Boşanmalı mıyım?

Asla. Ev işlerine yardım ederdi onu da bıraktı artık. Zorlarsam sadece halıyı süpürür, kapıların arkasını, koltukların altını süpürmez. Sofra kurmaya yardım isterim, tezgahta kestiği ne varsa 4 bir yana dağılmış olur. Tabağa yemek koyarken ocak, tezgah hep batar. Bana tüm gün nette takılıyorsun diye kendince laf sokar, ki toplasan 4-5 saat takılırım. Kendisi işten geldiğinde bile telefonu elinden düşmez, yatana kadar telefon, tv ikilisiyle takılır.

Ayy bilmiyorum. İyice postu serdi. Yaşlandıkça daha da çekilmez olur diye korkuyorum.

Meselem ve anlaşılmadığım nokta şu, resmen sukulent ler için 4 4lük bir ısı ve ışıklandırma sistemi kurdu internetten araştırıp. Ama ben makarna süzmesi rica edince nasıl yapacağını bilmediğini söyleyip küçücük tel süzgeç falan çıkarıp sonrada bıraktı. Bana göre bunlar çok anlamlı şeyler.

Ben hiç salmıyorum kendimi ama. Evet internetten sadece bu bitkileri satan yerden aldı.

Son düzenleme:
Cumartesi günleri yarım mesai yapan bir yerde çalışan eşim asla 3ten önce eve gelmez. Ama kendi bir plan yapsa saat 1de eve damlar. Erken gelmesini istediğimi bildiği halde böyle.

Kesinlikle. Bilerek yapıyorlar. Mesela erkek işi gibi görülen tv kanallarını ayarlama, ampul takma, matkap kullanma vb basit işleri ben de yapıyorum. Ama makarnayı süzgece dökerken suyunu tezgaha ve yere döküyor. Beceremiyormuş.
Bu oyun değil de ne?

Ben hiç salıyorum kendimi ama. Evet internetten sadece bu bitkileri satan yerden aldı.
Ben de saldım kendimi ama toparladım her zaman. Ben evde tişört tayt gezerken, eşim penye beyaz atletle gezince sinir oluyorum. Biraz göze hoş gelse nolur yani?

Aaa olur mu? Kadın çalışır eve parada getirir, ampulde takar öyle herşey kocadan beklenmez e kalk tak, yemekte yapar, çocukta bakar, bakımlı olmak zaten boynunun borcu ama erkek yorgundur, bilmiyordur belki adamcağız, ne var yani arada salabilirde kendini. Niye adam oyun yapsın biz nankörüz.

Cumartesi günleri yarım mesai yapan bir yerde çalışan eşim asla 3ten önce eve gelmez. Ama kendi bir plan yapsa saat 1de eve damlar. Erken gelmesini istediğimi bildiği halde böyle.

Farkında mısınız hanımlar erkeklerin ortak özelliği böyle desek yeridir nerdeyse..
Yanı bu bencil haller, isine geldiği gibi takılmalar hepsinde var.
Bu kuralı bozanı azdır. Bulacak kadar şanslı olduğunuza inanıyor musunuz? :)

Kısmet :)

Sadece ilk sayfayı okuyarak yorum yapıyorum. Belki geçici bir durum yaşıyor olabilir misinizdiye düşündüm. Eşiniz biraz fazla salmış kendini kabul ama boşanacak kadar dönülmez yol da değil gibi geldi bana. Ama eğer yok katlanamıyorum hiç sevgi hissetmiyorum diyorsanız boşanın tabi ki. İstemediğiniz nir hayatı yaşamak zorunda değilsiniz.

Kuralı bozamazsam oyuna hiç girmemeyi tercih ederim.

