- 24 Mayıs 2019
- 2.437
- 7.597
- 158
- 29
- Konu Sahibi bookermoon
-
Eğer çocuk varsa ortada " mutsuzsan ayril " cümlesi bir süre rafa kaldirilir.
Anne baba olunduysa, buna karar verildiyse " soğudum ayrılalım " demeye hakkı yok çiftlerin.
Sürekli çözüm arayışı içinde olmalı bilinçli ebeveynler.
En son noktaya gelindiğinde yapılabilir bu.
Gerçekten milletin ne düşündüğüne aşırı kıymet veriyoruz.
Adam pis kokan çorap giymiyor, parmağı delikten çıkmış selamlamıyor.
Giyime değer vermeyen, özensiz biri olduğu için yargılanıyor.
Belki pek çok iyi özelliğini gören yok.
Yalnız konu sahibi kendi de rahatsız bu özensizlikten esas sıkıntı bu.
Insan yıllar sonra aşktan kör olmayan gözleriyle daha çok kusur görüyor. Eskisi kadar çekici bulmadığı eşinin yeniden gözüne, gönlüne hitap etmesini istiyor aslında.
Dolaptan elbiselerini bile almaz benden ister diyor . Öyleyse her gün kombini yapıp yatağın üstüne bırakabilir.
Çözüm çok yapmayi istemek lazım.
Kesinlikle öyle sürekli dır dır etme durumu yok. Herşeyi güzellikle anlatır, rica ederim. Sadece sürekli böyle hiçbirşey umursamayan halleri beni bıktırdı. Örneğin, apartman aidatını vermeyi unuttuğu(defalarca hatırlattım) için, komşunun biri birşey bahane edip kavgaya geldi, bağırıp çağırdı ve oğlum korkudan ağladı. Bu benim için kocaman birşey. Kendim çekerken okyanusları aşmak zor değildi ama şuan evladım var.
Ya gerçekten miMesela biri gri biride benim çiçekli çorabım :)
Bana damdan düşeni getir demişler ya. Aynı inanın, ceviz kırar ve asla çöpe atmaz kabukları tezgaha dizer. Örneğin kendisi evin bir odasına tam 214 tane sukulent aldı ve hergün toz toprak onunla uğraşıyor. Ben ona hiç "Ne gerek var" bile demedim hobisi diye. Ama nedense kadınlar olarak dayak ve aldatma yoksa ağzımızı açmaya hakkımız yok.Son zamanlarda ben de bunu düşünüyorum.
Eşimin her şeyi batmaya başladı.
Meyveleri tabağa, tepsiye koymak yerine damlata damlata tüm odaları gezerek yemesi, senelerdir düzeltmediği ağız şapırdatma huyu, kötü giyim zevki, her şeye ama her şeye "ne gerek var, saçma, boş işler" demesi artık gına getirdi. Sanırsın paşam atom parçalıyor her gün.
Evlilik sevgi ve saygıyla yürüyor. Rehavete kapılınca hepsi bitiyor zamanla. Saygı önemli de eşin kendi saygınlığını koruması daha önemli. Bu iteklemeyle olmuyor, kişinin içinden gelmeli.
Ben de ikilemlerdeyim bu ara.
Allah hem sizin, hem benim yardımcımız olsun.
Çok haklısınız. 2 yaşındaki oğlumu ve 32 yaşındaki kocamı önce banyo da yıkayıp yanyana dizip güzelce giydirmeli sonrada mamalarını yedirmeliyim. Çözüm aramayan, rahatını bırakıp giden bir kadınım işte.Dolaptan elbiselerini bile almaz benden ister diyor . Öyleyse her gün kombini yapıp yatağın üstüne bırakabilir.
Çözüm çok yapmayi istemek lazım.
Ama bu da çok yorucu değil mi? :)
Eşim çok kötü giyinir.
Renk uyumu kombin umru değildir.
Ben ki giyime çok kıymet vermem beni bile rahatsız ediyor seçimleri:)
El atmazsam eğer korkunç görünür artık sinirim bozulur gülerim:)
Çoğu zaman da onu giyme diye verdiklerime direnir.
Hayır bu daha rahat der kendi seçer. Bunlar için tartışmak yorucu oluyor. Bir zaman sonra ne halin varsa gör diyorum. Bu kez de gözüme hoş görünmeyen bir eşe- başka çeşitli gıcık huyları varken üstelik- duygularımı canlı tutmak zor oluyor tabi..
