Boşanmalı mıyım?

Evlenmeden önce aşırı titizdim, yani öyle odada bişey yemek döküp saçmak asla tahammül edeceğim şeyler değildi ama yinede hep taviz verdim. Anlayışlı yaklaştım, bir süpürge tutmama bakar modundaydım. Belkide elimden geleni yaptığım için artık tükendi içim.

Artik tolere edemiyorsunuz ki.normal bence
İnsan sabrede sabrede sonunda tükeniyor

Gerçekten evliliği oyuncak gibi gördüğünüz çok belli saydığınız sebeplerin hiç biri de bir boşanma sebebi değildir ortada bir şiddet olur sözlü veya el kolla tabiki hemen boşanın ortada bir aldatma olur tabiki hiç durmayın ortada bir ilgisizlik olur veya bir sevgisizlik olur tabiki yine boşanın ortada bir ezilmek olur yine boşanın ama siz gelmişsiniz çorabını farklı renkte giyiyor kıyafetine dikkat etmiyor kilo aldı saçını başını dağıttı diyorsunuz ve buna ek olarak da ama sarılıp öper çocukla ilgilidir yorulmamam için de herşeyi yapar yemek seçmez olmasa bile dert etmez alışverişime gezmeme karışmaz diyorsunuz afedersiniz ama tam olarak ne istediğinizi ben anlamış değilim gerçekten

Hak verdim size, evlilik baba göre oyuncak, boşanıp düzenimi değiştirip, şuanki rahatımı bırakıp oğlumla zor bir hayata atılmak için can atıyorum. Yani sadece dayak mı yemem lazım ayrılmak için? Adamın bencilliğine hiç takılmamışsınız, size göre normal olabilir ama bana göre değil.

Esinizde buyutulecek bir sorun goremiyorum belliki adamcagizin ya psikolojik ya saglık sorunu var.psikolojik dedigim bir seylere kizmis ve tamamen bosvermislik haline burunmus olabilir.cunku artik kendini yemeye vermis yani bir seyleri bastiriyor olabilir.oncelikle bir terapi falan alin.esinizin olumlu ozelliklerine odaklanin bence sizin ona yaptiginiz bazi seylerden bu halde olabilir baskı kurmanizdan sıkılmıs olabilir.
Boşanmakla evliligine yazik edersin belliki kocan iyi.
Siz bir calismayi falan deneyin hem stresinizi gider hem belkide eve cift maas girince kocanizda degisir bir denemek lazim..bence ayrilmayin

Bencillik sadece kendini düşünmektir ama siz iyi yönlerini anlatıyorken hiç de bencil gibi anlatmamışsınız bu yorumu yapan sadece ben değilim farkındaysanız çünkü gerçek bu evlilik te herkes herşeyi yaşıyor ama iyi olan şeyler içinde bazen kötü şeyleri görmemek lazım ama siz sadece eşinizin kötü yönlerini ön plana çıkarıp boşanmayı düşünüyorsanız bence eşiniz değil siz bencilsiniz hayatta herşey sizin istediğiniz gibi olmuyor malesef evlilik iki kişiliktir bazı şeylere göz yummanız ve alttan almanız lazım huzur ve mutluluğunuz için veya en azından evladınız için

adam aldatırdı ve siz haksız olurdunuz çünkü kendine bakmayan kadın aldatılmaya mahkumdur yani(!)

o laf benim oturduğum yerden sinirimi bozdu valla, sizi düşünemiyorum. bekarım bunu da belirteyim

çocuk varsa düşünmelisiniz boşanamazsın öyle diyenleri ben de anlamıyorum. asıl çocuk küçükken çekilmez bu adam. zaten küçük çocuk yetiştirmeye çalışıyorsunuz, bir de bu adamı yetiştirmeye çalışıyorsunuz ardından pisliğini temizleyip insana benzetmekle uğraşıyosunuz. bunun yerine ayrı olsaydınız çocuğunuzla çok daha verimli zaman geçirebilirdiniz hem sinirleriniz yıpranmazdı.

ayrıca apartman aidatı niye zamanında verilmez ki cidden? niye insanların ağzına laf vereyim, niye peşimden koşturayım yöneticiyi. adam zorunda mı? benim içim rahat etmez bir kere ya.

ben sizi çok iyi anladım ama dediğim gibi bekara karı boşamak kolay. siz de maalesef evlilikten kandırılan binlerce kadınımızdan biriymişsiniz. bilmeden tamamen uyumsuz biriyle evlenmişsiniz ama bu sizin suçunuz değil, adamlar kandırıyor. şu olayın ileride suç kapsamına girmesini istiyorum gerçekten.

