Boşanmalı mıyım?

Boğa ile yengeç süper ikili derler . İkisi de aileye önem verir, ikisi de paraya,paranın korunmasına önem verir, ikisi de ağırbaşlı oturaklidir. ama ben kesinlikle katılmıyorum, boğa çok uyusuk bir burç. Varsa yoksa koltuğunda otursun yemek yesin:) bir boğaya 'hadi hadi' demekten iş yapamazsin. Ön sevişmeyi bile o kadar uzatirlar ki artık modun kaçar , 'başlicaksan başla be adam' diye bağırasin gelir
Senin cikmana gezmene ses etmeme sebebi de 'aman beni de çağırmasın da, kendi sosyallessin' diyedir :)
Onun dışında konuya yorumum yok ya...boyle basit sebeplerden sevgiliden ayrılmak çok doğal ve mantiklidir. Ama ortada çocuk olan ve genel olarak huzurlu bir hayat için kurtarmaya çalışmak daha mantıklı bir çaba bence. Belki de sizi bunca etkilediğini bilmiyordur. Yakıp yıkmadan önce çift terapisi alabilirsiniz. Oyunlarla odevlerle bir çözüme kavuşur belki konu. En azından cabaladim dersiniz,gelecekte mutsuz olursaniz..

Neredeyse her dediğinize katılıyorum, helede ön sevişme kısmı! Artık abaza erkekler gibi, işini yap ve defol, moduna giriyorum. Çift terapisini kesinlikle yazdım.

Boğa ve yengeç uyumu iyidir aslında. Eşiniz gibi boga erkeginin bu kadar uyuşuk, tembel ve umursamaz olmasina şaşmamalı. Evet anlayışlıdırlar ama tıpkı anlattığınız gibi umursamazliklari insanı çileden çıkarıyor. Nerden mi biliyorum? Yengeç burcuyum ve erkek kardeşim boğa. Belki de tirnaklarinizi çıkarmanın zamanı gelmiştir. Kardeşimin evde sözünü dinlediği tek kişi benim bu arada. Bence siz de eşinizi nasıl hizaya getireceginizi biliyorsunuz :)

Bencre siz sadece yeni bir heyecan arıyorsunuz ve bunun için boşanıp birine aşık olmanın peşindesiniz diyelimki oldunuz en fazla 5 ay bilemedin 6 ay sonra yada 3 yul sonra yıne aynısı olacak demişti dersiniz insansın yahu hergun sorıtıp sevgi gösterisi yapamayabilğr yada eşiniz depresyonda olabilir bencede boşanın çünkü bu kadar heyecan sevgi arayısı basınıza iş açar

Heyecan arıyorum, aşk peşindeyim... Sadece biraz saygı ve ilgi istediğim için mi? Herşeye tekbaşına yetişmeye çalışan yorgun bir anne olma ihtimalim falan yok. Harika tespitler.

Heyecan arıyorum, aşk peşindeyim... Sadece biraz saygı ve ilgi istediğim için mi? Herşeye tekbaşına yetişmeye çalışan yorgun bir anne olma ihtimalim falan yok. Harika tespitler.
Bunları yazmıyorsunuz bende yazdıklarınızdan bunu cıkıyorum sevmıyorsabız boşanın tabiki iki tarafında mutsuz olmasına gerek yok

Bunları yazmıyorsunuz bende yazdıklarınızdan bunu cıkıyorum sevmıyorsabız boşanın tabiki iki tarafında mutsuz olmasına gerek yok
İşte anlatmak istediğim benimde bu ilk baştaki yazdıkları ile şimdiki söyledikleri farklılık gösteriyor bebekle ilgilenir dinlenmeme olanak sağlar demiş en başta şimdide tek başına herşeye yetişmeye çalışan yorgun bir anneyim diyor sevgi bittiyse zaten bitmiştir sürekli bunun için bişeyler üretmeye gerek yok öyle değil mi

Bebekle ilgilenmesi ev işi değil ki! Mecbur olduğu birşey.

