Boşanmak!!!!

üzüldüm gerçekten
şiddet olmasa sana fedakarlık et sabret diyeceğim ama ama hiç ağzım varmıyor demeye
seni çok iyi anladım inanki
ailen konudan haberdarmı acaba sana destek vermiyolarmı
eğer onlarda senden tarafsa biran önce hayatını yoluna koymalısın
ya evini ayıracak bide öyle deniyceksin yadaevliliğini gözden geçireceksin
eşin umursamıyosa rest çek ya ayrı ev ya boşanma diye

ev ev üstüne olmuyor bunu genç kızlarımız bir türlü öğrenemedişimdi tek yapabileceğin eşini ayrı ev için ikna etmekeşinle ciddi bir şekilde konuşup evini ayıracaksın.maddi imkanlarınız nasıl bilmiyorum ama gerekirse sende çalış.ayrı eve çıkınca baktın eşin düzelmiyor o zaman boşanmayı düşün ama şu an için acele etme evini ayırmaya bak.belki başbaşa bir hayat herşeyi yoluna koyabilir

ben sana kendimden örnek vereyim canim
Esimle evlenebilmek icin ailemden tam 1 sene siddet arti eziyet gördüm, ailem kesinlikle istemediler, hatta annem seni kara topraga veririm de onlara vermem dedi.
Bende cok seviyorum ya, direndim ve sonunda evlendik. 1 sene evli kaldik ve bosandik.
Ben ki esim olmadan nefes alamazdim, ya o ya hic diye düsünürken, o bana yapmadigini birakmadi. Herkese ezdirdi beni, hic deger bilmedi. Hala da altin davamiz sürüyor canim. Bak benim esim de bensiz uyuyamazdi bile ama gel gör ki adam canavar kesildi.

Demem o ki canim, bir kadin kolay kolay bosanmayi düsünmez ama aklina geldiyse bu fikir, bence uygulamalisin. Sert olucak ama, icinde biraz umut olsa sen aklina bile getirmezdin bosanma fikrini.

hakkinda hayirlisi olsun

eşinle konuş ben ayrı eve çıkmak istiyorum de burda rahat edemiyorum de sana evimizde süprizler yapmak istiyorum senin yanında mini şortlar seksi gecelikler giymek istiyorum güzel mum ışığında yemekler hazırlamak istiyorum ama burda olmuyo de

Canım eşin ne iş yapıyor? Ayrı bir evin yükünü kaldırabilecek misiniz?
Yani ayrı eve çıkabilirseniz herşey düzelir mi acaba bunu da düşün ama bildiğim kadarıyla eşin çok aile düşkünü seni de ezdiriyor bu yüzden :26:
Çok acele karar verme istersen kendi ailenle de otur bir düşün iyice.

canım sen önce kendini düşünmelisin. hiç bir şey senden önemli değil. evliliğin sana getirisi ne oldu. şiddet, ezilme , ilgisizlik, hor görülme dışında evlenmek için birde okulunu yarım bırakmışsın. bence aftan yararlanıp okuluna dön. çok iyi bi mesleğin olacakmış. bunu elinin tersiyle itme.

ortada kocadan yana problemler var, kayınvalde dersen daha beter.
madem boşanma düşüncesi var kafanda kaybedecek bişi kalmıyor o zaman.
gerekirse çıkar tırnaklarını sok ciğerlerine. özellikle kayınvaldenin.
biri bana bu kadar çektirecek üstüne bende susup oturacağım.

herkesin canı tatlı, herkes ana kuzusu, kimse kimseye çektiremez, hayattan bezdiremez
aklını kullan, evliliğin için mücadele et.
kaybedecek hiç bir şeyin yok..

Boşanıp, dul kalıp, sapık erkeklerin tezgahladığı pis oyunlara mı düşeceksin.

Bizi sadece bir obje olarak gören ağzının salyaları akan erkeklerin hedef noktası olursun.

Bence sabret sabır acıdır lakin meyvesi tatlıdır.Hayata olumlu yönünden bak inşallah herşey bir bir düzelir unutma, çekersen mükafatı büyük olur yok gidersen emin ol bu hayatta burada yarım bıraktığın sıkıntı ilerde katlanarak tekrardan seni bulur, ve daha fazlasını alır götürür.ASLA BOŞANMA emin ol hayat dulken daha çekilmez...

Çok mu mutlusun karatlkız şuanda biricik annen memnun mu dul kalmandan, ne vardı çekseydin de evliliğini bozmasaydın olmaz mıydı? İğrenç tiplerin iğrenç sarkıntıları başladı mı? Ya da sonunu hiç düşündün mü ne olacaksın ? Kaç yaşına kadar ailenle kalacaksın? Onlar öldüğünde kime sığınacaksın? Bu sorulaırn cevabı var mı?
Birilerine yuva yık diyorsun?
Boşanmak çare olmamalı eğer yuvada şiddet ve yalan yoksa o yuva devam etmelidir.

