Geceden beri ne yapcağını bilemiyor zaten eminim bugün gönül alacak bişeylerle gelecektir derdim hiçbir zaman maddiyat olmadı öyle olsa aile evine dönsem de kendime ait evim yaşantım olur mevcut hayatımda da istediğimi yapabiliyorum benim derdim beraber paylaşım eksikliği bu kadar iş iş iş olmamalı onu da anlıyorum bizim için ama kalbim acıyor mu acıyo işte sen beni kırdıktan sonra bize yeterli vakit ayıramadıktan sonra para olsa ne anlamı var kiEvet canim sen kiiiim şımarıklık kim. Mantığınla hareket eden birisin ve duygusalligin da var,o olmasa zaten bu konuyu açmazdın. Aman adam para veriyor bananee derdin. Cok gec geliyor. Gece görüşüyorsunuz biliyorum ama bosansan daha mı iyi olcak kızınla nerde yaşayacaksınız esin bence gönlünü alacaktır. Insallah değişir bazı şeyler. Boşanmak bence şuan düşünülmemeli.
Böyle düşününce evet şükürsüzlük etmemen gerektiğini birdaha asla onun kadar iyi bir insan bulamıcağımı biliyorum ama aması var işte insan kocasını özler miyaşadığınız hayat bir çok kişinin hayali bence .
elbetteki eksileri vardır kimse 4/4 lük yaşamıyor ama bir çok evliliğe göre bence artı durumdasınız .
anlayışlı sizi sıkmayan ,gezmenize karışmayan iyi bi adam karşınızdaki .
yapmayın bence ..
maddi yetersizlikten market alışverişini kendisi bile yapamayanlar varr ...
şükretmek gerçekten önemli
Tabiki konuşuyorum mesela bazen diyorum yarın gitme işe bizimle vakit geçir aklı işte kala kala tamam diyor ertesi gün dışarı çıkıyoruz beraber vakit geçiricez 50 kere telefonu çalıyor iş yerinde şu oldu napcaz bu oldu napcaz bi kalitesi olmuyor ki yada akşamüstü gidiyor işe mecburenUyarsanız mı? Hiç konuşmayı denediniz mi?
Mesleğim var ama hiç çalışmama sıcak bakmadı kızımdan sonra da ben istemedim zaten şuan dikiş kursuna yazıldım evde hobi amaçlı bişeylerle uğraşmayı düşünüyorum ona bile surat asıyor senin bişeye ihtiyacın yokki neden dikmekle uğraşıyosun git al diyor anlamıyo galiba zaman geçiricek birşeylere ihtiyacım olduğunuAma boşanırsan hem sahip olduğun şeylerden hem de o basit dediğin hasretlerinden tamamen vazgeçmiş olacaksın. Eşini sevmesen, arada bir sorun olsa tamam ama şu durumda düşünmen gereken boşanma değil, var olan vakti en iyi şekilde kullanmaya çalışmak, diğer vakitler için de yeni, ilginç, oyalanabileceğin uğraşmak yaratmak.
Dışarıdan bakılınca evet mükemmeli yaşıyorum hem bekar hayatım devam hem evliyim hem rahatım ama hiç birşey dışardan görüldüğü gibi değil işte keşke normal bir işi olsaydı da mesela akşam evine gelen tencerede ne piştiyse beraber yiyebilceğimiz bir ortamım olsaydıSiz her kocanın ilk günkü gibi aşk dolu olduğunu mu sanıyorsunuz.. O meşhur teyzelerin evlilikte zaman geçtikçe sen kovuyorsun evden sözü gerçek bir şey söyleyim..
Birlikte çok zaman geçirseydiniz o zaman da biraz git bir yerlere kafamı dinleyim modu oluşacaktı..
