- 12 Ocak 2017
- 3.302
- 4.632
- 133
- Konu Sahibi bookermoon
-
4 sene boyunca böyle değildi. Son 1 yıldır böyleEşin ilk başlarda da bu şekilde miydi yoksa sonradan mı değişti
Yani işte bakın bunlar düşünülmüyor anlatmak istediğim de bu ufak tefek şeyler yani hemen boşanmayı düşünmek doğru değil bir yuva kolay olmuyor ki kolay bozulsun ne güzel söylediniz gerçektenBiraz çabayla iyileştirilebilir bazı huyları mesela ağız şapırdatması çene yapısından olabilir bir dişçiye baktırtın. Bütün renkli çoraplarını atın aynı renk çoraplar alın gibi vb.
Hanımefendi nerden biliyorsunuz bunları düşünmediğimi? Ayrıca mesele sadece bunlar değil, önceden gayet tertipli iken, şuan karşısındaki bende dahil hiçbir insanı önemsememesi. Yoksa hangi kadın ister onca yıllık emeklerinin çöpe gitmesini? Görmüyor musunuz sitede kadınlar dayak yiyip aldatılıyor ama yinede boşanmıyor ha diyeceksiniz sizde bunlar yok hayır var, psikolojik şiddet bunlar bana göre. Değer vermemek.Yani işte bakın bunlar düşünülmüyor anlatmak istediğim de bu ufak tefek şeyler yani hemen boşanmayı düşünmek doğru değil bir yuva kolay olmuyor ki kolay bozulsun ne güzel söylediniz gerçekten
İşte burda sadece iltifat edip sarılıp birazda maddi yönden rahat diye millet macera arıyor yaftası yapıştırıyor. Değer vermenin ne olduğunu kimse önemsemiyor. Çalışmıyorum diye hiçbirşeye hakkım yok, ama çalışacağım zamanda hem evim dört dörtlük olsun hem para getirip hem çocuk yetiştireyim. Kadından fazlası bekleniyor, eksik olursa olmaz! Ama erkeği kabul etmemiz lazım, dayakla aldatma yoksa sus otur. Kendimi bu muameleye layık görmüyor oluşum çok geliyor, neden çünkü eski hayatım daha kötüydü!Ben sizi anlıyorum çünkü empati kurabiliyorum. Burada mesele eşinizin giyimi kuşamı, çorap uyumu ya da saçını uzatması değil. Mesele size olan saygısını yitirmesi ve vurdumduymaz tavırları. Ağzını şapırdatması bir problem mesela benim için, arada eşim yapar uyarırım hemen düzeltir çünkü farkında değil ama sizin eşiniz gayet bilincinde ve umrunda değil. Arada dağlar kadar fark var.
Kadınların en ufak durumunda herkes ahkam kesiyor, erkeklere gelince bu çifte standart durumu beni gerçekten üzüyor.
Eşinizi en iyi siz tanırsınız, burda size boşan ya da boşanma demek olmaz. Oturup eğriyi doğruyu düşünecek olan sizsiniz. Yetişkin bir kadınsınız, toy olacak yaşta değilsiniz.
Ama naçizane fikrimi soracak olursanız eşinizin tüm bunların yanında iyi özellikleri de var, terapist konusunda kendisini ikna edebilirseniz denemelisiniz derim.
Çok haklısınız. Ben size hak veriyorum, ne hissettiğinizi de gönülden anlıyorum inanın. Çalışıp eve para getireceğiz, mükemmel anne olarak kusursuz çocuklar yetiştireceğiz, aşçı kıvamında yemekler yapacağız, evimiz bal dök yala olacak tabii aynı zamanda Adriana Lima'dan hallice bakımlı da olacağız. Tüm bunlar olurken eşimiz bize sarılıp öptü diye geri kalan her şeyi görmezden geleceğiz.İşte burda sadece iltifat edip sarılıp birazda maddi yönden rahat diye millet macera arıyor yaftası yapıştırıyor. Değer vermenin ne olduğunu kimse önemsemiyor. Çalışmıyorum diye hiçbirşeye hakkım yok, ama çalışacağım zamanda hem evim dört dörtlük olsun hem para getirip hem çocuk yetiştireyim. Kadından fazlası bekleniyor, eksik olursa olmaz! Ama erkeği kabul etmemiz lazım, dayakla aldatma yoksa sus otur. Kendimi bu muameleye layık görmüyor oluşum çok geliyor, neden çünkü eski hayatım daha kötüydü!
Öyle mutlu oluyorum ki iç dünyamı düşünme şeklimi anlayan insanlar olunca. Çok teşekkür ederim. Çok afedersiniz ama bir tabir var "Rahat köpek bile yerini bırakıp gitmez" diye. Bence erkeklere de kızmamak gerekiyor bu densiz, bencil hallerini besleyen düşünceler çok uzakta değil çünkü.Çok haklısınız. Ben size hak veriyorum, ne hissettiğinizi de gönülden anlıyorum inanın. Çalışıp eve para getireceğiz, mükemmel anne olarak kusursuz çocuklar yetiştireceğiz, aşçı kıvamında yemekler yapacağız, evimiz bal dök yala olacak tabii aynı zamanda Adriana Lima'dan hallice bakımlı da olacağız. Tüm bunlar olurken eşimiz bize sarılıp öptü diye geri kalan her şeyi görmezden geleceğiz.
