Boşanmak ve sonrası nasıl?

Tabiki de bahsettiğiniz sebep boşanmak için gecerli değil.
Sürekli bir arada olmanız belki de problem olacak belki bu sekilde olmanız sizin için daha iyidir.İlla ki bir atraksiyon macera yani..
Sonuçta yine sizin için calışmıyor mu?
Kendi huzurunuzu aslında kendiniz kaçırıyorsunuz.
Bu durumu avantaja çevirmek sizin elinizde.
Daha çok özleyin daha kaliteli daha samimi zamanlar geçirin..
Onunla zamanımız zaten kaliteli sadece evin içinde zaman geçirebiliyoruz ben onunla bi dışarı çıkalım biyerlere gidelim Yeni yerler keşfedelim istiyorum o imkanlarımız yok

Ben de eşimin doğum gününü, evlilik yıldönümümüzü unutuyorum bazen, insanlık hali ne var ki bunda büyütecek. Çocuğunuz var üstelik , bence ona haksızlık etmiş olursunuz.

Herkeze merhaba Uzun zamandır evliliğim ile ilgili kendi içimde iniş çıkışlar yaşıyorum arkadaşlar eşim çok anlsyışlı beni hiç kısıtlamayan ve kırmaktan çekinen bir insandır. Kavga bile edemem hep alttan alır ve kin tutmaz. Sorunum şu ki eşim işletme sahibi bu yüzden eve geç geliyor en erken akşam 10 en geç gece 1 sezona göre değişiyor. Çok fazla yoğun çalışıyor haliyle bize karşı ne kadar iyi olsada onunla tatile,alışverişe, en basiti çocuğumuzu alıp parka gitmişliğimiz bile sayılıdır. Maddi olarak çok iyiyiz kızımla hergün istediğimiz yere gideriz,istediğimizi alırız arkadaşlarımla veya sadece kızımla tatillere giderim bana hiç bir zaman hesap sormaz benim eğlenmeye vaktim yok ama siz gezin hevesiniz kalmasın der. Şu son 2 yıldır iş yerinde yenilikler yapmaya başladı ve kafası çok dolu dün evlilik yıl dönümümüzdü ve hatırlamadı bile iş yerindeki sitresinden bahsetti şöyle oldu böyle oldu diye eve geldiğinde yorgunum deyip uyumaz gece 3 e 4 e kadar beraber vakit geçiririz sabah geç gidiyor işe zaten ben hatırlamamasına çok bozuldum içim şuan ona karşı o kadar boş ki boşanmayı düşünüyorum istediğim hediye veya şu bu değildi en azından bir çiçek getirip hatırlayabilirdi bunu bile unutucak kadar her şeyi işse bende onu unutayım herkez baksın yoluna diyorum kızım aklıma geliyor o nasıl olur yeni bir düzende daha 3 yaşında babasıyla birbirlerine çok düşkünler bilmiyorum kafam çok karışık ama çok soğumuş hissediyorum illaki boşanmak için aldatılma şiddet hakaret olmasına gerek yok diye düşünüyorum tavsiye verin lütfen
Kendi gibi senide kısıtlasa haklısın adam yoğun çalışıyor diyorsun bir şekilde hatırlatsan olurdu ama niyetin macerasaysa boşan

Herkes yıl dönümüne takılmış. Ayda iki gün izin kullanmayan adam da bir zahmet kendi işimi yapıyorum demesin. Kadın kocasının yüzünü neredeyse gündüz göremiyor. Hep tek takılmak istese zaten evlenmez. Ben sonuna kadar hak verdim. Fakat çözümün boşanma olduğuna inanmıyorum. Burda anlattıklarınızı tekrar tekrar anlatın, gerekirse göz dağı verin, ilgisiz durun.ayda iki kere izin sözü alın. O çocuğun da dışarıda babasıyla vakit geçirmeye, sizin de onun yarenliğine ihtiyacınız var. Her şey para değil sanki sırf miras bırakmak için çalışıyor. Ailemle vakit geçiremedikten sonra napayım ben parayı. Boşanmak bu sorunlar için çok agresif bir çözüm yolu hatta çözüm bile olamaz. Konuşun, küçük bir cinnet geçirin, evlilik içinde çözün inş

