Boşanmalimiyim

Kocan, tüm kadınların ve erkeklerin hayalini yaşıyor, evde yan gelip yatıyor, ev işini yapan var, para getiren var, çocuk bakan var, çocuk bile doğurmamış. Kral charles bu kadar rahat yaşamıyor. Onun bile sorumlulukları var.
Ona gore yasadigi cok agir. Okumus her iste calismam diyor. Kpssyide kazanamiyor. Pskolojisi iyi degil bu durumdan folayi yani o oyle soyluyor

anlaşamıyorum dediğiniz adamla beden diliyle de olsa anlaşmışsınız anladığım kadarıyla. bu durumda bu soru retorik bir soru mu yoksa gerçekten tavsiyeleri uygulayacak mısınız?

Ona gore yasadigi cok agir. Okumus her iste calismam diyor. Kpssyide kazanamiyor

Devlette zaten bu beceriksizi almak için özel kırmızı halı diktirecek sanki. Kim napsın bu beceriksizi. Kpssyi kazansa bile çalışamaz. Sabahlarıda kesin evde ses oluyor diye asabi oluyordur. Ona özel ses yalıtımlı oda ayarlayın. Rahat etsin.

anlaşamıyorum dediğiniz adamla beden diliyle de olsa anlaşmışsınız anladığım kadarıyla. bu durumda bu soru retorik bir soru mu yoksa gerçekten tavsiyeleri uygulayacak mısınız?
Cok saygisizca yapilan tavsiyeler degil ama yukarida okursaniz cok guzel uslupla tavsiye verenler var ornegin terapi. Cunku benim oncelikle korkularimla yuzlesecek gucte bir pskolojiye sahip olmam gerekli. Seviyesiz kisilere cevap bile vermeyecegim cunku onlarin durumu bendende kotu

Muhteşem evliliğe 3 tane çocuk yapmak, belki sevlirim diye her şeyi altan almak ve bunların doğurduğu kaçınılmaz son olan cinnet geçirme. Seçimlerinizin sonucunu yaşıyorsunuz.

Cok saygisizca yapilan tavsiyeler degil ama yukarida okursaniz cok guzel uslupla tavsiye verenler var ornegin terapi. Cunku benim oncelikle korkularimla yuzlesecek gucte bir pskolojiye sahip olmam gerekli

burada verilen hiçbir tavsiyenin sizin kendinize yaptığınız saygısızlıktan daha büyük olacağını sanmıyorum. kendinize olan saygı ve değeri kazanmanın bir yolunu hızla bulmanız gerekiyor.

burada verilen hiçbir tavsiyenin sizin kendinize yaptığınız saygısızlıktan daha büyük olacağını sanmıyorum. kendinize olan saygı ve değeri kazanmanın bir yolunu hızla bulmanız gerekiyor.
Nedir o yol. Ben heryerde en fedakarlik yapan oldum. Bu durumunda farkindayim ama degisemiyorum.

İnsani insan yapan usluptur bunu gayet seviyeli soyleyen hatta agir elestirenlerde var ben buna kabulum benim kabullenmedigim saygili bir uslupla ifade etmeleri kendilerini
Evde 5 yıldır çalışmayan bir adam, çalışan babanın ne olduğundan bihaber 3 çocuk, aşağılanan ama kocamın çalışmaması sorun değil diyen bir kadın var. Böyle yazınca size normal geliyor mu? Hayır. İnsanların kızması, sizi kendinize getirmeniz için çünkü cidden kendinizde değilsiniz. Sizin paranızla yaşayan bir adam tarafından aşağılanıyorsunuz. Bu adamı boşasanız bakkaldan sakız alacak parası bile yoktur. Tabi siz maaş kartınızı ona vermediyseniz.

Tabii ki öncelikle bireysel terapi alın zihniniz berraklaşsın. Sonra eşinizle konuşursunuz. Duruma da bakarsınız.
Aynen oyle belki o gucude kendimde bulurum. Yani hem disarda hem evde tum yukun bende olmasi yuku. Cunku su an disarida yuk bende olsada evde cok az yuk bende.

Herkes ayni seye yani calisma olayina takilmis. Ben orayi sorun etmiyorum esiniz size kotu davransa cocuga ragmen bosanirmiydiniz
Eşim bana kotu davransa boşanacak kadar kendime saygım var. Hem çalışma hem kötü davran ne ala memleket. Çocuklarla ilgili diyorsunuz cocuklar zembille gökten inmediğine göre ebeveynlik yapacak tabi bu bir lütuf değil.