Çok haklısınız. 2 yaşındaki oğlumu ve 32 yaşındaki kocamı önce banyo da yıkayıp yanyana dizip güzelce giydirmeli sonrada mamalarını yedirmeliyim. Çözüm aramayan, rahatını bırakıp giden bir kadınım işte.
Ben hiç öyle düşünmüyorum. Çocuğun yaşam standartlarını ayriyken Dr devam ettirebiliyosa kişi gayet de bosanabilir. Elbette ki çözüm aranmasindan yanayım ama "ben böyleyim" diyen adamların kahrını senelerce çocuk için çekmekten yana değilim. Evdeki mutsuzluk çocuğa da illa ki yansır
Gerçekten kimse adamın söylediği "biliyorum ama umrumda değil" cümlesine takılmamış. Peki bunu söyleyen ben olsaydım burada bana ne derlerdi? Çalışmıyorum ama ev işi de yapmak istemiyorum, eskiden yemek yapıyordum ama şimdi hergün dışarıdan söylüyoruz, çünkü "Amaaan nolacak" dediğimi hayal edin. Burada kadınlar beni nasıl taşları.Ben hiç öyle düşünmüyorum. Çocuğun yaşam standartlarını ayriyken Dr devam ettirebiliyosa kişi gayet de bosanabilir. Elbette ki çözüm aranmasindan yanayım ama "ben böyleyim" diyen adamların kahrını senelerce çocuk için çekmekten yana değilim. Evdeki mutsuzluk çocuğa da illa ki yansır
Canlandıramadım kafamda 214 tane sukulentiBana damdan düşeni getir demişler ya. Aynı inanın, ceviz kırar ve asla çöpe atmaz kabukları tezgaha dizer. Örneğin kendisi evin bir odasına tam 214 tane sukulent aldı ve hergün toz toprak onunla uğraşıyor. Ben ona hiç "Ne gerek var" bile demedim hobisi diye. Ama nedense kadınlar olarak dayak ve aldatma yoksa ağzımızı açmaya hakkımız yok.
Gerçekten kimse adamın söylediği "biliyorum ama umrumda değil" cümlesine takılmamış. Peki bunu söyleyen ben olsaydım burada bana ne derlerdi? Çalışmıyorum ama ev işi de yapmak istemiyorum, eskiden yemek yapıyordum ama şimdi hergün dışarıdan söylüyoruz, çünkü "Amaaan nolacak" dediğimi hayal edin. Burada kadınlar beni nasıl taşları.
Bazıları insan boyutunda kaktüs, çark meyvesimiydi tam hatırlamıyorum, bazıları minicik. Odaya günlerce uğraşıp ışıklandırma sistemi kurdu mesela, sıcak ve ışık seven bitkilermiş diye. Mesela buradan enerjisi ve vakti olduğunu çıkarabiliriz.Canlandıramadım kafamda 214 tane sukulenti
Bazen bana da oluyor. Saçım başım, giysilerimle hiçbir erkek adamın hoşuna gitmeyecek bir görüntüyle dolaşıyorum. Sonra geçiyor. Eşim de bazen öyle oluyor. Gülüp geçiyorum. Robot değiliz insanız ve eşimiz bile bir yerde başka biri. Size uzak bir fikir belki ama bana göre herkesin kendini salmaya hakkı var. ( eve büyük kaktüs almak istiyorum ben de. İnternetten mi aldı acaba?)Bazıları insan boyutunda kaktüs, çark meyvesimiydi tam hatırlamıyorum, bazıları minicik. Odaya günlerce uğraşıp ışıklandırma sistemi kurdu mesela, sıcak ve ışık seven bitkilermiş diye. Mesela buradan enerjisi ve vakti olduğunu çıkarabiliriz.
Benimde rahatsız olduğumu iyi bilir ama biz sosyal varlıklarız. Örneğin misafirliğe gittiğimizde benim tülden bir bluz giydiğimi düşünün içim öylece görünen. Yada lokantada herkesi rahatsız ederek bağırdığımı. Ben böyleyim kimse için değişemem. Nasıl geliyor kulağa? Bir insanın hakkı diğerinin hakkının başladığı yerde biter. Sadece beni değil etrafındakileri de düşünmek zorunda.Umrunda olmayan kısım başkalarının düşüncesi ise eşiniz haklı böyle düşündüğü için helal olsun diyorum. Ama sizin beğeninizi umursamalı.
Bu konuda tamamen haksız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?