Çalişmiyorsunuz değil mi? Ağır olacak ama evde oturan çalışanin halinden anlamaz.Siz bütün gün sadece eviniz ve çocuğunuzla uğrasma luxüne sahip olduğunuz için kafanızda kuruyorsunuz,beklentileriniz artıyor, kapris yapmayı hak goruyorsunuz.karı koca çalışanlar bilir,günün yorgunluğu,hayat gailesi,işle ilgili sorunlar eşit olduğu için böyle konularda eşleri daha anlayışlı hale getirir.Üstelik evine bağlı,babalığını yapan, düzgün bir adammış eşiniz,lütfen bu güzel yuvayı yıkmayın, derdiniz dert bile değil

Herkes yıl dönümüne takılmış. Ayda iki gün izin kullanmayan adam da bir zahmet kendi işimi yapıyorum demesin. Kadın kocasının yüzünü neredeyse gündüz göremiyor. Hep tek takılmak istese zaten evlenmez. Ben sonuna kadar hak verdim. Fakat çözümün boşanma olduğuna inanmıyorum. Burda anlattıklarınızı tekrar tekrar anlatın, gerekirse göz dağı verin, ilgisiz durun.ayda iki kere izin sözü alın. O çocuğun da dışarıda babasıyla vakit geçirmeye, sizin de onun yarenliğine ihtiyacınız var. Her şey para değil sanki sırf miras bırakmak için çalışıyor. Ailemle vakit geçiremedikten sonra napayım ben parayı. Boşanmak bu sorunlar için çok agresif bir çözüm yolu hatta çözüm bile olamaz. Konuşun, küçük bir cinnet geçirin, evlilik içinde çözün inş
Aynen anlatmak istediğim buydu ama nankör ve şımarık oldum bazı kadınları anlamak zor. Çok konuştum hala da konuşuyorum hep bana hak verdiğini ama bu işin sosyal hayat bırakmadığını kendisinin de çok istediğini söylüyor kışın hafta da yada 2 hafta da bir evde kalabiliyor nispeten daha erken geliyor yazın görmüyoruz yüzünü yarın işe gitmiyecekmiş bakalım sözünü tutabilirse

Çalişmiyorsunuz değil mi? Ağır olacak ama evde oturan çalışanin halinden anlamaz.Siz bütün gün sadece eviniz ve çocuğunuzla uğrasma luxüne sahip olduğunuz için kafanızda kuruyorsunuz,beklentileriniz artıyor, kapris yapmayı hak goruyorsunuz.karı koca çalışanlar bilir,günün yorgunluğu,hayat gailesi,işle ilgili sorunlar eşit olduğu için böyle konularda eşleri daha anlayışlı hale getirir.Üstelik evine bağlı,babalığını yapan, düzgün bir adammış eşiniz,lütfen bu güzel yuvayı yıkmayın, derdiniz dert bile değil
Öğretmenim çalışmanın zorluğunu gayet biliyorum bu konuda da ona asla afra tafra yapmadım benim istediğim ayda 1 2 günde olsa işe gitmesin bizimle ilgilensin bu çok değil bence. Evlendiğimden beri çalışma hayatım olmadı sadece kendisi istemedi ihtiyacımız yok diye bende ara vermiştim kızımdan sonra da bakıcıya emanet etmek istemedim kendim büyüttüm şuan 3 yaşında haftada 3 gün atölyeye gidiyor bende bu boşlukta hobi kursuna yazıldım ona bile burun kıvırıyor ne gerek var git al istediğini diye ya sanki o para ve imkan verince mükemmel koca olduğunu sanıyor galiba

Eşinizin de çabası olmasa haklısınız ama adamı çok güzel anlatıyorsunuz. Anladığım kadarıyla fırsat yaratmaya da çalışıyor.

Benim babam sizin eşiniz gibi, çok iyi bir adamdır ama sizin eşiniz kadar bile çabalamadı bize zaman ayırmak için. Annem ne zaman pes etti, talep etmeyi bıraktı, babam o zaman çabalamaya başladı. Ama yıllar geçti gitti, artık annem için kıymeti kalmadı.

O kadar alıştık ki onsuzluğa, onunla paylaşmamaya, bizimle takılmak istese sıkılıyoruz. Bir şeyler paylaşmakta zorlanıyoruz.

Siz seçeceksiniz, kimi bu kadarıyla yetinir, kimi yetinemez. Bu yerilecek bir mevzu değil. Kişilik yapısı, sizin için ne anlam, ne şiddette anlam ifade ediyor o önemli.

