- 22 Kasım 2011
- 589
- 10
- 118
- Konu Sahibi burcum1988
-
ben evliyim ama size katılmıyorum günümüzdeee boşanmak çok normal bir olay eğer 2 hattA 3 çocukla ayrılsa daha mı iyi ğer içinde birşeyleri bitirdiyse o kabusu çekmek zorunda değil. çeken bilir en iyisini ve toplum ne diyecek diye ömür boyu katlansın var mı böyle birşey yaaAman allahım herkeslerde pek bir modern,
işinize gelmeyince nasılda eleştiriyorsunuz!
Yıksın demi yuvasını kızcağız.
En mantıklısı bu demi?
Tekrar bu olayları bu sorunları yaşamayacağının garantisi var mı?
Eminim bana kızan bir çok arkadaş duldur.Ve ben varım havasında bayanlardır.
Unutmamamız gereken bir şey var KADIN olma gerçeği ne olursan ol!
Toplumun bakış açısı bunu değiştiremezsiniz, ben değilde sizler uzayda yaşıyorsunuz herhalde...
Aman allahım herkeslerde pek bir modern,
işinize gelmeyince nasılda eleştiriyorsunuz!
Yıksın demi yuvasını kızcağız.
En mantıklısı bu demi?
Tekrar bu olayları bu sorunları yaşamayacağının garantisi var mı?
Eminim bana kızan bir çok arkadaş duldur.Ve ben varım havasında bayanlardır.
Unutmamamız gereken bir şey var KADIN olma gerçeği ne olursan ol!
Toplumun bakış açısı bunu değiştiremezsiniz, ben değilde sizler uzayda yaşıyorsunuz herhalde...
bak canım çok iyi düşün benim ablam enişteme boşanma davası açtı bir aya kadar annemde kaldı ama dayanamadı geri gitti .çünkü eşini çok seviyor yani iyi düşün .eniştemin içki sorunu vardı.eniştem düzeldimi hayır ama biraz daha iyi çekebiliyor yani.kolay gelsin sana
Oncelikle eline bir kalem ve bir kagit al bir tarafa artilari bir tarafa eksileri yaz bakbakalim hangisi agir basiyor.ikincisi cocugun varmi eger yoksa evde oturma canim kendine acil cokda vasifli olmasina bakmadan bir is bul esinle evden cik onunla eve gir gibi.annen uzagindami yakinindami eger uzaksa annenlere gitmek istedigini soyle 10 gun falan gibi eger gidersen bu sureyi uzatabilirsin o aradada bakarsin esini ozluyormusun evini ozluyormusun simdilik aklima gelen bunlar.ayei eve cikma gibi bi durum mumkunmu mumkun deilse neden?
içim çok acıo yinede kıyamıorum ben ya onca yaptığı şeye rağmen çok acı çekiorum
içim çok acıo çok dayanamıorum ya ben çok sevmiştim onu herşeyden çok onun bu kadar umursamaz biterse bitsinüşüm bu aşkı tavırları içimi kemirio çok acı çekiorum benmi gözümde çok büyütmüşüm bu aşkı onun için değersizmiymiş yoksa nefes alamıorum artık
eşine boşanacağını söyledin eşin çokta tın dedi.neden hala o evde duruyorsun?ailenin yanına git ve orda düşün hem eşinin ne yapacağını daha net görürsün.
ben bunu eşime çok defa söledim oda zaten senin bi ayağın hep gitme derdinde dedi ne yapacağımı bilemiorum yuva yıkmak zor iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?