Bebekle ilgilenmesi ev işi değil ki! Mecbur olduğu birşey.
Ya eşiniz ev işi yapmıyor diye ona kızamazsınız yapmayabilir evet zor durumlarda tabiki destek olması lazım ama ortada bişey yok sen sağlıklısın bi sıkıntın yok eşiniz hem işe gidecek hemde boş vaktinde ev işi mi yapıcak eşinize çok haksızlık ediyorsunuz ve bence gerçekten belli ki çok da bunaltıyorsunuz oda sıkılmış olabilir

Bu kadar sıkıntılı bir ailede büyüyup iğrenç bir koca modelini görüp kocanızın ufak tefek şeyleri yüzünden mi boşanmaya karar verdiniz? Ben de inanılmaz takıntılı bir insanımdır yazdıklarınıza hak verdim ama kesinlikle boşanma sebebi değil eşinizle konuşup çözmelisiniz.Gerekirse bir yere giderken siz giydirin

Bu yazdıkların kadarsa boşanma sebebi olamaz bence
Üstelik bu rahatsız oldugun şeyleri sen değiştirebilirsin
Benim de eşimin kiyafetleriyle ilgili bir problemim.vardi eskiden Bir dedim olmadı iki dedim olmadı baktım iş başa düştü Sen de halledebilirsin bunları Odaya çağır beş dakika üzerini değiştirmesini rica et Hatta al.dolaptan kıyafeti bu çok yakışır şu an de vs..

senin gibiler varken erkeklerin hiç savunulmaya ihtiyacı yok gönüllü kölesiniz yeminle. sen kendi sefilliğine devam et kimse karışmıyor. ama kimseyi de karanlığında boğulduğun o sefil kuyuya çekmeye çalışma kendin çıkmaya cesaret edemiyorsun diye. lafa bak ya yardım etmek zorunda değilmişmiş bi de yana yakıla savunuyosun eşşşşek gibi zorunda artık 21. yydayız ve seçme seçilme hakkımız falan var haberin yoksa. senin gibi köle hayatını sürdürmeyip mutlu olanlar var. sal insanları. kula kulluk ederek iki dünyanı da yakıyorsun farkında değilsin. mutsuzluğun ve asabiyetin için tedavi gör biraz aklın başına gelsin.

bankermoon bu köle izaura çakmalarına cevap verme tenezzülünde bile bulunma rica ediyorum. en basitinden, okumayı bilmiyolar on defa yazdığın şeyleri bile yazmadığını iddia ediyorlar. onların öfkeleri onların düşünmeye cesaret edemediklerini sen düşünebildiğinden. kocan okusa bu deliler kadar tepki vermez triplere bak ya

Cahilliğini her halinden belli ediyorsun gerçekten bana senin gibiler öbür dünyadan falan bahsedemez bahsetmeden önce iki sayfa kuran oku ve eşlerin Allah katında nasıl kıymetli olduklarını ve boşandığımızda göğün yarıldığını Allahından bundan zerre razı olmadığınıda bilmen gerekiyordur eşine yaptığın yemeği kendi evini temizlemeyi kendi çoçuğun bakmayı sen kölelik olarak görüyorsan öyle görmeye devam et ben yaptığım işleri kimse için değil kendim için yapıyorum ama o eş hem eşşek gibi akşama kadar çalışıp hemde akşam eve geldiğinde eşşek gibi iş yapmak zorunda falan değil farkındaysan yardım edeceği durumlar illaki olucak diye bende yazdım ama yok keyfiye sen yapmıyosan o yapsın o yardım etsin diyorsan bunda ne hak var ne başka birşey zaten bu zihniyetle yaşarsanız daha çoook buralara yazarsınız dertlerinizi hayatın müşterek olduğunu savunuyorsunuz güya ama niyeyse hep bi eşleri ezme çabasındasınız buralarda bu şekilde sevdiği adamı kötülemesi bile başlı başınca zaten bir cahillik ve saçmalık onu hiç katmıyorum bile ama bu işin inan yüzyılı falan yok bu yıllar öncede böyleydi hep de böyle olucak benim gibi olanlar zaten hem bu dünyasını hemde elhamdülillah öbür dünyasını kazanır

Asıl sizin bu aşırı saldırgan mesajınızda mutsuzluk ve asabiyet var Maşallah her satır hakaret Pes diyorum

Asıl sizin bu aşırı saldırgan mesajınızda mutsuzluk ve asabiyet var Maşallah her satır hakaret Pes diyorum

Ha şunu da hemen belirteyim ben de kış aylarında eşimden evde birçok şeyi yapmasını beklerim ve yapar da sağolsun Ama yazın ben tatildeyken, eşim de yoğun çalışırken evde hiçbir şey beklemem ondan Tam.tersi aksam gelsin dinlensin isterim Bu karşılıklı anlayış meselesi Tepkim sizin bu üyeye karşı çok fazla kırıcı bir üslup kullanmış olmanız

Yok canım olur mu öyle işten gelicek bide bizim yapmamız gereken işleri yapıcak yoksa o eş kötü eştir herkes kendini belli ediyor o yüzden ben pek sıkıntı etmedim canım

Yok artık ayıp bu yazdığınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…