- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi bookermoon
-
Asla. Ev işlerine yardım ederdi onu da bıraktı artık. Zorlarsam sadece halıyı süpürür, kapıların arkasını, koltukların altını süpürmez. Sofra kurmaya yardım isterim, tezgahta kestiği ne varsa 4 bir yana dağılmış olur. Tabağa yemek koyarken ocak, tezgah hep batar. Bana tüm gün nette takılıyorsun diye kendince laf sokar, ki toplasan 4-5 saat takılırım. Kendisi işten geldiğinde bile telefonu elinden düşmez, yatana kadar telefon, tv ikilisiyle takılır.Bana damdan düşeni getir demişler ya. Aynı inanın, ceviz kırar ve asla çöpe atmaz kabukları tezgaha dizer. Örneğin kendisi evin bir odasına tam 214 tane sukulent aldı ve hergün toz toprak onunla uğraşıyor. Ben ona hiç "Ne gerek var" bile demedim hobisi diye. Ama nedense kadınlar olarak dayak ve aldatma yoksa ağzımızı açmaya hakkımız yok.
Meselem ve anlaşılmadığım nokta şu, resmen sukulent ler için 4 4lük bir ısı ve ışıklandırma sistemi kurdu internetten araştırıp. Ama ben makarna süzmesi rica edince nasıl yapacağını bilmediğini söyleyip küçücük tel süzgeç falan çıkarıp sonrada bıraktı. Bana göre bunlar çok anlamlı şeyler.Asla. Ev işlerine yardım ederdi onu da bıraktı artık. Zorlarsam sadece halıyı süpürür, kapıların arkasını, koltukların altını süpürmez. Sofra kurmaya yardım isterim, tezgahta kestiği ne varsa 4 bir yana dağılmış olur. Tabağa yemek koyarken ocak, tezgah hep batar. Bana tüm gün nette takılıyorsun diye kendince laf sokar, ki toplasan 4-5 saat takılırım. Kendisi işten geldiğinde bile telefonu elinden düşmez, yatana kadar telefon, tv ikilisiyle takılır.
Ayy bilmiyorum. İyice postu serdi. Yaşlandıkça daha da çekilmez olur diye korkuyorum.
Ben hiç salmıyorum kendimi ama. Evet internetten sadece bu bitkileri satan yerden aldı.Bazen bana da oluyor. Saçım başım, giysilerimle hiçbir erkek adamın hoşuna gitmeyecek bir görüntüyle dolaşıyorum. Sonra geçiyor. Eşim de bazen öyle oluyor. Gülüp geçiyorum. Robot değiliz insanız ve eşimiz bile bir yerde başka biri. Size uzak bir fikir belki ama bana göre herkesin kendini salmaya hakkı var. ( eve büyük kaktüs almak istiyorum ben de. İnternetten mi aldı acaba?)
Cumartesi günleri yarım mesai yapan bir yerde çalışan eşim asla 3ten önce eve gelmez. Ama kendi bir plan yapsa saat 1de eve damlar. Erken gelmesini istediğimi bildiği halde böyle.Meselem ve anlaşılmadığım nokta şu, resmen sukulent ler için 4 4lük bir ısı ve ışıklandırma sistemi kurdu internetten araştırıp. Ama ben makarna süzmesi rica edince nasıl yapacağını bilmediğini söyleyip küçücük tel süzgeç falan çıkarıp sonrada bıraktı. Bana göre bunlar çok anlamlı şeyler.
Kesinlikle. Bilerek yapıyorlar. Mesela erkek işi gibi görülen tv kanallarını ayarlama, ampul takma, matkap kullanma vb basit işleri ben de yapıyorum. Ama makarnayı süzgece dökerken suyunu tezgaha ve yere döküyor. Beceremiyormuş.Meselem ve anlaşılmadığım nokta şu, resmen sukulent ler için 4 4lük bir ısı ve ışıklandırma sistemi kurdu internetten araştırıp. Ama ben makarna süzmesi rica edince nasıl yapacağını bilmediğini söyleyip küçücük tel süzgeç falan çıkarıp sonrada bıraktı. Bana göre bunlar çok anlamlı şeyler.
Ben de saldım kendimi ama toparladım her zaman. Ben evde tişört tayt gezerken, eşim penye beyaz atletle gezince sinir oluyorum. Biraz göze hoş gelse nolur yani?Ben hiç salıyorum kendimi ama. Evet internetten sadece bu bitkileri satan yerden aldı.
Aaa olur mu? Kadın çalışır eve parada getirir, ampulde takar öyle herşey kocadan beklenmez e kalk tak, yemekte yapar, çocukta bakar, bakımlı olmak zaten boynunun borcu ama erkek yorgundur, bilmiyordur belki adamcağız, ne var yani arada salabilirde kendini. Niye adam oyun yapsın biz nankörüz.Kesinlikle. Bilerek yapıyorlar. Mesela erkek işi gibi görülen tv kanallarını ayarlama, ampul takma, matkap kullanma vb basit işleri ben de yapıyorum. Ama makarnayı süzgece dökerken suyunu tezgaha ve yere döküyor. Beceremiyormuş.
