• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak

Krblk

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
704
174
323
35
Ağrı
Ben aileme karşı gelerek evlendim Aramızda eşimle dinsel mezhepsel farklılıklar var
Eşimin memleketinde 2 yıldır yaşıyoruz Zamanında benim ailem eşime haksızlık yapınca onlara çok karşı çıktım Ama burada aynı haksızlıklar bana yapılınca eşim sürekli ailesini savundu Artık dayanamaz oldum Boşanmak istiyorum ama ailem yıkılır Ne yapacağımı bilmiyorum

eşin boşanalım diyormu? iş ciddiye binince mecbur söyleyeceksiniz alıstıra alıstıra annenizle konuşun

Eşim benim aîleme kat
eşin boşanalım diyormu? iş ciddiye binince mecbur söyleyeceksiniz alıstıra alıstıra annenizle konuşun
eşim benim aileme karşı durumumu kullanıyor Benim artık onları üzmek istemediğimi bildiği için sürekli ailemle tehdit ediyor

Saygı görmediğin bir evde bir ailede durmamalısın. Aileyi yıkan boşandığın için sen değil, sana saygı göstermeyip durumu bu noktaya getirenler olacak.

Bilemezdiniz ki sonucun böyle olacağını ...

Kim boşanmak için evlenir ki?

Ancak olmuyor ise zorlamanın alemi yok ,aileniz en fazla yanlış yaptın bizi dinlemeyerek diyeceklerdir.

Sadece boşanmanı erteliyorsun,eninde sonunda ailen öğrenecek illaki zaman la seni af edeceklerdir.

Eşinizin bu tehditlerine boyun eğmeyin ,sizi bunlar ile kıran üzen düşünmeyen insanı hiç tutmayın...

Doğru karar vermenizi umudu ile ...

İşte elin oğlu için ailenizi arka planda bırakmışsınız ama eloğlu ailesini tutmuş. Aynı fedakarlığı yapacak omurgası yokmuş. Aileniz de tamam en fazla yıkılır en fazla bir kaç ayda normale döner.

Ailenizle konuşmuyor musunuz?
Aileniz üzülmesin diye çekebilirseniz çekin o zaman

Ne olursa olsun aileniz bu durumda size destekci olacaktir. Ama duzelme ihtimali varsa konusarak birşeylerin hemen boşanmayı düşünmeyin tabi tam olarak durumunuzu bilmiyorum.

Eşim benim aîleme kat
eşim benim aileme karşı durumumu kullanıyor Benim artık onları üzmek istemediğimi bildiği için sürekli ailemle tehdit ediyor

Heh çok güzel koz vermişsin eline o da yememiş içmemiş bunu sürmüş masaya.

Sen evlatsın. Üzülürler tabi.Üzüntü geçer ama böyle ömür geçmez.

Bu resti gör.Sen de restini çek.Kendini toplasın ya da sen eşyelerını topla

="Sephoraa, post: 49506736, member: 144822"]Evlenirken aileyi ğzmek mesele değil ama boşanırlen ah ailen var ailem.

Kendinizi kandırıyor, ailenizi bahane olarak sunuyorsunuz. Boşanmak gibi bir niyetiniz yok.
Ağzınıza sağlık...

Nankör müş eşiniz... !!
O insan için ailenizin kalbini kırmışsınız...
Evlatlar her zaman affedilir..
Eğer gerçekten istemiyorsanız, ayrılın ve bitirin ailenize de uygun bir usluple anlatın...

İyi de evlenirken zaten üzmüşsünüz ailenizi, şimdi niye dert oldu bu kadar.
Aileniz mutsuz bir evliliği sürdürmenize de üzülür, bunu da gözardı etmeyin .

Eşinizin sizi tehditle elde tutması da ne kadar itici, bunu kendinize neden yapıyorsunuz?
"sen beni hiçbirşeyle tehdit edemezsin, aileme de anlatır basar giderim" diye bir havanız olsa adam bu kadar korkutamaz.
Sürekli boşanmakla gitmekle aileyle onla bunla tehdit etmek çok saçma değil mi?
Evliliği savaş haline getirmek. . .
Bu ilişkide gelecek göremiyorsanız kimse için katlanmayın

Evlenirken aileyi ğzmek mesele değil ama boşanırlen ah ailen var ailem.

Kendinizi kandırıyor, ailenizi bahane olarak sunuyorsunuz. Boşanmak gibi bir niyetiniz yok.
Belki hatasını anlamıştır. 2. defa üzmeyi göze alamıyordur. Eşinin ne mal olduğunu görünce ailesinin kıymetini anladı bence.

Ben aileme karşı gelerek evlendim Aramızda eşimle dinsel mezhepsel farklılıklar var
Eşimin memleketinde 2 yıldır yaşıyoruz Zamanında benim ailem eşime haksızlık yapınca onlara çok karşı çıktım Ama burada aynı haksızlıklar bana yapılınca eşim sürekli ailesini savundu Artık dayanamaz oldum Boşanmak istiyorum ama ailem yıkılır Ne yapacağımı bilmiyorum

madem ailen istemiyordu boşanınca neden yıkılsınlar? hem istemiyorlar hem zorla evli mi tutacaklar? evlatlarını mutsuz gördüklerinde oh olsun mu diyecekler?

Kimseyi degil kendini dusun derim. Ailende bunu isterdi uzulmezler belkide sonucta senin mutlulugun daha onemli.

Esinin aileni kullanmasina izin verme ilk olarak. Anneni ara ve anlat ya da cik git ama kimse icin kalma istemedin yerde

Kimseyi degil kendini dusun derim. Ailende bunu isterdi uzulmezler belkide sonucta senin mutlulugun daha onemli.

Esinin aileni kullanmasina izin verme ilk olarak. Anneni ara ve anlat ya da cik git ama kimse icin kalma istemedin yerde

Back
X