Boşanmalimiyim

Sen baştan kaybetmişsin. Kusura bakma ama erkek çalışacak. Sen istersen çalışacaksın. Boşan

Aileniz ne diyor bu duruma
Hiç mi arkadaş grubunuz yok ne paylaşıyor sosyal çevresi ile
Düğüne derneğe de mi gitmiyor?
Kimse size bu iş böyle olmaz demiyor mu?

Sakamisiniz

Heralde siz sakasiniz demekki parayi onemsemiyorum bu kadar basit
Bu olay tek paramı sizce bir erkeğin çalışmaması başlı başına sorun asalak gibi yani o adama nasıl dayanmissiniz hiç mi kise uyarmadi sizi. Burada ki tüm kadınlar boşan diyor erkek çalışmalı siz isterseniz çalışırsınız net

Demekki herkesin derdi para degilmis huzur daha onemliymis .
Ne kadar huzurlu olduğunuz açtığınız konudan belli tabi haklısınız.
Bu herif sizden başkasına yapışmazdı zaten. Sizi niye seçtiği belli bence.
Herkes kene beslemez sonuçta.
Konuya sinir krizinden girip huzur huzur diye devam.

Benimde dedigim su calisiyorum ve kendimde o gucu bulamiyorum. Cocuklara yetememek derdim zaten yogun bir isim var ve ne kadar olursa olsun cocuklar konusunda baya yuk aliyor cocuklar mutlu.

Gidecek gucum yok gibi geliyor. Cocuklarima yetisemeyecek gibi onlar hastalansa en azindan gece doktora goturen babalari var. Bir sikintilari olsa cozen. Ama bana tavirlariyla artik ben cok yiprandim
aa tamam o zaman boşanmayın ya bi tane daha yapın çocuk.

Cocuklarda var. Az yukarida soyledim iyi bir es degil ama iyi bir baba. Su an cocuklarla oyun oynuyor. Cevremdeki hic bir baba gibi degil cocuklari alir saatlerce parka goturur ben yemek yedirmem mesla hic kucuge hep o yedirir
O zaman neden boşanmalı mıyım diye soruyorsun? Sen bu herifi boşamican çünkü. Belli.

Kusura bakma ama Allah rizki yatana vermiyor. Seni kullanamasa acindan ölür veya calismak zorunda kalir. Kisaca asalakin teki.

Benimde dedigim su calisiyorum ve kendimde o gucu bulamiyorum. Cocuklara yetememek derdim zaten yogun bir isim var ve ne kadar olursa olsun cocuklar konusunda baya yuk aliyor cocuklar mutlu.
Boşanan milyon tane aile var ve adam! Olan yine eşinden o yükü alır bakar ilgilenir ben seviyorum diyin onsuz yapamam!!! çocuklara bu yükü yüklemeyin. Yazık yani o kişiye nasıl etrafındakiler saygı duyuyor üzgünüm sizi sevmiyor ve sadece yan gelip yatarak sizden yararlanıyor böyle kadın bir daha bulamaz zira kadınlar artık paraya önem veriyor bu hayatta en korkunç tiplerden biri çalışmayan erkekm yazık size kendinize değer verin bosanin ve hak ettiğiniz hayatı yaşayın cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…