İsyanınızda haklısınız, ben olsam bende saygı bitmiş üstüne bir de umursanmıyormuşum gibi hissederdim. Dediğim gibi evlilik ve eş sizin, en doğru kararı siz verirsiniz.. Düşünün taşının sizin ve oğlunuz için en doğrusunu yapın. Lakin tekrar etmek isterim evlilik terapisti konusunu düşünün derim
Çok haklısınız. Aklı başında bir kadınsınız, yaşınızda küçük değil, macera aradığınızı da düşünmüyorum.Öyle mutlu oluyorum ki iç dünyamı düşünme şeklimi anlayan insanlar olunca. Çok teşekkür ederim. Çok afedersiniz ama bir tabir var "Rahat köpek bile yerini bırakıp gitmez" diye. Bence erkeklere de kızmamak gerekiyor bu densiz, bencil hallerini besleyen düşünceler çok uzakta değil çünkü.
İşin garibi, öyle de maceralı bir hayatım oldu ki, doydum ve sonunda Türkiye de kalıp sakin ve sessiz bir hayat yaşamaya karar verdim. Öyle maceraya aç bir kadın da değilim.Çok haklısınız. Aklı başında bir kadınsınız, yaşınızda küçük değil, macera aradığınızı da düşünmüyorum.
Bahsettiğiniz sorunlar anlık, gelip geçici olsa zaten gelip buraya konu açmazsınız. Macera arıyor olsanız gidip direkt boşanırsınız. Eğitimlisiniz, mesleğiniz de var. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.
Eşiniz eğer onca seneden sonra bi anda da böyle değiştiyse acaba niye diye bi düşünseniz mi acaba niye diye sorsanız konuşsanız mı acaba boşanmayı düşünmek yerine yani nasıl bir ailede büyüdüğünüzü kendiniz anlattınız siz kendi ailenize sahip çıkmak için elinizden geleni yapın çaba gösterin çaba gösterdiğiniz için kaybetmezsiniz belki de siz kazanırsınız niye diye sorun konuşun sizin konuşmanız fayda etmiyorsa burdaki arkadaşlarında dediği gibi bir uzman konuşabilir ama siz en başta yazdığınız yazıda size göre tek çözümün boşanmak olduğunu yansıttınız bize tek ben değil bir çok arkadaşta bu kararın düşüncenin yanlış olduğunu savundu farkındaysanızHanımefendi nerden biliyorsunuz bunları düşünmediğimi? Ayrıca mesele sadece bunlar değil, önceden gayet tertipli iken, şuan karşısındaki bende dahil hiçbir insanı önemsememesi. Yoksa hangi kadın ister onca yıllık emeklerinin çöpe gitmesini? Görmüyor musunuz sitede kadınlar dayak yiyip aldatılıyor ama yinede boşanmıyor ha diyeceksiniz sizde bunlar yok hayır var, psikolojik şiddet bunlar bana göre. Değer vermemek.
Eşiniz acaba sizin yanınızda artık kendisi gibi olmak özüne dönmek rahat olmak istiyor olabilir mi yani çünkü bu tür şeyler evliliğin doğasinda var4 sene boyunca böyle değildi. Son 1 yıldır böyle
BoğaEşin yay burcu mu? Onlar genelde 'amaaaaaan, ben buyum. Sohbeti için gelen gelsin, başka bir şey bekleyen öte tarafa' modunda olurlar.
Bende yengeç.Eşin yay burcu mu? Onlar genelde 'amaaaaaan, ben buyum. Sohbeti için gelen gelsin, başka bir şey bekleyen öte tarafa' modunda olurlar.
Yine kendisi olsun, zaten hep tatlı dille uyarıp çoğunlukta da ses çıkarmıyorum. Hadi dökülen toplanır, kirlenen yıkanır. Ama bencillik halledilemiyor.Eşiniz acaba sizin yanınızda artık kendisi gibi olmak özüne dönmek rahat olmak istiyor olabilir mi yani çünkü bu tür şeyler evliliğin doğasinda var
Mesela ben de salondaki koltukta devamli bir adamın yatıyor olmasına alışkın degilimdir çünkü babamı salonda sadece otururken gördüm hiç yatmak için kullanmışligi yoktur bunu da bilir ama adam alışmış yatıyor yani
Kırıcı bir durum yoksa biraz zaman vermenizi tavsiye ederim durumu anlayıp kendini toparlamak yerine dozu giderek artiriyorsa ciddi bir konuşma yapmayi deneyebilirsiniz,belki de olduğu gibi kabul görüyor olduğunu hissetmek istiyordur,insanların duygusal ihtiyaçları kaç yaşında olurlarsa olsunlar değişmiyor hep varlarYine kendisi olsun, zaten hep tatlı dille uyarıp çoğunlukta da ses çıkarmıyorum. Hadi dökülen toplanır, kirlenen yıkanır. Ama bencillik halledilemiyor.
Bir bogadan asla bir yengeç kadar titiz olmasını beklemeyin,konu eğer burçlara gelecek olursa
Ve de hisli :)Bir bogadan asla bir yengeç kadar titiz olmasını beklemeyin,konu eğer burçlara gelecek olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?