Boşanmalı mıyım?

İyi günde kötü günde.. nikahta böyle diyoruz, açıkça konuşun yani kendine özen göster kişisel bakımına vs desen göstermemezlik etmez çoğu insan çünkü beğenilmek ister

İyi günde kötü günde.. nikahta böyle diyoruz, açıkça konuşun yani kendine özen göster kişisel bakımına vs desen göstermemezlik etmez çoğu insan çünkü beğenilmek ister
Benim kırıldığım, üzüldüğüm noktada bunu önemsemiyor oluşu, demekki benim onu beğenmem çokta umurunda değil. Ben her daim şıkır şıkırım o evdeyken çünkü değer veriyorum ona.

O zaman daha sert konuş seni artık beğenmemeye başladım ve bu umrunda değil de. Bende eşime şunu giy şunun altına şu ayakkabı şu saati tak derim yani ne diyim adamın umrunda olmuyor bizim gibi değiller. Ama kişisel bakımsa dayanılacak gibi değildir.

Bugün konuştuk zaten ciddi bir şekilde. Değişmek istemiyormuş, böyle mutluymuş.

Tek derdiniz bu ve benzeri şeylerse birdaha düşünün derim. Ama yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın derim.
Burada ne dertler okunuyor. Kocadan dayak yiyen, kaynanadan nefes alamayan, evlat ile sınanan, maddi olanaklar gibi gibi. Yuvanın yıkılması bu kadar basit şeylere dayanmamalı

Bİr önceki yorumuma yazdım. Konuştum güzelce ama halinden memnunmuş ve değişmek istemiyormuş. Bu bile benim fikirlerimi önemsemediğini gösteriyor. Büyük bir problem bence.

Ailenizin huylarınn yanında eşinizin huyuna mı gıcık olup boşanmak istiyorsunuz? Siz bilirsiniz tabi ama gereksiz bı boşanma olur. Çocuğa yazık olur. Bi adam rahat diye boşanilmaz.

Yok canım olur mu öyle işten gelicek bide bizim yapmamız gereken işleri yapıcak yoksa o eş kötü eştir herkes kendini belli ediyor o yüzden ben pek sıkıntı etmedim canım
Yahu yazmadan geçemedim. Peygamber efendimiz evde kendi işini kendi yaparmış, söküğünü bile dikermiş. Kaç kaynakta yazar bunlar. İslamiyet kadının işi demiyor ev işlerine. Ha ben çalışmıyorym bari bunları yapayım derseniz anlarım. Ama çalışan kadının eşi sorumluluk almak zorunda. İşbirliği yapmaya mecbur. Allah aksini buyurmuyor, iş dağılımı yapmıyor. Yok kocanı bunaltıyorsun falan nedir ya yok öyle dava. Dini yorum olsun diye yazmadım bu arada.

Bu boşanma sebebi olmamalı bence. Kötü bir dönem geçiriyoruz hepimiz. Konuşmayı denemelisin çokça sürekli. Ne kötü insanlar var bu kadar çabuk vaz geçmeyin lütfen.

Boşanmak oyle kolay herkesın harcı olan bır olay nedır ...Bizler boşandık ama ınanın sabrımızın son damlasına kadar mucadele ettık.Boşanma bana gore soyle olmalı hanı tekrar deneme tekrar barısma ozur dıleme asla ve asla olmamalı bıttı denıldıgınde bıtmelı .acaba , keşke , olmasaydı , yapmasaydım ifadeleri olmamalı nokta konulduysa bıtmeli ...
Ama ben sızın konunuzda onu gormuyorum sabredın bekleyın konusun guzel ınsanların bulundugu ortamlara gırdırın zaman verın lutfen yuvayı hemencecık bozmayın...

Bu boşanma sebebi olmamalı bence. Kötü bir dönem geçiriyoruz hepimiz. Konuşmayı denemelisin çokça sürekli. Ne kötü insanlar var bu kadar çabuk vaz geçmeyin lütfen.
Hanımefendi önceki yorumlarımı da okuyun lütfen. Konuştum güzelce diyorum. Adam halinden memnunmuş ve çabalamak istemiyormuş.

Bugün konuştuk zaten ciddi bir şekilde. Değişmek istemiyormuş, böyle mutluymuş.

Tövbe estagfurullah şimdi çok sinirlendim ama.
Ne demek değişmek istemiyorum.
Siz konuşmanızda " Senden soğuyorum bu şekilde.
Ben sana güzel görünmeyi önemsiyorum senden de aynı özeni görmek istiyorum.
Böyle giderse sonumuz boşanma olacak çok düşündüm bunu. " dediniz mi?

Ben evlendiğim o tatlı adamı çok özlüyorum, sağlığın için endişeleniyorum, oğlumuza iyi örnek olmalıyız, ve birsürü sadece olumlu cümle.

Oysaki ben ev işi yapsın da istemiyorum, kirletmesin yeter. Hatta anlayışlı olsun o bile yeter. Sanki kadın çalışınca yemeği ütüyü temizliği birgün kadın birgün erkek yapıyor. Yine hepsi kadına yükleniyor ama bu zihniyet çanak tuttuğu için. Güzel örneğiniz için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…