Sizin gibi insanlar neden var hic anlamam. Karsidakini elestirmekten kotu soz soylemekten zevk alanlar yani. Bak yukarida ne kadar guzel konusanlar var iyi bir insan olmak bu kadar zor degil. Kalp kirmak yerine karsidakini anlamiyorsan sessiz kalmayi tercih edin derim ben cunku bazen kirdiginiz kalbin oldugu durumu bilmeyebilirsinizaa tamam o zaman boşanmayın ya bi tane daha yapın çocuk.
Bu rahatlığı ona siz vermişsiniz çalışmamasını sorun etmeyerek hiç utanmıyor mu mesela sabah siz giderken yatmaya uyumaya ben kadın olarak eşim işe giderken kendimi rahatsız hissediyorum çalışmaya alışkın biri bunu kaldıramaz kısacası siz yüz vermişsiniz o da astarını istiyor evli kalmanız için hiç bir sebep yok zaten siz kendine yeten birisinizHerkese merhaba az once ufak bir sinir krizi gecirdim odadaki herseyi dagittim. Odanin kapisini kitledim cocuklar duymasin diye. Eve sigamiyorum resmen. Esimle hic anlasamiyoruz ben ak dersem o kara der. En son ne zaman guzel soz soyledi bilmem bile. Cocuklarim var uc tane bende memurum. Maas duzeyim iyi o ise calismiyor. Ama ben herkese soyledim calismayan bende olabilirdim sorun degil cocuklarim mutlu olsun yeter diye ama kadir kiymet bilmiyor. Bence benim gibi dusunen kadin bile azdir cunku calismasini senelerdir sorun etmedim. Bes senedir bir gun bile calismadi benim istedigim evde destek olsun ama ben evde bin yapiyorsam o bir yapar. Haftalik kadin alirim bir yapacagi yemek onuda bazen yapar. Ama artik huzursuz evde nefes alamiyorum
Yahu siz çocukların normal olacağını mi düşünüyorsunuz ? Babalarından tembellik öğrenecekler.
Sizin gibi insanlar neden var hic anlamam. Karsidakini elestirmekten kotu soz soylemekten zevk alanlar yani. Bak yukarida ne kadar guzel konusanlar var iyi bir insan olmak bu kadar zor degil. Kalp kirmak yerine karsidakini anlamiyorsan sessiz kalmayi tercih edin derim ben cunku bazen kirdiginiz kalbin oldugu durumu bilmeyebilirsiniz
Hayir sevmiyorum ama evet belki onsuz yapamam diyorum cunku cocuklarin sorumluluklarimdan onlara yetememekten korkuyorum. Bosanan ailelerin cocuklarinin dediklerini bildigimden zaten boyle dusunuyorum oda kolay degil. Benim esas takildigim su onlara iyi bir baba oldugu icin cocuklarimi on planda tutup bencil olmamalimiyim yoksa tersine bencil olup cesaretli olmalimiyim.Boşanan milyon tane aile var ve adam! Olan yine eşinden o yükü alır bakar ilgilenir ben seviyorum diyin onsuz yapamam!!! çocuklara bu yükü yüklemeyin. Yazık yani o kişiye nasıl etrafındakiler saygı duyuyor üzgünüm sizi sevmiyor ve sadece yan gelip yatarak sizden yararlanıyor böyle kadın bir daha bulamaz zira kadınlar artık paraya önem veriyor bu hayatta en korkunç tiplerden biri çalışmayan erkekm yazık size kendinize değer verin bosanin ve hak ettiğiniz hayatı yaşayın cidden
Siz fazla kıymet verip her şeyi üstlendiğiniz için olabilir mi ?İste basta dedigim gibi bircok kadin kabullenmez buni bile sorun etmezken cocuklarim icin onun bana kiymet vermemesi artik zoruma gidiyor
Sadece iyi insalar anlar bence karsidakini tanimadan agir elstiren kalp kirmaktan korkmayan sinirlarini bilmeyen insanlar anlamaz5 senedir çalışmayan adamdan 3 tane çocuk yapıp 4.yu yap diyene niye kızar ki bir insan?
Bari verdiğiniz emeğe değer
Ay sinirlerim bozuldu
Evet oyle. Cunku bu durum onun icin normalSiz fazla kıymet verip her şeyi üstlendiğiniz için olabilir mi ?
Sadece iyi insalar anlar bence karsidakini tanimadan agir elstiren kalp kirmaktan korkmayan sinirlarini bilmeyen insanlar anlamaz
Aşkısı git kocana carlaSizin gibi insanlar neden var hic anlamam. Karsidakini elestirmekten kotu soz soylemekten zevk alanlar yani. Bak yukarida ne kadar guzel konusanlar var iyi bir insan olmak bu kadar zor degil. Kalp kirmak yerine karsidakini anlamiyorsan sessiz kalmayi tercih edin derim ben cunku bazen kirdiginiz kalbin oldugu durumu bilmeyebilirsiniz
Kocanız iyi bir örnek değil çocuklarınız da onu rol model alıp öyle asalak olabilir tembel olabilir. bence bencilsiniz sırf kendi korkularınız için çocuklarınızı böyle bir rol modele mahkûm ediyorsunuz. Erkekse çocuklar asla çalışmayacak kızsa ise ileri de erkekler çalışmaz demek ki diyip her sorumluluğu kendi alacak eve bakacak çocuk yapacak kadınlık yapacak sağlıklı düşünemiyorsunuz ve es kişisi bundan faydalanıyor. Kendi anası babası bakmaz böyle birine git çalış derHayir sevmiyorum ama evet belki onsuz yapamam diyorum cunku cocuklarin sorumluluklarimdan onlara yetememekten korkuyorum. Bosanan ailelerin cocuklarinin dediklerini bildigimden zaten boyle dusunuyorum oda kolay degil. Benim esas takildigim su onlara iyi bir baba oldugu icin cocuklarimi on planda tutup bencil olmamalimiyim yoksa tersine bencil olup cesaretli olmalimiyim.
