Boşanmalı mıyım?

Hem de oyle bilerekki.
Ben,bir seyi becerebilmekten gurur duyarım.
Kadın erkek isi yoktur benim için.Tek motor tamiri elimden gelmez,üzerine düssem onu da cozerim.Fakat hani o beceremez rolleri,nasıl olacaktı,soyle mii,boyle mii aslında komik oluyorlar,farkında degıller.
Benim felsefem "Elleri ve gözleri,birazcıkta aklı olan herseyı yapabilir"
Oglanlara ogretiyorum,onu da garıp karsılardı esim,biraz biraz gözü alıstı...

İşte onu yapmayın,kendınıze ıkı arada bır derede de olsa muhakkak vakıt ayırın.
Ben basdondurucu kosusturmalı gunlerım de bile kahve molalarımdan hic vazgecmedim mesela.Aslında çok küçük ama önemli ve nefes aldırıcı anlar bunlar.
Bir de cok pratık degılsem de planlıyımdır.Aksam evde takılırken dıger gunlerın yemegını 2 3 cesıt pişiririm onumdeki gunlerde yogun olacaksam,o iş safdısı olur en azından...

Benimde oğlum var 2 yaşında ama daha şimdiden süpürgeyle sülürmeye çalışır, sonra ben ona bir bez veririm benimle beraber silsin diye, büyüsün yemek yapmayıda öğreteceğim. Kadınlarımızı güçlü olsun para kazansın diye teşvik ediyoruz ama iş erkeklere gelince hep bir gevşeklik. Takdir ettim sizi.

Haklısınız iyi bir eş ve baba. Ama ben iyi bir aşık ve sevgili istiyorum sanırım.
Henüz dördü bir arada icat edilmedi.
Üçü bir arada olursa süper,
ikisi bir arada bile idare eder.
Çok sevdiğim bir söz vardır, yeri geldi;
İnsanoğlu elindekinin nankörü,
ulaşamadığının hayranıdır.
Yerinizde olsam acele karar vermezdim.

Valla yok oyle 3 kurusa 5 köfte.
Doguran kadın,çocugun etegıne yapıstıgı kadın,her işe kosan kadın,her gun yeni birsey öğrenmek zorunda kalıyoruz,erkekler koca ömürde bir makarna suzmeyı ogrenemiyor,yersen.
Sonra eslerini kaybetmekten olesıye korkuyorlar,örnegın komsu amcanın kabusudur esini kaybetmek.
Neden,cok mu seviyor,hayır,kim ugrasacak 3 ögün yemekle vs ile.
Teyze dolanıyor pesinde, padişah gibi hizmet goruyor,biliyor ki onsuzluk sefillik

Aynen öyle. Erkek olsam, eşimin yerinde olsam bana da zor gelmezdi iltifat etmek sarılmak. Eve geliyor sofra hazır hergün bambaşka yemek çeşidi, pastası çayı hazır. Karşılayan güler yüzlü bakımlı eş, dolabını açıyor kitap gibi kıyafetler. Eşi dostu akrabası gelir, lokanta hizmeti gibi hizmet. Onun bana verdikleri ise biraz kucaklama, 1 limitli kredi kartı.

Konu sahibinin mizaç tipi muhtemelen
tip 3-başarı odaklı.
Evliliği istediği gibi ilerlemiyor ve kendini başarısız hissediyor.
Geçmişten getirdiği baba ile olumsuz ilişki modeli de bilinçaltında duruyor.
Evet adamın bazı huyları ve davranışları rahatsız edici ama boşanmayı düşündürecek kadar mı? Bana göre hayır.
Öndeki sayfalarda yorum yapan bir arkadaş gibi ben de vefayı önemsiyorum.

26 yıllık eşimin veya yakın sosyal çevremin,
daha gençken beni rahatsız eden,
bunu keşke yapmasa diye düşündüren huy ve davranışlarının altında yatan sebepleri ve tetikleyici mekanizmaları öğrendikçe eşime ve insanlara karşı daha ılımlı ve toleranslı oldum.
Kusursuz dost arayan dostsuz,
mükemmel eş arayan bekâr kalır.

Elimdekilerde pek birşey değil maalesef. Nankörlük edeceğim birşey yok ortada. Verdiklerim ve aldıklarımı kıyaslayacak olursak o çoook gerilerde kalır. Adam 32 yaşında ama üşendiğinden ehliyet bile almadı.

Bana kalırsa siz zaten kararınızı vermişsiniz.
Allah pişman etmesin.

sizin pisliğinizi eşiniz toplamıyor ama di mi? arada büyük fark var.
Pardon da ne bekliyorsunuz siz acaba yemeği yapsın ortalığı toplasın her dediğime he desin hep benim dediğim gibi olsun ama o bana kesinlikle ağzını açamasın tek bir kusuru bile olmasın diye mi bekliyorsunuz kusura bakmayın da hayat bu değil bu kafayla yaşanırsa evlenip boşanmayı geçtim çevrenizde bir insan bile kalmaz çünkü zaten bu zihniyetteki bir insanla yaşanmaz öyle iki üç kusuru olunca boşanılacaksa inanın hiç evlenmemek en mantıklısı olur

Ya ehliyet almak zorunda mı iyide Allah aşkına bi yazdığınıza kendinizde bakar mısınız karar onun kararı almak istemeyebilir almayadabilir şuanki durumunuz neyi ifade ediyor biliyor musunuz siz daha gerçekten dert görmemişsiniz siz daha gerçekten kötü bir eş görmemişsiniz Allah da göstertmesin

O halde bende yemek yapmak zorunda değilim demi? Kendi tercihim.

O halde bende yemek yapmak zorunda değilim demi? Kendi tercihim.
Hayır bu bir tercih değil siz bunu bilerek evlenmediniz mi çalışan bi insanda değilsin ne yapmayı planlıyodunuz mesela evlenince eşiniz işten gelicek o mu yapıcak yemeği veya her Allahın günü dışarıdan yemek yiyceksiniz tabiki yapmak istemediğiniz günler olucak olabilir benimde oluyor ama onun dışında hiç yapmamak gibi bi lüksünüz yok malesef

Ama oda bunu bilerek evlendi. Evlenirken yemek yapamadığımı biliyordu. Ama ben böyleyim deyip kalmadım, kendimi geliştirdim. Sadece yemekte değil birsürü konuda kendimi geliştirdim, ama yapmayabilirdim de. İlişkide sadece kadından fedakarlık beklenemez.

Ailenizde görmediğiniz sevgiyi sefkati eşinizde görünce ona tutunmuşsunuz. Ona vefa duyuyorsunuz, değer veriyorsunuz ama aşk, tutku, çekim, heyecan yok. Cinsellik de olmayınca iyice rutine binmiş ve yaptığı herşey size batmay başlamış. Bence ilişkinize nefes verecek, heyecan katacak biseyler yapın

Bir öneriniz var mı peki ne yapabilirim?

Herşey tabiki kadından beklenmez ama siz evliliğiniz boyunca eşiniz size hiçbirşey yapmamış gibi konuşuyorsunuz 5 yıl olmuş yani ufak tefek şeyler için düşünceniz yanlış bence

Bir öneriniz var mı peki ne yapabilirim?
Imkaniniz varsa kısa bir tatil mesela. Eğlenebileceğiniz, kafa dinleyebileceginiz bir ortam ayarlayin. Eşinizi sevdiginizi değer verdiğinizi hissettirin. Onu beğendiğinizi söyleyin ama müdahale edin. Saçını söyle yapinca cok tatli oluyosun gibi. Safarili turlar var mesela. Cocuklar gibi eğlenirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…