- Konu Sahibi Munevvergul
-
Evet hayatımın hatasını yaptımSimdi de ailemin sen yaptın sen ettin demeleri yok mu beni öldürüyor su an aglayarak bunları yazıyorum
Neden o yapsın?Su an aglayarak yazıyorum ama bıktım artık ne yapacaksa yapsınAileme de diyorum ben onun yanına dönmek istemiyorum onlarında bir kararlı bir kararsız tavırları beni iyice bunaltiyor. Kendini benden nefret ettirdi artık bıktım
Bu tipler ancak konuşur dava falan açmaz canım..O bana kac kez açacağını soyledi o yuzden bir de onun sorumluluğunu almak istemiyorumama artık gidip acsın istiyorum bıktım onun bloflerinden. Psikolojim her şeyim alt üst oldu ne olur bana dua edin
Ailen ya da bi başkasının düşüncesi değil senin düşüncelerin önemli ya şunu bi anla!Ailem de hala bir seylerin kurtulabilecegini savunuyorama o eve gitmek dusuncesi bile beni öldürüyor bir süredir panik atak nobetleri geçirmiyorum. Tekrar başlayacak diye de ayrıca korkuyorum cunku kalp carpintim artıyor, elim ayağım çekiliyor ama ben artık Allah im beni kurtar diyorum cok yoruldum Cook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?