Son düzenleme:

tek çare bunlardan birini evde beslemek mi gerçekten? bekar hayatı bu kadar mı korkunç geliyor?
çocuk diyorlar bu adamın çocuğa da hayrı yok aksine zararı var.
çocukların kafasındaki baba figürü "evde bi halta yaramayan ergen" olarak kodlanıyor
amacımız bu zinciri kırmak olmalıyken daha da devam mı ettireceğiz soruyorum

Şöyle dolu dolu anlaşıldığımı hissedince serin serin ferahlıyorum resmen. İşte bunu anlatmak istiyorum, bende becerikliyim, zayıfım güzelim diye evlenip ev işi yapmayan, yemeğe elini sürmeyen kilo alan kadına dönüşseydim burda idam edilirdim hemcinslerim tarafından. Adam 4 sene boyunca aşık olduğu için emek veriyordu tamam, ama şuan kafasına göre takılıyor diye ki başta böyle olsa asla evlenmezdim, macera arıyor oldum.

Bu yazınıza göre bu adam boşanacak özellikler taşımıyor o önceden de aynıymış sizin gözünüze şimdi batıyor evlenmek kolay mı boşanmak yuva yıkmak kolay olsun ortak bir yol bulunur

Bu yazınıza göre bu adam boşanacak özellikler taşımıyor o önceden de aynıymış sizin gözünüze şimdi batıyor evlenmek kolay mı boşanmak yuva yıkmak kolay olsun ortak bir yol bulunur
Hayır sorun orda işte, eskiden böyle değildi.

Eşinizle ilgili anlattıklarınızda kendimi okudum sanki. Son zamanlarda cok kilo aldım, saçım başım özensiz, ben de kıyafetin sadece çıplaklığı örttüğünü düşünüyorum çünkü aksini düşünecek fiziğim yok su an.. her konuda eşimin rahatını, mutluluğunu düşünürüm. Evcilmenim, iyi bi anne ve eş olmaya çalışırken kendimi tamamen saldım sanırım.. ama her nasıl olursam olayım esimi hala cok seviyorum ve o benim hakkımda böyle düşünse cok üzülürdüm..

sizin pisliğinizi eşiniz toplamıyor ama di mi? arada büyük fark var.

Peki bunun haricinde etrafı kirletiyor musunuz? Annesi babası kardeşi geldiğinde yanlarında sütyenle oturuyor musunuz? Sizden birşey rica ettiğinde "Amaaan" deyip geçiyor musunuz? Sonra eşiniz gün boyu ev temizliği, yemek ve çocuk bakımı ile ilgileniyor mu?

sizin pisliğinizi eşiniz toplamıyor ama di mi? arada büyük fark var.
Ben evin temizliğini yapmaya calışıp yemek yetiştirmek için uğrasırken ve aynı anda cocuklarla ilgileneyim diye çırpınırken mi kendimi saldım bilemiyorum, banyo yaparken bile cocukları da yanımda götürüyorum, son 1 senedir tek basıma bi kahve bile içmedim hep bi koşturma halimdeyim ama sürekli de kilo alıyorum cünkü yiyorum..
Ama benim eşim de yemek yoksa dert etmez, temizlik yapamadıysam uygun zamanında kendi yapmaya calışır.. bilemiyorum ancak okuduğum yazıda sanki ben anlatılmışım -rahatlık hariç-

Hayır
Ailesine karsı son derece özenliyimdir ama özellikle çocukları yatırıp cok kısa dinlenebileceğim zamanda benden bir sey isterse resmen batıyor bana

Bana göre sizin eşinizde anlayışsız, çocukları banyoya o sokarken yada gezdirirken kendinizle başbaşa kalasınız, bir fincan kahve içesiniz diye düşünmemiş hiç. Biz kadınlar mutsuzken daha çok yiyoruz.

Bu kadar korkunç biri olduğunu düşünmüyorum adamın yalnız. Iyi ilgili bir baba demişti konu sahibi önceki yorumlarda.
Bekar hayatı daha korkunç değil bence bekarlik evlilikten daha güzel hatta yaşasın özgürlük..
Keyifçi, kendini salan özensiz bir adamdan söz ediyoruz. Bu da basindan beri böyle değildi eş için bir zaman sonra tahammülü zorlayıcı olduğuna katılıyorum. Ancak bir insan olarak benim de kendimi zaman zaman saldığım olur. Bu adamı aşıp kesme hakkını kendimde göremem o yüzden full bakımlı bir hatun olmadigim için..

Evde bir halta yaramayan ergenleri zaten kapıya koymalı konu bile açmaya değmez. Konu sahibinin eşi için bu tanımlama haksızlık olur sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…