Herkese merhaba az once ufak bir sinir krizi gecirdim odadaki herseyi dagittim. Odanin kapisini kitledim cocuklar duymasin diye. Eve sigamiyorum resmen. Esimle hic anlasamiyoruz ben ak dersem o kara der. En son ne zaman guzel soz soyledi bilmem bile. Cocuklarim var uc tane bende memurum. Maas duzeyim iyi o ise calismiyor. Ama ben herkese soyledim calismayan bende olabilirdim sorun degil cocuklarim mutlu olsun yeter diye ama kadir kiymet bilmiyor. Bence benim gibi dusunen kadin bile azdir cunku calismasini senelerdir sorun etmedim. Bes senedir bir gun bile calismadi benim istedigim evde destek olsun ama ben evde bin yapiyorsam o bir yapar. Haftalik kadin alirim bir yapacagi yemek onuda bazen yapar. Ama artik huzursuz evde nefes alamiyorum
Boyle devam et.. Tovbe tovbe

Herkese iyi günler. Ben şu anda kayinvalidemdeyim ve size birsey danismak istiyorum. Esim evimizdeyken sabah uyandiginda bile hemen tvnin karsisina gecer. Simdi kayinvalidemlerdeyim farkli bir sehirde yasiyorlar. esim uyanir uyanmaz annesi nerdeyse onun yanina gidip muhabbet ediyor. Bu sabah kalktim esimin annesi kilerde is yapiyordu baktim yine esim yok orda. Diger sabahlarida uyandigimda bakiyorum mutfakta muhabbet ediyorlar. Tabiki annesi etsin muhabbet orasi sorun degil ama bazen bakiyorum bir kez bile benimle boyle degil. Evimizde uyandiginda ya tv karsisinda yada annesiyle telefonda konusuyor. Dogru duzgun bir gun bile hatirlamam baska odadayken yanima muhabbet etmeye gelsin. Annesi ile benim aramda sorun olsun bir kez bile hatirlamam ben hakli olayim hep annesi hakli. Annesi ile farkli sehirdeyken gunde bir iki saat konusurlar ben farkli sehirde olsam yada kendi farkli sehirde olsa belki bir hafta aramaz. Gecensene bebek bekliyordum onunla ailesinin yanina gelemedim yinede beni aramadi arasada on dakika konusmamistir. Yanlis anlamayin sorun annesi ile konusmasi muhabbeti olmasi degil benimle olmamasi. Muhabbet etmeyi sevmeyen biri olsa kimse ile muhabbet etmese bu kadar uzulmem heralde.
demek cok huzurlusunuz 👍🏻

Maddiyatimiz iyi ben iyi kazaniyorum kendimize ait evimiz arabamiz var. Onun pasif geliri yok.bence kadin erkek farketmez bir cok kadinda calismiyor. Rizki veren rabbim onun nasibi yoksa sorun yok ama evdede huzurum yok. Calismamasi benim icin sorun degil. Sorun bana kotu davranmasi
Erkeğin çalışmamasını bu kadar normalleştrmeyin lütfen.Kadın çocuk olur , ihtiyaç olmaz çalışmayabilir ama erkek çalışmalı.Evdeki rollerin değişmesi bile çocukları olumsuz etkiliyor.(Fatih Reşit Civelekoğlunun konuyla ilgili videolarını tavsiye ederim.)

Memurlugumun derecesi dusuk degil. Duz memur degilim yani bir kurumun muduruyum. İlk evlendigimde cok sorun ettim ama kpss calisiyorum bu sene olmadi sonraki sene diye diye geldik 11 sene oldu evleneli. Arada birer sene calistigi oldu
Eşinize harçlık da veriyorsunuz o zaman.Pek çok kadın eşinden para alırken çekinir ,bir erkek için çok utanç verici,nasıl katlandınız bunca yıl.
Eşinizin mesleğini soran arkadaşlarınıza ne diyorsunuz mesela.

Herkese merhaba az once ufak bir sinir krizi gecirdim odadaki herseyi dagittim. Odanin kapisini kitledim cocuklar duymasin diye. Eve sigamiyorum resmen. Esimle hic anlasamiyoruz ben ak dersem o kara der. En son ne zaman guzel soz soyledi bilmem bile. Cocuklarim var uc tane bende memurum. Maas duzeyim iyi o ise calismiyor. Ama ben herkese soyledim calismayan bende olabilirdim sorun degil cocuklarim mutlu olsun yeter diye ama kadir kiymet bilmiyor. Bence benim gibi dusunen kadin bile azdir cunku calismasini senelerdir sorun etmedim. Bes senedir bir gun bile calismadi benim istedigim evde destek olsun ama ben evde bin yapiyorsam o bir yapar. Haftalik kadin alirim bir yapacagi yemek onuda bazen yapar. Ama artik huzursuz evde nefes alamiyorum
5 yıl evde camış gibi yatıp bir işin ucundan da doğru düzgün tutmayan adamı ben çoktan boşamıştım. 1 yıl bile fazla bana. Kendinizden neyin intikamını alıyorsunuz anlamıyorum.

Back
X