- 4 Şubat 2022
- 3.798
- 9.014
- 108
- Konu Sahibi gizlihesabim
-
Sinirden gidip ben kapıya koyacağım adamı yaValla çok sinirlendim bu konuya. Hamileliğini kullanıyorsun falan demiş. Tek mi yaptı çocuğu.
eğer karşınızdaki adam da sizin civarınızdaysa o zaman şu anda çok kişi o yaşlarda bocalar ve pek de gelir elde edemez durumda.Evet ama ruhen en az kırkım vardır
Beni de bekle geliyorumSinirden gidip ben kapıya koyacağım adamı ya
Konu sahibi de yok şunu söyleyemedim içime attım, yok ruhum yaşlandı, yok çok seviyorum, diye diye bi sürü bahane buldu daha 25 yaşında kendi işi gücü var.
Tamam boşanmayacak belli de, düzgün bir ayar vermeli bu adama. Aksi halde ömrü boşa gidecek, çocuğa da yazık.
Siz işi birlikte mi kurdunuz, yani evlenmeden önce mi sonra mıEşim 30 yaşında
İş kurarken ailesinden maddi destek aldı amcak büyük bir kısmını ödedik
düğünü kredi çekip yaptık bir kısmını ailesi ödedi bir kısmını benim ailem karşıladı
Aslında 7/24 beraberiz birbirimizden hiç sıkılmıyoruz ancak bazı konularda hiç anlaşamıyoruz ve o tartışma sırasında çok çirkinleşiyor
Çoğu zaman tartışmayı ben başlatıyorum sert konuşarak ama asla hakaret etmiyorum
Asgari ücretle başka bir işte çalışsa ben işe yetişebilir miyim bilmiyorum
Sizce ne kadar süre tanımak gerekir iş bulması için
Bana ortak kurulmuş gibi hissettirdi ancak sizin kadar detay bilemem.Evlenmeden önce ben karar verdim. Açılacak yere kadar sonrasında herkes destek oldu.
Mesleğimi söylemediğim için böyle oluyor biliyorum kusura bakmayın, diploma almadan yapılamayacak bir işBana ortak kurulmuş gibi hissettirdi ancak sizin kadar detay bilemem.
İşsiz adamla niye evlendin ki? Gitsin başka iş bulsun altında çalıştırma.Söylediğim zaman aşırı sinirleniyor, ben başkasını zengin etmek için mi bu kadar emek verdim vs
Daha önce bir iş arama süreci oldu ve asgari ücretle iş bulamadı
Aşağılık kompleksi varKonu çok basit ama benim için karışık
Eşimi çok seviyorum iki yıllık evliyiz fakat sorunlarımız var
Ben tahammül seviyesi düşük bir insanım, eşim benim kurduğum ve yönettiğim işte çalışıyor ancak çalışmasını bile başıma kakıyor, bu şekilde olunca eşime saygımı yitiriyorum. Senin yüzünden kendi hayatımı bıraktım diyor ama öncesinde babasından para alarak geçiniyordu
Eğer istersem ev işi yapar yemek yapar ailemle ilgilenir ama zaman geliyor hepsini burnumdan getiriyor. Eşimin ailesiyle de bir problemim yok.
Kullandığım bir ilaç vardı, yeni hamilelik döneminde bıraktığım için zaten çok gerginim. Telefonu sen niye açtın teknisyene verseydin dediğim için hakaretler sıraladı. Hamileliği kullanıyorsun, ben seni düşünüyorum sen nankörlük yapıyorsun, nefret ettim hayatımdan, paran da senin olsun her şey senin olsun vs vs
Senden bir şey olmayacağı belliydi gibi
Çok sıkıldım açıkçası, belki boşansam daha iyi bir hayatım olmayacak ama daha kötü de olmaz diye umut ediyorum
Çok uzattım sorry
Kompleks yapmış. Ama erkegın kendı işi olmalı. Sonra böle oluyoKonu çok basit ama benim için karışık
Eşimi çok seviyorum iki yıllık evliyiz fakat sorunlarımız var
Ben tahammül seviyesi düşük bir insanım, eşim benim kurduğum ve yönettiğim işte çalışıyor ancak çalışmasını bile başıma kakıyor, bu şekilde olunca eşime saygımı yitiriyorum. Senin yüzünden kendi hayatımı bıraktım diyor ama öncesinde babasından para alarak geçiniyordu
Eğer istersem ev işi yapar yemek yapar ailemle ilgilenir ama zaman geliyor hepsini burnumdan getiriyor. Eşimin ailesiyle de bir problemim yok.
Kullandığım bir ilaç vardı, yeni hamilelik döneminde bıraktığım için zaten çok gerginim. Telefonu sen niye açtın teknisyene verseydin dediğim için hakaretler sıraladı. Hamileliği kullanıyorsun, ben seni düşünüyorum sen nankörlük yapıyorsun, nefret ettim hayatımdan, paran da senin olsun her şey senin olsun vs vs
Senden bir şey olmayacağı belliydi gibi
Çok sıkıldım açıkçası, belki boşansam daha iyi bir hayatım olmayacak ama daha kötü de olmaz diye umut ediyorum
Çok uzattım sorry
Evet biraz azarlıyor olabilirimKonu sahibi adınıza çok sevindim.
Bu konudan boşanmaya gerek yok diyorsanız bir de hamilesiniz ona göre öneri verelim.
Çünkü iş ayırmadan bütün öneriler havada kalacaktı,adam o konudan hırsını çıkarıyordu.
Adamın borçlarını üstlenmeyin, yerine ödeme yapmayın.
Her ihtiyacına koşmayın.
Kendinizle meşgul olmaya çalışın.
Cok sormayın yani.
Benim yöneticim erkek, eşi ondan cok daha iyi kazanıyor ama kadın sadece ortak karar olduğunda maddi destek oluyor, adam ev araba sattı yeni ev yapabilmek için.kadın da destek oldu ama birikimini vermedi mesela.
Öyle bakın. Sonsuza kadar besleyemezsiniz zaten öyle çocuğunuz gibi olur, tartışmayı ben başlatıyorum demişsiniz aslında anne gibi azarlıyor olabilir misiniz?
Bebeğe odaklanın, anne gruplarına hamilelik yoga vs gidin.
Bu şekilde düzelir umarım
Çünkü ilk yaptığı esnada sınır çizmemişsiniz.Ben bir çok şeyi sineye çektim ve çekiyorum aslında
Çünkü saf mutluluğa inanmıyorum, iki insanın birbirini sevmesini çok imkansız bulurken hazır bulmuşken ziyan etmek istemiyorum
Güç oyunu yapmak istemiyorum, istemiyorum desem de ettiği hakaretleri asla kabul edemiyorum ve bazen laf sokuyorum
Hakaret etmese birçok şeye tamamım ama adamın canı sıkılınca beni yerin dibine sokuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?