- Konu Sahibi burcum1988
-
Boşanıp, dul kalıp, sapık erkeklerin tezgahladığı pis oyunlara mı düşeceksin.
Bizi sadece bir obje olarak gören ağzının salyaları akan erkeklerin hedef noktası olursun.
Bence sabret sabır acıdır lakin meyvesi tatlıdır.Hayata olumlu yönünden bak inşallah herşey bir bir düzelir unutma, çekersen mükafatı büyük olur yok gidersen emin ol bu hayatta burada yarım bıraktığın sıkıntı ilerde katlanarak tekrardan seni bulur, ve daha fazlasını alır götürür.ASLA BOŞANMA emin ol hayat dulken daha çekilmez...
Çok mu mutlusun karatlkız şuanda biricik annen memnun mu dul kalmandan, ne vardı çekseydin de evliliğini bozmasaydın olmaz mıydı? İğrenç tiplerin iğrenç sarkıntıları başladı mı? Ya da sonunu hiç düşündün mü ne olacaksın ? Kaç yaşına kadar ailenle kalacaksın? Onlar öldüğünde kime sığınacaksın? Bu sorulaırn cevabı var mı?
Birilerine yuva yık diyorsun?
Boşanmak çare olmamalı eğer yuvada şiddet ve yalan yoksa o yuva devam etmelidir.
Boşanıp, dul kalıp, sapık erkeklerin tezgahladığı pis oyunlara mı düşeceksin.
Bizi sadece bir obje olarak gören ağzının salyaları akan erkeklerin hedef noktası olursun.
Bence sabret sabır acıdır lakin meyvesi tatlıdır.Hayata olumlu yönünden bak inşallah herşey bir bir düzelir unutma, çekersen mükafatı büyük olur yok gidersen emin ol bu hayatta burada yarım bıraktığın sıkıntı ilerde katlanarak tekrardan seni bulur, ve daha fazlasını alır götürür.ASLA BOŞANMA emin ol hayat dulken daha çekilmez...
Çok mu mutlusun karatlkız şuanda biricik annen memnun mu dul kalmandan, ne vardı çekseydin de evliliğini bozmasaydın olmaz mıydı? İğrenç tiplerin iğrenç sarkıntıları başladı mı? Ya da sonunu hiç düşündün mü ne olacaksın ? Kaç yaşına kadar ailenle kalacaksın? Onlar öldüğünde kime sığınacaksın? Bu sorulaırn cevabı var mı?
Birilerine yuva yık diyorsun?
Boşanmak çare olmamalı eğer yuvada şiddet ve yalan yoksa o yuva devam etmelidir.
Aman allahım herkeslerde pek bir modern,
işinize gelmeyince nasılda eleştiriyorsunuz!
Yıksın demi yuvasını kızcağız.
En mantıklısı bu demi?
Tekrar bu olayları bu sorunları yaşamayacağının garantisi var mı?
Eminim bana kızan bir çok arkadaş duldur.Ve ben varım havasında bayanlardır.
Unutmamamız gereken bir şey var KADIN olma gerçeği ne olursan ol!
Toplumun bakış açısı bunu değiştiremezsiniz, ben değilde sizler uzayda yaşıyorsunuz herhalde...
modernlik ne demek allah aşkına bi tanımını yaparmısın???????Aman allahım herkeslerde pek bir modern,
En mantıklısı bu demi?
Toplumun bakış açısı bunu değiştiremezsiniz, ben değilde sizler uzayda yaşıyorsunuz herhalde...
Ayrıca biz uzayda yaşamıyoruz ama senin gibiler yüzünden uzaya çıkamıyoruz.Aman allahım herkeslerde pek bir modern,
En mantıklısı bu demi?
modernlik ne demek allah aşkına bi tanımını yaparmısın???????
nefsinize ölçmeyi düşündünüzmü hiç
ya kızınız olsaydı bunları yaşayan aynı şeyi söyleyebirmiydiniz???
benim annemde dul cevremdede 3-5 cok yakın kadın tanıdıgım dul var hepsi güçlü ve kaplan gibiler hemde bu kadınların çogu gencken kaldılar dul birşey olsa tırnaklarını geçirirler karşısındakıne ne sapıklıgı yaa
erkek milleti azında salyasıyla dolasan varlıklar deil ayrıca
benım annem 20 yıl bekledi babamı değiştirmeyi değişen ne oldu gene boşandı geride 3 cocuk !!!!!!!
adam çekilmezse sonucu değiştiremiyorsun adamı hele hiç değiştiremiyorsun
Aman allahım herkeslerde pek bir modern,
En mantıklısı bu demi?
bende öyle düşünüyordum ama boşandım hemde biraz sarsıntılı boşandım sadece eşimden dediğil bebeğimden de ayrılarak boşandım şimdi onun hiç birşeyini özlemiyorum ve düşünmüyorum iyiki boşanmışım....
eşten ayrılmak değilde bebeğinizden ayrılmak çook çoook kötüdür eminim rabbim yaşatmasın kimseye evlat hasreti sizinde yardımcınız olsun rabbim inş...
ben davanın açıldığı gün öğrendim hamile olduğumu ve eşimin zoruyla aldırdık bebeğimi bir tek o var aklımda gerisi yalan ama çekilmiyorsa boşayacaksın ya valla ben 24 yasındayım evet dulum belki insnlar bana farklı gözle bakar ama ben böyle daha huzurluyum insanlar bana nasıl bakıcak die hayatımı yakamam kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?