Eşiniz, "Ben buyum, beni böyle sev seveceksen"moduna girmiş.Erkekler, evlendikten, hele helede çocuk olduktan bir süre sonra bu moda giriyorlar. Ben buna," Karısını çantada keklik görme sendromu" diyorum.
Üstüne gidip, sürekli uyarsan, çok itici duruma düşer, adınız huysuz olur. Sessiz kalsan, sabrın taşar. Böyle iki ara bir derede bir şey.
Bana kalırsa boşanmalık bir mevzu değildir. Ama, bu size göre değişebilir. Artık onu gözünüz görmez hale geldiyseniz, boşanmalık bir hal almış demektir.
Çok aşırı irrite etmeden, böyle olsa yada şunu şöyle yapsan benim daha çok hoşuma gider gibi konuşma ve yaklaşım göstermeyi denemediyseniz, bunuda deneyin.Sürekli eleştiri ve yaptığını beğenmemezlik yapmayın. Bu kime yapılırsa yapılsın, hep ters teper. Kişi sonra sürekli kendi bildiğini yapmakta ve karşıdakini umursamamaya başlar.

Son seçenek olarak buraya yazdım. Onun haricinde her daim "Canım bu kabukları bir dahaki sefer çöpe atar mısın?" "Hayatım sana kısa saç çok yakışıyor, bayılıyorum o haline" vs her zaman rica ederek konuşurum. İnanın bana benim kadar kibar ve anlayışlı bir kadına rağmen devam ediyor.

Bir daha konuşsanız hatta terapiste gitmeyi teklif etseniz belki depresyondadır.Kurtarılamayacak durumda olduğunuzu düşünmüyorum

Önyargılı olduğunuzu düşünüyorum. Kıyafetimiz ve gorunusumuz, insanlarla kurduğumuz iletişimin ilk adımıdır. Konu sahibi de eşinin jilet gibi giyinmesini beklemiyo zaten, misafirlerin karşısına pijamayla çıkmasın, misafirliğe gidildiğinde üstüne başına corabina dikkat etsin, yemek yerken ağzını sapirdatmasin,hele ki bunu bilerek yapıp bı de "biliyorum ama umrunda değil" demesin istiyo. Allah aşkına karşınızda sürekli böyle olan bı adam olsa elestirmez misiniz? Mideniz bulanır bı kere. Adamlara çocuk olduktan sonra bı haller olduğu, kadının gidemeyecegini düşündükleri için daha da rahat davrandıkları burda kaç kere yazıldı çizildi. Burda mesele onu giymesi bunu yapması değil, karşısındakini rahatsız eden bir adam var ve bunu bilerek yapıyor, umursamıyor. Ağzını sapirdatip "umrumda değil" diyen adam gelsin halinin ortasına s...sin afedersiniz. Böyle bi vurdum duymazlik olabilir mi. Yemin ederim ben sevgilim benzer şeyleri yaptığı zaman kiyametleri kopariyorum, kendine çeki düzen vermezse bu evi onun başına yıkarım. Bol keseden atmıyorum yani, empati yapabildiğim için konu sahibine hak veriyorum

Anlaşılmak ne güzel şey. Teşekkür ederim. Burada doğum sonrası kilo alan kadınlara hep yazmıyor muyuz "Salma kendini" veya yemek yapamayan kadına "şu tarifi dene bunu dene" yanş kadın için hep bir çözüm üretme hali, kendini düzeltme önerileri ama erkeğe gelince öylece kabul et.

Gerçekten evlilik sadece aldatma hAkaret ile bitmez ki
Birkere evliligi yurutmek cok zor
Hele kadinlar icin
Hele de kadin takintili ise titizse cok dusunceli ise ve esi bunun ziddiysa anlasmak gercekten cok zor.
Birde iki kisi arasinda iletişim bitmis olabilir
Sevgi saygi azalmissa o evlilik iskence olabiliyor
Ben evlenmeden once insanlar birbirine hep nasil katlanır evlilik cok zor gelirdi
Oyuzden evliligi oteleyebildigim kadar oteledim gec evlendim
Suan düşünüyorum da gercekten kadina yuk evlilik.
İki anlayisli insana ihtiyaç var evlilikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…