmak, diğer vakitler için de yeni, ilginç, oyalanabileceğin uğraşmak yaratmak.Şöyle özetliyeyim kızlar yarı bekar bir hayatım var mesela market alışverişi evin ihtiyaçları onun benim kızımın kişisel ihtiyaçları hepsini ben hallederim evin tüm yükü bende ben alırsam alınır ne bileyim özeniyorum bazen eşimle bir market alışverişine gitmeyi buna özenilir mi özeniliyor işte bazen boşluk yaratır ikimiz gideriz o gün nasıl mutluyumdur. El ele bi dışarda gezmek alışveriş yapmak lüx bizim için buda bazen gerçekten kötü etkiliyor insanı yaşamadan bilemezsiniz gerçekten evet herşeye sahibim belki ama en basit şeylere hasretim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?