Yapmayın Allahaşkına...Ben bile korktum bu yazdıklarınızdan.
Erkekleri başka mahluklar gibi tasvir etmişsiniz.Koca da erkek ayrıca :)

ya ne saçma yorumlar yapıyosun?kimse bu dünyaya çile çekmek için gelmedi mi?çekseymişde bilmem neymiş,neden çeksin, neden kendini ezdirsin,insan bu kadar kıymetsizken,bi de çocuk mu yapsın bu kıymet bilmez insandan.sarkıntılık ne alaka sen ki herkes sapık.saçma yorumlara kulaklarınızı ve gözlerinizi tıkayalım bence

kız şiddet var diyo anlamadın herhalde

öncelikle boşanmak senin için tek çözüm ve kafanda bunu sabitleyerek zorluklarını mı öğrenmek istiyorsun?
yoksa çözüm yolları mı arıyorsun?
ben bunu anlayamadım.:26:

Bu kadar kolay olmamalı yuva yıkmak..
Hele ki elle tutulur bi sebebi tam olarak söyleyemezken.
Allah hayırlı geçim versin ama sabrediceksin.
Ne bkeliyorsun ki hayatın her alanında var zorluklar..
Biraz şımarıklık etmiyormusun cnm?
Bide denmişki hep konu açıyorsun.
Ee açmamak için boşanmak mı lazım.
İnsanlar böyle böyle büyüyo.. Danışarak tecrübelerden faydalanarak..
Ama sabretmeyi öğrenmeni canı gönülden isterim..

Aman Allahim ne ezici ne bos cumleler. Siddet sadece fiziksel degildir arkadasim psikolojik siddetde insani yokeder.

Bosanmis yada bosanmak uzere olan bayanlari ezen dusunceler bunlar. Kesinlikle katilmiyorum. Ortada nefes alinmayan bos evlilik hayati varsa kendinize ne gareziniz var surdureceksiniz. İnsan hayata kac kere geliyor. İnsana kendinden degerli ne var su dunyada.

Rabbimin nimetleri sonsuz. Evlilik insan omrunde verilen tek hak degilya. Birinin bilmedigi kiymeti bir baskasi bilebiliyor. Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi.

Pardon ama siz nerede yasiyorsunuz?

Yasadiginiz yer her neresi ise sapik adamlar adliyenin onunde bosanmis kadinlari bekleyip onlara tezgah mi hazirliyor?

Yapmayin allahaskina negatif enerjinizi iliklerime kadar hissettim.

Lütfen yorumlara dikkat ediniz, boşanmayı dünyanın sonu, çıkmaz bir sokak, iğrenç emellere zemin gibi göstermeyiniz.

Nice kadınlarımız var ki boşanma veya eş vefatı sebebiyle bekar kalmışlardır, evet malesef toplumumuzda önyargılar vardır lakin insan kendini bildikten sonra başkalarının o önyargıları hiç önemli değildir, pekçok kadın bekar yaşamında dimdik, ayakları yere basan, helal olsun dedirten bir yaşam sürmektedir.

Konuya gelecek olursak, konu sahibi arkadaşım, eşinle konuşmayı denemelisin, bütçenizin elverdiği ölçüde bir ev kiralayıp evinizi ayırmalısınız zira ailesiyle yaşadığı halde sorumluluğunu bilen erkekler müstesna, çevremde ve kkde gördüğüm örnekler doğrultusunda şunu diyebilirim ki, evlendikten sonra ailesiyle birlikte yaşamaya devam eden erkekler evliliğin sorumluluğunu üstlenmekte zorluk çekiyor, hatta kimi evlendiğinin, bir eşinin olduğunun farkına bile varmıyor.

Sizin eşinizde ailesiyle yaşadığınız için evlendiğinin farkında değil bence, aslında keşke baştan birlikte yaşamayı kabul etmeseydiniz ama olan olmuş geçmişi irdelememizin bir faydası olmayacak, şimdi ne yapabilirsiniz ona odaklanmalısınız, eşinizin ayrı bir eve çıkarsanız beklediğiniz ilgiyi göstereceğine, evliliğin gerekliliklerini yerine getireceğine inanıyorsanız evliliğiniz için savaşın ama eşim değişmez diyorsanız geleceğinizle ilgili bir karar verip uygulamaya geçin.

Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin İnşaAllah...

yine ayni yorumlar...
myko kadin olamaz!

hem siddet var hem umursamazlik var...
esinle otur ciddi ciddi konus, ona belirli bir sure ver mesela 4 ay icinde bu evden tasinmazsak ben gidicem de cek resti...
eger icraat yoksa bosan bu nasil istir ya ne ev acmis ne sevgi gosteriyor, siddet var ustelik...

Son düzenleme:

anneeemmm bu yorum karşısında çok korktum,eğer birgün boşanmak diye birşey aklımdan geçerse bu çok OLUMLU düşünen ablanın dediklerini aklıma getireceğim.sanki kk yorumu değilde herhangi bir korku filminin cümleleri gibi olmuş:2: bu kadar fena cümleler yaz,kızcağızı pat diye çökert bir de olumlu olmaktan bahset.kırmızıyla belirttiğim yerde kahkaha attım valla.

arkadaşlar bu üye kadın mı erkek mi bilmem ama hala dayağını ye otur,kocandır döver,sabret geçer diye düşünen çok kadın var.o yüzden şaşırmayın lütfen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…