Boşanmalimiyim

aa tamam o zaman boşanmayın ya bi tane daha yapın çocuk.
Sizin gibi insanlar neden var hic anlamam. Karsidakini elestirmekten kotu soz soylemekten zevk alanlar yani. Bak yukarida ne kadar guzel konusanlar var iyi bir insan olmak bu kadar zor degil. Kalp kirmak yerine karsidakini anlamiyorsan sessiz kalmayi tercih edin derim ben cunku bazen kirdiginiz kalbin oldugu durumu bilmeyebilirsiniz

Bu rahatlığı ona siz vermişsiniz çalışmamasını sorun etmeyerek hiç utanmıyor mu mesela sabah siz giderken yatmaya uyumaya ben kadın olarak eşim işe giderken kendimi rahatsız hissediyorum çalışmaya alışkın biri bunu kaldıramaz kısacası siz yüz vermişsiniz o da astarını istiyor evli kalmanız için hiç bir sebep yok zaten siz kendine yeten birisiniz

5 senedir çalışmayan adamdan 3 tane çocuk yapıp 4.yu yap diyene niye kızar ki bir insan?
Bari verdiğiniz emeğe değer
Ay sinirlerim bozuldu

Erkeğin çalışmayışı maddi açıdan problem değil yalnız. İstesek de istemesek de cinsiyet rolleri var ve erkekler bu rolleri inkar etse de bizden daha çok önemsiyor. Güç onlar için çok önemli. Eh malum günümüzde en büyük güç de para. Erkekliğini eksik hissediyor ve kendini size kötü davranarak rahatlatmaya çalışıyor. Pipisi küçük, cinsel problemi olan erkekler de daha agresif olur mesela tek olmasa da en büyük sebebi "erkeklik" duygusu. Mesela peşinden ihanet de gelebilir. Sizi aldatmadığından da emin olmalısınız. Ben bir şeyler karıştırabilecegini düşünüyorum. Evet Freudçu psikolojiye inanıyorum ve günlük yaşantımızda çok büyük etkisi olduğu düşünüyorum. Boşanmak istemiyorsunuz 3 çocuk varken ve bu şartlar altında zor olabilir. Eşinizle bir terapi süreci deneyebilirsiniz bilemiyorum.

Hayir sevmiyorum ama evet belki onsuz yapamam diyorum cunku cocuklarin sorumluluklarimdan onlara yetememekten korkuyorum. Bosanan ailelerin cocuklarinin dediklerini bildigimden zaten boyle dusunuyorum oda kolay degil. Benim esas takildigim su onlara iyi bir baba oldugu icin cocuklarimi on planda tutup bencil olmamalimiyim yoksa tersine bencil olup cesaretli olmalimiyim.

5 senedir çalışmayan adamdan 3 tane çocuk yapıp 4.yu yap diyene niye kızar ki bir insan?
Bari verdiğiniz emeğe değer
Ay sinirlerim bozuldu
Sadece iyi insalar anlar bence karsidakini tanimadan agir elstiren kalp kirmaktan korkmayan sinirlarini bilmeyen insanlar anlamaz

Sadece iyi insalar anlar bence karsidakini tanimadan agir elstiren kalp kirmaktan korkmayan sinirlarini bilmeyen insanlar anlamaz

Hanımefendi adam sülük gibi yapışmış keyfine bakıyor alıp insan içine çıkamazsınız sosyal statü yok uğraş yok ne yapıyor bu adam
Bide üstüne sizi mutsuz ediyor sorunlu biz olduk evet çok makul bir bakış açısı
İyi baba olsa çocuklarına böyle örnek olmaz oyun oynaması normal olan bitki değil bu adam isteyerek yaptığı çocuklara tabi ki vakit ayıracak

Aşkısı git kocana carla

Kocanız iyi bir örnek değil çocuklarınız da onu rol model alıp öyle asalak olabilir tembel olabilir. bence bencilsiniz sırf kendi korkularınız için çocuklarınızı böyle bir rol modele mahkûm ediyorsunuz. Erkekse çocuklar asla çalışmayacak kızsa ise ileri de erkekler çalışmaz demek ki diyip her sorumluluğu kendi alacak eve bakacak çocuk yapacak kadınlık yapacak sağlıklı düşünemiyorsunuz ve es kişisi bundan faydalanıyor. Kendi anası babası bakmaz böyle birine git çalış der

Oncelikle cevabiniz icin gercekten tesekkur ederim. Cunku insani yazip yazacagina pisman eden insanlar dolmus ortalik ve bence asil problemli onlar. Amacim icimi dokmekti sanirim bu sayfaya yazarken ama olaylar baska yere cekildi. Bosanmak istiyorum ama pskolojik sanirim o kadar iyi degil kendimde o gucu bulamiyorum yani bastan bir hayata baslamaya. Korkularimda buyuk cocuklarima yetemezsek onlar icin yanlisi yaparsam diye. Terapi en mantiklisi sanirim en azindan kendi pskolojim icin

Aşkısı git kocana carla

Oncelikle sizin gibi insalari gorunce ciddi manada ya cocuk yada cahil insanlarin olduguna inanirim ki ben cahil kelimesinden bile hoslanmam lutfen konumdan uzaklasin yada seviyesiz cevaplar verin cunku ben artik kendi seviyemi dusurmeyecegim

Tabii ki öncelikle bireysel terapi alın zihniniz berraklaşsın. Sonra eşinizle konuşursunuz. Duruma da bakarsınız.

Evet cok guzel tespitler yapmissiniz ben heryerde tum yuku kendim aldigim icin cok yoruldum ve su an bu sorumlukluklari tek basina tasiyabilirmiyim korkuyorum. Saglikli dusunemiyorum hep duzelir sabret isi olur diyorum ama boyle hayat bitiyor

Kocan, tüm kadınların ve erkeklerin hayalini yaşıyor, evde yan gelip yatıyor, ev işini yapan var, para getiren var, çocuk bakan var, çocuk bile doğurmamış. Kral charles bu kadar rahat yaşamıyor. Onun bile sorumlulukları var.

İyi insan değil akıllı insan bu konudaki büyük hatayı görür. Zaten görüyorlar da yorum yapıyorlar.
İnsani insan yapan usluptur bunu gayet seviyeli soyleyen hatta agir elestirenlerde var ben buna kabulum benim kabullenmedigim saygili bir uslupla ifade etmeleri kendilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…