Bu oyun değil de ne?
Asla. Ev işlerine yardım ederdi onu da bıraktı artık. Zorlarsam sadece halıyı süpürür, kapıların arkasını, koltukların altını süpürmez. Sofra kurmaya yardım isterim, tezgahta kestiği ne varsa 4 bir yana dağılmış olur. Tabağa yemek koyarken ocak, tezgah hep batar. Bana tüm gün nette takılıyorsun diye kendince laf sokar, ki toplasan 4-5 saat takılırım. Kendisi işten geldiğinde bile telefonu elinden düşmez, yatana kadar telefon, tv ikilisiyle takılır.
Ayy bilmiyorum. İyice postu serdi. Yaşlandıkça daha da çekilmez olur diye korkuyorum.
Meselem ve anlaşılmadığım nokta şu, resmen sukulent ler için 4 4lük bir ısı ve ışıklandırma sistemi kurdu internetten araştırıp. Ama ben makarna süzmesi rica edince nasıl yapacağını bilmediğini söyleyip küçücük tel süzgeç falan çıkarıp sonrada bıraktı. Bana göre bunlar çok anlamlı şeyler.
Cumartesi günleri yarım mesai yapan bir yerde çalışan eşim asla 3ten önce eve gelmez. Ama kendi bir plan yapsa saat 1de eve damlar. Erken gelmesini istediğimi bildiği halde böyle.
Kısmet :)Farkında mısınız hanımlar erkeklerin ortak özelliği böyle desek yeridir nerdeyse..
Yanı bu bencil haller, isine geldiği gibi takılmalar hepsinde var.
Bu kuralı bozanı azdır. Bulacak kadar şanslı olduğunuza inanıyor musunuz? :)
Kuralı bozamazsam oyuna hiç girmemeyi tercih ederim.Farkında mısınız hanımlar erkeklerin ortak özelliği böyle desek yeridir nerdeyse..
Yanı bu bencil haller, isine geldiği gibi takılmalar hepsinde var.
Bu kuralı bozanı azdır. Bulacak kadar şanslı olduğunuza inanıyor musunuz? :)
Evet, bende terapist konusunda ısrarcı olmaya karar verdim.Bir daha konuşsanız hatta terapiste gitmeyi teklif etseniz belki depresyondadır.Kurtarılamayacak durumda olduğunuzu düşünmüyorum
Bundan bahsediyorum işte. Başta nasılsa öyle olan adam değil. Ben hep bildiği kadınım ama o benim evlendiğim adam değil.Evlilikte bazi seyleri esiniz tüketmiş
Sizde artik katlanmak istemiyorsunuz
Bunun icin kimse sizi suclayamaz
Tamam ama ben böyleyim dediği konu , çorabı ve kiyafeti.
Soğudum denir, bitti denir , olmaz denilebilir ancak ortada bir bebek varken iki kere düşünülmesi gerekir.
Birden bire evrim gecirmediyse bilemem. Sonuçta çocuk kararı aldığında da bu adam böyleydi . Umursamaz kişi umursamazdir.
Ya da artık eleştirilerden, begenilmemekten bilmiş umursamaz olmaya başlamış.
Evliliklerde bir taraf fazla vericiyse , o vericiyi biraz kapatsa karşı taraf "aa ne oluyor , bak soğuyorum " demeye başlıyor.
Anlaşılmak ne güzel şey. Teşekkür ederim. Burada doğum sonrası kilo alan kadınlara hep yazmıyor muyuz "Salma kendini" veya yemek yapamayan kadına "şu tarifi dene bunu dene" yanş kadın için hep bir çözüm üretme hali, kendini düzeltme önerileri ama erkeğe gelince öylece kabul et.Önyargılı olduğunuzu düşünüyorum. Kıyafetimiz ve gorunusumuz, insanlarla kurduğumuz iletişimin ilk adımıdır. Konu sahibi de eşinin jilet gibi giyinmesini beklemiyo zaten, misafirlerin karşısına pijamayla çıkmasın, misafirliğe gidildiğinde üstüne başına corabina dikkat etsin, yemek yerken ağzını sapirdatmasin,hele ki bunu bilerek yapıp bı de "biliyorum ama umrunda değil" demesin istiyo. Allah aşkına karşınızda sürekli böyle olan bı adam olsa elestirmez misiniz? Mideniz bulanır bı kere. Adamlara çocuk olduktan sonra bı haller olduğu, kadının gidemeyecegini düşündükleri için daha da rahat davrandıkları burda kaç kere yazıldı çizildi. Burda mesele onu giymesi bunu yapması değil, karşısındakini rahatsız eden bir adam var ve bunu bilerek yapıyor, umursamıyor. Ağzını sapirdatip "umrumda değil" diyen adam gelsin halinin ortasına s...sin afedersiniz. Böyle bi vurdum duymazlik olabilir mi. Yemin ederim ben sevgilim benzer şeyleri yaptığı zaman kiyametleri kopariyorum, kendine çeki düzen vermezse bu evi onun başına yıkarım. Bol keseden atmıyorum yani, empati yapabildiğim için konu sahibine hak veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?