Boşanmalı mıyım

gizlihesabim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2025
23
10
1
25
Konu çok basit ama benim için karışık

Eşimi çok seviyorum iki yıllık evliyiz fakat sorunlarımız var
Ben tahammül seviyesi düşük bir insanım, eşim benim kurduğum ve yönettiğim işte çalışıyor ancak çalışmasını bile başıma kakıyor, bu şekilde olunca eşime saygımı yitiriyorum. Senin yüzünden kendi hayatımı bıraktım diyor ama öncesinde babasından para alarak geçiniyordu
Eğer istersem ev işi yapar yemek yapar ailemle ilgilenir ama zaman geliyor hepsini burnumdan getiriyor. Eşimin ailesiyle de bir problemim yok.
Kullandığım bir ilaç vardı, yeni hamilelik döneminde bıraktığım için zaten çok gerginim. Telefonu sen niye açtın teknisyene verseydin dediğim için hakaretler sıraladı. Hamileliği kullanıyorsun, ben seni düşünüyorum sen nankörlük yapıyorsun, nefret ettim hayatımdan, paran da senin olsun her şey senin olsun vs vs
Senden bir şey olmayacağı belliydi gibi
Çok sıkıldım açıkçası, belki boşansam daha iyi bir hayatım olmayacak ama daha kötü de olmaz diye umut ediyorum
Çok uzattım sorry

Sizin işinizde çalıştığı için kompleks yapmış, sorun çıkararak gücünü ortaya koyduğunu sanıyor.
Başka işe girerse düzelme şansınız var bence.

Sizin işinizde çalıştığı için kompleks yapmış, sorun çıkararak gücünü ortaya koyduğunu sanıyor.
Başka işe girerse düzelme şansınız var bence.
Söylediğim zaman aşırı sinirleniyor, ben başkasını zengin etmek için mi bu kadar emek verdim vs
Daha önce bir iş arama süreci oldu ve asgari ücretle iş bulamadı

Söylediğim zaman aşırı sinirleniyor, ben başkasını zengin etmek için mi bu kadar emek verdim vs
Daha önce bir iş arama süreci oldu ve asgari ücretle iş bulamadı
Hem kapasitesi belli, hem işinizde çalıştığı için komplekse girip sorun çıkarıyor.
Çalışmayı sevmiyor ya da emek vererek kazanmayı bilmiyor, öncesinde de babasından geçiniyormuş sonuçta.
Çalışkan biri olsa böyle olmazdı çünkü. Böyle işe yaramaz biri olmasını da size karşı diklenerek kapatmaya çalışıyor.

Geçirdiğimiz yıllara emeklere üzülüyorum, nasıl düzeltebilirim diye düşünüyorum
Gerçekten onun dediği gibi nankör müyüm diye düşünüyorum
Sonra ben bunları düşünmek zorunda mıyım düşünüyorum

tamam da
adamın öyle bir derdi var mı ki?

yani kadın işten çıkarsın, hatta boşansın da
adam gider yine babasının evinde yiyip yatar -durum onu düşündürüyor bence
kadın da hem işini devam ettirmek hem bebek bakmak hem ev işini yapıp hayatını sürdürmek için kendini parçalasın...

adamın hırs yapıp iş güç edineceğine, evine bakacağına vb. dair intibayı nereden edindiniz?

Aslında bir ilgi alanı var ama 8 yıldır bir yere gelemedi, ben de çok isterdim bir şeyler değişsin onun da istediği iş olsun ama ben meslek seçimi yaparken bir taraflarımı yırttım sinir hastası oldum. Bana ben senin için beler yapıyorum ama sen beni desteklemiyorsun diyor

valla işte
1-2-3 neyse yani çıkıp bir süre takılıp bırakılacak admaları zorla adam etmeye çalışırsan
hatta evlenip iş güç sahibi edip
hatta bir de baba yaparsan sonuç bu

maalesef, olmayacak adamları oldurmaya çalışmak kadar gereksiz iş yok. düzeltemezsiniz. mayasında olmayan adam ittirmeyle kaktırmayla olmuyor. olmaz.

yanlış anlamayın benim hayatımda kimse yok, neden zira hakketen öyle, değecek adam yok çevremde, keşke olsa. uğraş uğraş eline de bişey geçmiyor (bence).
siz de değmeyecek adam için boşa uğraşmışınız bence olan bu.

Ben yeri geliyor kendimi desteklemiyorum seni artık nasıl destekleyeyim diyemiyorum işin kötü tarafı ne yaparsa yapsın seviyorum
Boşanmaya karar verirsem de en çok üzülen ben olacağım

İlgi alanı ne

Benim aklım bu kadarına yetti kusura bakma , nasılsa sen en muhteşem en hiç birimizin aklına gelmeyen en çözümcül öneriyi sunarsın şimdi.

eşim benim kurduğum ve yönettiğim işte çalışıyo
Kolay kolay bir Türk erkeği bunu kaldıramaz, yeterince medenileşmiş olursa belki.
Bu durum değişmeden siz de düzelmeyeceksiniz ,hatta kötüye gider.
Başka işe gir dediğinizde de hiç gurur falan yapmıyor enteresan bir model
Burada çok konu okudum, kadının daha çok para kazandığı ya da kültürel seviyesinin yüksek olduğu ilişkilerde ya eş ya da kayın aile sürekli ezerek bu kompleksi gidermeye çalışır.
Bana sorarsanız şut ve gol

Onun bencilliği ve kompleksi yüzünden kendinizden şüphe etmeyin.

Mesleği yok mu? İşi ayırmadan denge kuramazsınız bence. Evde size yardım ettiği zaman bile yüzünüze vuruyormuş.
Evlilik sorumluluğu alabilen bir yetişkin olamamış gibi gözüküyor, keşke çocuk yapmasaydınız.

Şu an hamile misiniz yoksa doğum yaptınız mı? Ben en çok bebişe üzüldüm
Siz ne iş yapıyorsunuz?

Yazılım ama mobil uygulama üzerine
Birkaç uygulama yaptı ama ilgi görmedi
Oturarak çalışacak, yemeği önüne gelecek, bakılacak, edilecek, harçlığını alıp sorumluluklardan uzak bir şekilde keyfine bakacak. adam alışmış şimdi anlaşıldı.

Sizde böyle birini baba yapmaya ve sevmeye devam. Bu yaşta değmez ama siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…