Oncelikle cevabiniz icin gercekten tesekkur ederim. Cunku insani yazip yazacagina pisman eden insanlar dolmus ortalik ve bence asil problemli onlar. Amacim icimi dokmekti sanirim bu sayfaya yazarken ama olaylar baska yere cekildi. Bosanmak istiyorum ama pskolojik sanirim o kadar iyi degil kendimde o gucu bulamiyorum yani bastan bir hayata baslamaya. Korkularimda buyuk cocuklarima yetemezsek onlar icin yanlisi yaparsam diye. Terapi en mantiklisi sanirim en azindan kendi pskolojim icinErkeğin çalışmayışı maddi açıdan problem değil yalnız. İstesek de istemesek de cinsiyet rolleri var ve erkekler bu rolleri inkar etse de bizden daha çok önemsiyor. Güç onlar için çok önemli. Eh malum günümüzde en büyük güç de para. Erkekliğini eksik hissediyor ve kendini size kötü davranarak rahatlatmaya çalışıyor. Pipisi küçük, cinsel problemi olan erkekler de daha agresif olur mesela tek olmasa da en büyük sebebi "erkeklik" duygusu. Mesela peşinden ihanet de gelebilir. Sizi aldatmadığından da emin olmalısınız. Ben bir şeyler karıştırabilecegini düşünüyorum. Evet Freudçu psikolojiye inanıyorum ve günlük yaşantımızda çok büyük etkisi olduğu düşünüyorum. Boşanmak istemiyorsunuz 3 çocuk varken ve bu şartlar altında zor olabilir. Eşinizle bir terapi süreci deneyebilirsiniz bilemiyorum.
Oncelikle sizin gibi insalari gorunce ciddi manada ya cocuk yada cahil insanlarin olduguna inanirim ki ben cahil kelimesinden bile hoslanmam lutfen konumdan uzaklasin yada seviyesiz cevaplar verin cunku ben artik kendi seviyemi dusurmeyecegimAşkısı git kocana carla
İyi insan değil akıllı insan bu konudaki büyük hatayı görür. Zaten görüyorlar da yorum yapıyorlar.Sadece iyi insalar anlar bence karsidakini tanimadan agir elstiren kalp kirmaktan korkmayan sinirlarini bilmeyen insanlar anlamaz
Tabii ki öncelikle bireysel terapi alın zihniniz berraklaşsın. Sonra eşinizle konuşursunuz. Duruma da bakarsınız.Oncelikle cevabiniz icin gercekten tesekkur ederim. Cunku insani yazip yazacagina pisman eden insanlar dolmus ortalik ve bence asil problemli onlar. Amacim icimi dokmekti sanirim bu sayfaya yazarken ama olaylar baska yere cekildi. Bosanmak istiyorum ama pskolojik sanirim o kadar iyi degil kendimde o gucu bulamiyorum yani bastan bir hayata baslamaya. Korkularimda buyuk cocuklarima yetemezsek onlar icin yanlisi yaparsam diye. Terapi en mantiklisi sanirim en azindan kendi pskolojim icin
Evet cok guzel tespitler yapmissiniz ben heryerde tum yuku kendim aldigim icin cok yoruldum ve su an bu sorumlukluklari tek basina tasiyabilirmiyim korkuyorum. Saglikli dusunemiyorum hep duzelir sabret isi olur diyorum ama boyle hayat bitiyorKocanız iyi bir örnek değil çocuklarınız da onu rol model alıp öyle asalak olabilir tembel olabilir. bence bencilsiniz sırf kendi korkularınız için çocuklarınızı böyle bir rol modele mahkûm ediyorsunuz. Erkekse çocuklar asla çalışmayacak kızsa ise ileri de erkekler çalışmaz demek ki diyip her sorumluluğu kendi alacak eve bakacak çocuk yapacak kadınlık yapacak sağlıklı düşünemiyorsunuz ve es kişisi bundan faydalanıyor. Kendi anası babası bakmaz böyle birine git çalış der
Herkese merhaba az once ufak bir sinir krizi gecirdim odadaki herseyi dagittim. Odanin kapisini kitledim cocuklar duymasin diye. Eve sigamiyorum resmen. Esimle hic anlasamiyoruz ben ak dersem o kara der. En son ne zaman guzel soz soyledi bilmem bile. Cocuklarim var uc tane bende memurum. Maas duzeyim iyi o ise calismiyor. Ama ben herkese soyledim calismayan bende olabilirdim sorun degil cocuklarim mutlu olsun yeter diye ama kadir kiymet bilmiyor. Bence benim gibi dusunen kadin bile azdir cunku calismasini senelerdir sorun etmedim. Bes senedir bir gun bile calismadi benim istedigim evde destek olsun ama ben evde bin yapiyorsam o bir yapar. Haftalik kadin alirim bir yapacagi yemek onuda bazen yapar. Ama artik huzursuz evde nefes alamiyorum
İnsani insan yapan usluptur bunu gayet seviyeli soyleyen hatta agir elestirenlerde var ben buna kabulum benim kabullenmedigim saygili bir uslupla ifade etmeleri kendileriniİyi insan değil akıllı insan bu konudaki büyük hatayı görür. Zaten görüyorlar da yorum yapıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?