SakamisinizMaddiyatimiz iyi ben iyi kazaniyorum kendimize ait evimiz arabamiz var. Onun pasif geliri yok.bence kadin erkek farketmez bir cok kadinda calismiyor. Rizki veren rabbim onun nasibi yoksa sorun yok ama evdede huzurum yok. Calismamasi benim icin sorun degil. Sorun bana kotu davranmasi
Heralde siz sakasiniz demekki parayi onemsemiyorum bu kadar basitSakamisiniz
Bu olay tek paramı sizce bir erkeğin çalışmaması başlı başına sorun asalak gibi yani o adama nasıl dayanmissiniz hiç mi kise uyarmadi sizi. Burada ki tüm kadınlar boşan diyor erkek çalışmalı siz isterseniz çalışırsınız netHeralde siz sakasiniz demekki parayi onemsemiyorum bu kadar basit
Demekki herkesin derdi para degilmis huzur daha onemliymis .Kimse yormasin kendini.
Evde panda gibi yayilmis biri var ama sorun degil.
Yahu ne oluyor bu kadinlara.
Mesela su an cocuklarla oyun oynuyor nasil kiyayim bu cocuklara
Huzurda yok ortada aplamDemekki herkesin derdi para degilmis huzur daha onemliymis .
Ne kadar huzurlu olduğunuz açtığınız konudan belli tabi haklısınız.Demekki herkesin derdi para degilmis huzur daha onemliymis .
Benimde dedigim su calisiyorum ve kendimde o gucu bulamiyorum. Cocuklara yetememek derdim zaten yogun bir isim var ve ne kadar olursa olsun cocuklar konusunda baya yuk aliyor cocuklar mutlu.Bu olay tek paramı sizce bir erkeğin çalışmaması başlı başına sorun asalak gibi yani o adama nasıl dayanmissiniz hiç mi kise uyarmadi sizi. Burada ki tüm kadınlar boşan diyor erkek çalışmalı siz isterseniz çalışırsınız net
Yahu siz çocukların normal olacağını mi düşünüyorsunuz ? Babalarından tembellik öğrenecekler.Anneleri mutsuz olan çocukların akıbeti çok da iyi olmuyor esasında. Agucuk gugucukla ebeveyn olunmaz.
Paradan nerede bahsettim ben?Demekki herkesin derdi para degilmis huzur daha onemliymis .
Cocuklarda var. Az yukarida soyledim iyi bir es degil ama iyi bir baba. Su an cocuklarla oyun oynuyor. Cevremdeki hic bir baba gibi degil cocuklari alir saatlerce parka goturur ben yemek yedirmem mesla hic kucuge hep o yedirirHuzurda yok ortada aplam
aa tamam o zaman boşanmayın ya bi tane daha yapın çocuk.Gidecek gucum yok gibi geliyor. Cocuklarima yetisemeyecek gibi onlar hastalansa en azindan gece doktora goturen babalari var. Bir sikintilari olsa cozen. Ama bana tavirlariyla artik ben cok yiprandim
O zaman neden boşanmalı mıyım diye soruyorsun? Sen bu herifi boşamican çünkü. Belli.Cocuklarda var. Az yukarida soyledim iyi bir es degil ama iyi bir baba. Su an cocuklarla oyun oynuyor. Cevremdeki hic bir baba gibi degil cocuklari alir saatlerce parka goturur ben yemek yedirmem mesla hic kucuge hep o yedirir
Kocayı övme faslına bile geçilmiş ne boşanması Burhannnnn.O zaman neden boşanmalı mıyım diye soruyorsun? Sen bu herifi boşamican çünkü. Belli.
Maddiyatimiz iyi ben iyi kazaniyorum kendimize ait evimiz arabamiz var. Onun pasif geliri yok.bence kadin erkek farketmez bir cok kadinda calismiyor. Rizki veren rabbim onun nasibi yoksa sorun yok ama evdede huzurum yok. Calismamasi benim icin sorun degil. Sorun bana kotu davranmasi
Boşanan milyon tane aile var ve adam! Olan yine eşinden o yükü alır bakar ilgilenir ben seviyorum diyin onsuz yapamam!!! çocuklara bu yükü yüklemeyin. Yazık yani o kişiye nasıl etrafındakiler saygı duyuyor üzgünüm sizi sevmiyor ve sadece yan gelip yatarak sizden yararlanıyor böyle kadın bir daha bulamaz zira kadınlar artık paraya önem veriyor bu hayatta en korkunç tiplerden biri çalışmayan erkekm yazık size kendinize değer verin bosanin ve hak ettiğiniz hayatı yaşayın ciddenBenimde dedigim su calisiyorum ve kendimde o gucu bulamiyorum. Cocuklara yetememek derdim zaten yogun bir isim var ve ne kadar olursa olsun cocuklar konusunda baya yuk aliyor cocuklar mutlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?