Ama şahsi fikrim evladınız çok minik, eşiniz de anlattığınız kadarıyla iyi biri, mücadele etmeye değer gibi görünüyor.

Eşinizin de çabası olmasa haklısınız ama adamı çok güzel anlatıyorsunuz. Anladığım kadarıyla fırsat yaratmaya da çalışıyor.

Benim babam sizin eşiniz gibi, çok iyi bir adamdır ama sizin eşiniz kadar bile çabalamadı bize zaman ayırmak için. Annem ne zaman pes etti, talep etmeyi bıraktı, babam o zaman çabalamaya başladı. Ama yıllar geçti gitti, artık annem için kıymeti kalmadı.

O kadar alıştık ki onsuzluğa, onunla paylaşmamaya, bizimle takılmak istese sıkılıyoruz. Bir şeyler paylaşmakta zorlanıyoruz.

Siz seçeceksiniz, kimi bu kadarıyla yetinir, kimi yetinemez. Bu yerilecek bir mevzu değil. Kişilik yapısı, sizin için ne anlam, ne şiddette anlam ifade ediyor o önemli.

Ama şahsi fikrim evladınız çok minik, eşiniz de anlattığınız kadarıyla iyi biri, mücadele etmeye değer gibi görünüyor.
Kızımızla çok ilgili eve onu mutlu edicek süprizlerle gelir gece 12 de de gelse işten parka gitme sözü verdiyse o satte götürür. Bağları kuvvetli daha hiç babasını görmeden uyuduğu olmadı 15 aylık bebekti mesela çocuk bu erken uyuması gerekiyor sonuçta kaçta uyutursam uyutayım babasının geliceği satte uyanır imkanı yok uyumazdı onunla oynamadan. Bilmiyorum zamanla düzelicek diyor söz veriyor bakalım inşallah düzeltebilir mutlu güzel bir evliliğim var bu yüzden heba olsun istemiyorum artık evi ve işini dengelemesi lazım

Bu yorumunuz konu sahibine yardımcı olmaz yalnız. Neden boyle bir yorum yaptığınızı anlamadım.

Konu sahibinin amacını tam anlayamadım ya benim harika bir kocam var demek istemis ya da gercekten elindekinin degerini bilmiyor. 2. Ihtimal doğruysa kendisine gelmesini istedim aslında. Bugün ayrılsa yarın birsuru kişi adama talip olur. Zaten durumu iyiymis bu hiç uzun sürmez. Evlilikte ilgisizlik de olur kavga da olur anlaşmalık da olur, olur da olur. Iki farklı insan sonuçta. Böyle bir elin yağda bir elin baldayken kuşun sütü neden eksik dersen, zakkum ye der acıkmış birini sofraya oturursun. En azından şükür eder.

Konu sahibinin amacını tam anlayamadım ya benim harika bir kocam var demek istemis ya da gercekten elindekinin degerini bilmiyor. 2. Ihtimal doğruysa kendisine gelmesini istedim aslında. Bugün ayrılsa yarın birsuru kişi adama talip olur. Zaten durumu iyiymis bu hiç uzun sürmez. Evlilikte ilgisizlik de olur kavga da olur anlaşmalık da olur, olur da olur. Iki farklı insan sonuçta. Böyle bir elin yağda bir elin baldayken kuşun sütü neden eksik dersen, zakkum ye der acıkmış birini sofraya oturursun. En azından şükür eder.
Herşey maddiyat değil bu hayatta. Eşiniz 3 ay izinsiz çalışsın bakalım gece yarılarına kadar ev yükünün çocuk büyütmenin sorumluluğundan yakınacak mısınız eşinize veya bir çay içmeye bile gidemeyişinizden. Üzüldüm yorumunuza

Bi açar mısınız konuyu ben anlamadım sizi hanım efendi ne demek istiyosunuz

Dediğim çok basit. Sizi hicbir şey mutlu edemez. Siz de evlenip mutlu yaşamın kocaya sırtını dayanaktan geçmediğini düşünüyorsunuz(sanki bunu yapmıyormuş gibi 🤣). Ben de kocanızın size sağladığı özgüven ile, sizin ne yaparsa yapsın asla tam tatmin olamayacağınız kocanızdan ayrılmamız gerektiğini söylüyorum.

Back
X