Gerçekten birçok kadının aradığı bir şey para olsun koca başta olmasınEvlilerin çoğu bekarlığını da özlediğini düşünürsek keşke benim olsa der millet o derece
Olmuyor kuzum denedik şehir dışına çıkmak imkansız zaten onunla burdayken bile 50 kere telefonu çalıyor. Bizim o düzene gelmemiz 10 yıl alır güvenilir elemanlar biriktirmemiz lazım ne zaman arkasını dönse hep hırsızlıkla karşılaştıkBence eşinizle konusun yerine adam alsın uygunsa durumunuz biraz daha erken gelmeye çalışsın yazın en azından 3 günlük bi izin versin kendine tatil için konuşup aşabilirsiniz bence boşanmak biraz mantıksız geldi bana
Bu yönden düşününce sonuna kadar haklısınız evet ben ondan ayrılsam arkamdan salak derler evet çok fazla evlenmek isteyen olur ya onunla hayat paraya tamah edenler için mükemmel ben istiyorum ki daha az kazansın ama bize para değil mutlu anılar bıraksınEvlilik yıldönümü, doğumgünü unutulması cidden boşanma nedeni mi? Eşiniz sizi ihmal edip başkaları ile keyfine baksa haklısınız ama çalışıyormuş, size karşı bir yanlışıda yok, eşiniz unuttuysa siz bir organizasyon yapsaydınız, neden eşinizden bekliyorsunuz. Bakın tamam eşinizle sınırlı vakit geçiriyor olabilirsiniz. Ama eşinizin işi bu malesef maddi anlamda da eşiniz sizi sıkmıyormuş, size karışmıyormuş, ayrıca sizle ve çocuğuylada elinden geldiği kadar ilgiliymiş. Bakın bazı lafların geri dönüşü yoktur. Siz şimdi evliliğinizde boşanmayı dile getiriseniz, bunun eşinizdeki etkisini bilemezsiniz. Düşünsenize eşinize karşı gayet anlayışlısınız, aileniz için geç saatlere kadar çalışıyorsunuz, görünürde bir problem yok eşiniz bir günü unuttunuz diye boşanmayı dillendiriyor. Ne hissedersiniz. Bakın kimsenin evliliği mükemmel değil. Bu tip şeylerden evliliğinizde huzursuzluk yaratmayın . kocanızdan boşandığınızda mutlu mu olacaksınız. Kocanız anlattığınız gibiyse sizden boşansa bile havada kaparlar. Sizde yeni eşi ile olan evliliğini isteyip dertlenirsiniz. Zira Türkiyedeki erkeklerinn%70 i kadınların hem çalışıp para getirmesini, evin ve çocuğun bütün sorumluluğu almasını, ayrıca kendisinin arkadaşları ile ilişkisine gezmesine karışmayıp karısının evde kendisini beklemesini istiyor haberiniz olsun.
Burun kıvırmış olabilir ama sen devam edersen elinden almaz bence. Hem dikiş çok oyalayıcı ve çıkan sonuçlarla da insanı mutlu eden bir iş. Bence devam et. Sınavlarım olmasa ben de emekli chp kadın kolları teyzeleri gibi dikiş nakış, resim, türk sanat müziği gibi kurslar arasında mekik dokumayı çok isterdim:)Mesleğim var ama hiç çalışmama sıcak bakmadı kızımdan sonra da ben istemedim zaten şuan dikiş kursuna yazıldım evde hobi amaçlı bişeylerle uğraşmayı düşünüyorum ona bile surat asıyor senin bişeye ihtiyacın yokki neden dikmekle uğraşıyosun git al diyor anlamıyo galiba zaman geçiricek birşeylere ihtiyacım olduğunu
Canim biliyorum maddiyat olmadığını yanlış anladin sanirim oyle olsa zaten takmazsin bu tip seyleri üzülmezsin. Peki kendisi bu durumdan rahatsiz olmuyor mu ne bilim en azindan ben biraz izin yapcam demedimi gerci islerin basinda durmayinca da olmuyor. Bakalim bu gün neler olacak. Uzulme sen yine de canim en azindan düşünmemeye çalış.Geceden beri ne yapcağını bilemiyor zaten eminim bugün gönül alacak bişeylerle gelecektir derdim hiçbir zaman maddiyat olmadı öyle olsa aile evine dönsem de kendime ait evim yaşantım olur mevcut hayatımda da istediğimi yapabiliyorum benim derdim beraber paylaşım eksikliği bu kadar iş iş iş olmamalı onu da anlıyorum bizim için ama kalbim acıyor mu acıyo işte sen beni kırdıktan sonra bize yeterli vakit ayıramadıktan sonra para olsa ne anlamı var ki
