Boşanmalı mıyım

İşten çıksın başka işe gitsin iş ile evlilik birarada olmaz. Arkadaşla aileyle iş yapılmaz kocayla hiç yapilmaz

Hamileyim Bebeklere çocuklara gençlere hayvanlara o kadar merhametli ki anlatamam, bana da öyleydi aynı eve girince bana karşı tavrı değişti
Büyük büyük kavgalar ediyoruz sonra sarılıp barışıyoruz ama ben çok sıkıldım artık bu durumdan
Şu an hamile misiniz yoksa doğum yaptınız mı? Ben en çok bebişe üzüldüm
Siz ne iş yapıyorsunuz?
Küçük bir bakkalımız var

Aslında yapabilse yazılımda iyi para var.

Konu sahibi, madem kocan o kadar rahatsız gitsin kendini geliştirsin bir sürü kursu falan var diyorlardı. Hem beğenme hem çemkir o işler öyle olmuyor

Bakkalda teknisyenin ne işi var anlayamadım kusura bakmayin

Esinizin bariz yaptığı ayrilmayi gerektirecek bir sebep bir hata bulamadim ben mi kaçırdım dedim 2.kez okudum evet tam bosanmalik bir sebep bu diyemedim. Bir tem senin yuzunden eski hayatimi biraktim cumlesi gozume takıldı o da bosanma sebebi midir konusularak cozulemez mi

Aslında yapabilse yazılımda iyi para var.

Konu sahibi, madem kocan o kadar rahatsız gitsin kendini geliştirsin bir sürü kursu falan var diyorlardı. Hem beğenme hem çemkir o işler öyle olmuyor
İşte 8 yıldır yapamamış demek ki potansiyeli yok, bu süreçte karısı iş kurmuş ona da iş vermiş evi geçindiriyor herşeyi yapıyor, kendisi de beceriksiz şekilde kadına ekstra stres ve kaos yaratıyor.

Yazılıma ek olarak devam etsin elbette ama düzgün bir iş bulması lazım. Şirketlerin, fabrikaların bilişim bölümleri var madem anlıyor bu işlerden komplekse gireceğine işe girerdi, dediğiniz gibi kurslarla kendisini geliştirirdi vb. ama bu adam ne karısını düşünüyor ne çocuğunu düşünüyor ne sorumluluk alabiliyor.. Bundan olmaz..

Bakkal gibi bir şey söyleyemediğim için bakkal dedim haklısınız
Semtte dükkanı olan küçük bir esnafım bir teknisyenimiz var
Eşiniz is tatmini yaşayamıyor anladığım kadarıyla potansiyelinin çok altında is yaptığını düşünüyor sanirim ama gelir kaynağınız bu ve bundan sonra siz sınırlı çalışacağınız için ona ihtiyacınız var iki tarafın da idare etmesi gerek cocuk demek masraf demek biraz pohpohlayin sayende çok kardayiz falan bereketli geldin bilmem ne daha sıkı sarilir belki

Senden bir şey olmaz tarzında bir hakaret bence çok ağır
eşim dışında kimse bana karşı böyle konuşmadı konuşamaz
Eşimi de seviyorum diye katlanıyorum ama o bile ex olmak üzere

Babasından harçlık alan biriyle evlenmiş, kendi işini kurmuş devam ediyor birde koskoca adamı yetişkin olsun diye eğitecek, pohpohlayacak, adam da komplekse girip kadının sinirlerini bozacak huzursuz edecek, iş beğenmeyecek, hatta iş aramayacak, evde karısına yardım edip kadının yüzüne vuracak, karısına iş yerinde destek olacak gururu incinecek, onun acısını da kadından çıkaracak.

Siz iyi misiniz ya? Böyle bir insanla neden kadın uğraşıp dursun? Kadın anaokulu mu? rehabilitasyon merkezi mi?
Başlarım bu beceriksiz ergenlikte sıkışıp kalmış kırılgan erkekliğe!

Ayy yok erkekler maddiyatın altında eziliyormuş, yok maddi konularda stres yapıyorlarmış. Herkes maddi konularda strese girer. O zaman paşa paşa totosunu kaldırıp başka işe girecek. Çok kompleks yapıyorsa.
Hayatını mı bırakmış sizin için sanki anasından babasından kopardınız. Evlenmeseymiş.

Ben bir çok şeyi sineye çektim ve çekiyorum aslında
Çünkü saf mutluluğa inanmıyorum, iki insanın birbirini sevmesini çok imkansız bulurken hazır bulmuşken ziyan etmek istemiyorum
Güç oyunu yapmak istemiyorum, istemiyorum desem de ettiği hakaretleri asla kabul edemiyorum ve bazen laf sokuyorum
Hakaret etmese birçok şeye tamamım ama adamın canı sıkılınca beni yerin dibine sokuyor

Bir baltaya sap olamamış, babasından harçlık almaktan ileri gidememiş, bunu yapabilen karısını küçümsüyor bi de terbiyesiz.

Kocanız sizi sevmiyor.

Hamileymişsiniz, sizi üzmek istemiyorum ama erkeklere iyilik yapılmaması gerektiğini ilk elden öğrenmişsiniz.
İş kurup vermişsiniz, işi sahiplenip ilerleteceğine sizinle ego yarıştırıyor. Bir kadın olarak siz onun işinde çalışan olsaydınız böyle olmaz, egonuz incinmezdi. Eşiniz hem bir erkek gibi saygı görmek istiyor ama buna dair hiçbir hevesi yok. Çalışmayı sevmiyor, eve yardım etmek zorla, her sey zorla. Bıraksaydınız babası verseydi harçlığını çünkü bir kocadan çok birinin oğlu gibi.

Kim ne derse desin cinsiyet rolünü sahiplenemeyen ve yerine getiremeyen insanların (kadın veya erkek farketmez) evlenmemesi gerektiğini düşünüyorum. Rollerin karışması çatışmaya sebep oluyor gördüğümüz üzere.
Böyle evliliklerde malesef onun erkek olarak yapması gerekeni de siz yapmaya başlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…