- Konu Sahibi Munevvergul
-
Beni yine aradı ve konuşmak istediğini söyledi. Lütfen bana fikir verirmisiniz. Ben de kelimelerimi özenle seçerek onun kollarına hemen koşmayacağımı ve beni kendinden soğuttuğunu nasıl anlatabilirim. Aynı zamanda onu düşündürmem lazım.
Fakat içimde biriktirdiklerimi dökmek istiyorum. Hele bu gel ailemden özürdile demek te nedir? Buna da okkalı bir cevap vermem gerekiyor. Hem geliyor ailesi evime boşanıcaksın biz oğlumuzu alıp gidiyoruz diyorlar hem de kalkmış özür dile diyor. Bu çok içime oturdu :'( Ona çok iyi bir cevap vermem lazım!
Merhaba arkadaslar,
Gecen konularımı okuyanlar bilir. 3 aylık evliyim ama cok sıkıntılar yasadımneyse bu sıkıntılardan biri de esimin en ufak bir seyde bosanicam diyip beni evden kovmasi ya da evi terketmesi bu 3 ay içerisinde 3 kez bu durumu yasadım 20 gündür ailemle birlikteyim ama ondan Olumlu ya da olumsuz hiç bir ses yok. simdi akrabalarım biz konuşalım diye ısrar ediyorlar. Ama ben onun o kadar yaptıklarına rağmen kendi ailemden bir adım atılsın istemiyorum Ben bunları haketmedim Yanlış anlamayın ama ben de hoş bir bayanım, isim var... Benim ona güvenim kalmadı ki Sizce ne yaparsa yapsın düşüncesinde haksız miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?