Allah başka dert vermesin...Herkeze merhaba Uzun zamandır evliliğim ile ilgili kendi içimde iniş çıkışlar yaşıyorum arkadaşlar eşim çok anlsyışlı beni hiç kısıtlamayan ve kırmaktan çekinen bir insandır. Kavga bile edemem hep alttan alır ve kin tutmaz. Sorunum şu ki eşim işletme sahibi bu yüzden eve geç geliyor en erken akşam 10 en geç gece 1 sezona göre değişiyor. Çok fazla yoğun çalışıyor haliyle bize karşı ne kadar iyi olsada onunla tatile,alışverişe, en basiti çocuğumuzu alıp parka gitmişliğimiz bile sayılıdır. Maddi olarak çok iyiyiz kızımla hergün istediğimiz yere gideriz,istediğimizi alırız arkadaşlarımla veya sadece kızımla tatillere giderim bana hiç bir zaman hesap sormaz benim eğlenmeye vaktim yok ama siz gezin hevesiniz kalmasın der. Şu son 2 yıldır iş yerinde yenilikler yapmaya başladı ve kafası çok dolu dün evlilik yıl dönümümüzdü ve hatırlamadı bile iş yerindeki sitresinden bahsetti şöyle oldu böyle oldu diye eve geldiğinde yorgunum deyip uyumaz gece 3 e 4 e kadar beraber vakit geçiririz sabah geç gidiyor işe zaten ben hatırlamamasına çok bozuldum içim şuan ona karşı o kadar boş ki boşanmayı düşünüyorum istediğim hediye veya şu bu değildi en azından bir çiçek getirip hatırlayabilirdi bunu bile unutucak kadar her şeyi işse bende onu unutayım herkez baksın yoluna diyorum kızım aklıma geliyor o nasıl olur yeni bir düzende daha 3 yaşında babasıyla birbirlerine çok düşkünler bilmiyorum kafam çok karışık ama çok soğumuş hissediyorum illaki boşanmak için aldatılma şiddet hakaret olmasına gerek yok diye düşünüyorum tavsiye verin lütfen
Bu konuda çok hevesliyim gittim yazıldım bile zaten ama bana sıkılırsın ki zaten bırakırsın sen onu git bak bari diyor öküz ya kinlendim geneBurun kıvırmış olabilir ama sen devam edersen elinden almaz bence. Hem dikiş çok oyalayıcı ve çıkan sonuçlarla da insanı mutlu eden bir iş. Bence devam et. Sınavlarım olmasa ben de emekli chp kadın kolları teyzeleri gibi dikiş nakış, resim, türk sanat müziği gibi kurslar arasında mekik dokumayı çok isterdim:)
O bide benim açımdan düşün diyor yaşım daha 30 bu yaşımda nasıl büyük işlerle uğraşıyorum sizden başka hiçbir hayatım yok gecem gündüzüm yok sana bir gün şuraya gitme şunu neden aldın dedim mi istediğini yap diyorum ben ne yapayım diyor bide beni düşün diyo kapatıyo konuyu o beni salınca iyi koca olduğunu düşünüyo kendini öyle rahatlatıyoCanim biliyorum maddiyat olmadığını yanlış anladin sanirim oyle olsa zaten takmazsin bu tip seyleri üzülmezsin. Peki kendisi bu durumdan rahatsiz olmuyor mu ne bilim en azindan ben biraz izin yapcam demedimi gerci islerin basinda durmayinca da olmuyor. Bakalim bu gün neler olacak. Uzulme sen yine de canim en azindan düşünmemeye çalış.
O da cok yanlış düşünüyor ama. Kendince hakli tabi .Karim geziyor rahat gezsin ne bilim rahat parasını harcasın iste bunaltmiyorum ben onu falan.. ama yaninda da olmalı . O gunlerde gelir elbet. Yaptıgı is çok zor ve gecesi gunduzu yok gerçekten.O bide benim açımdan düşün diyor yaşım daha 30 bu yaşımda nasıl büyük işlerle uğraşıyorum sizden başka hiçbir hayatım yok gecem gündüzüm yok sana bir gün şuraya gitme şunu neden aldın dedim mi istediğini yap diyorum ben ne yapayım diyor bide beni düşün diyo kapatıyo konuyu o beni salınca iyi koca olduğunu düşünüyo kendini öyle rahatlatıyo
Mesele sadece evlilik yıl dönümünü unutması değil ki şımarık bir insan olsam tepkim bu kadar duygusal olmazdı diye düşünüyorum. Benim sorunum birlikte bir etkinlik yapabilmemizin lüx olması allah aşkına bu kadar çok çalışıp kendine bize vakit ayıramadıktan sonra sağlığını riske attıktan sonra ne önemi var çok kazanmanın gençliğimiz gidiyorSen önemli bir günü unutsan ki adı üzerinde unutmak elde olmayan bir şey ve kocan senden boşanmak istese ne düşünürdün?
Bu adam gece yarılarına kadar çalışıyorsa heralde ailesi için. Kendisi güzel bir tatil yapmayı erken gelip kafayı yastığa koyup rahat rahat yatmayı o istemiyor mu?
Boşanınca mı kocanla el ele tutuşup market alış verişi yapacaksın. Boşanınca mı özlem gidereceksin.
Üzgünüm canım şükürsüzsün, şımarık davranışların var ve bir gün unutuldu diye ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorsan inan kocan adına üzüldüm.
Tek sorum var burda yazdıklarını kocan okusaydı acaba ne hissederdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?