- Konu Sahibi reginaspektor
-
hmm açıkçası ne diyeceğimi pek bilemedim buna.
onun bir başkasıyla mutluluk kurduğunu görseniz bile acı çekmeyecek kadar soğumuşsunuz eşinizden
ama ilk yazınızda da çok aşık olarak evlendiğinizi yazmışsınız
her kadının kişiliği farklıymış demek ki
mesela ben ne olursa olsun onun bir başkasıyla mutluluk kurma ihtimalini göze alamazdım, bu yüzden ihanet- aşağılama-evi terketme-dayak gibi şeyler olmadığı müddetçe boşanmazdım.
bazen empatide tıkanabiliyoruz hepimiz..
işte hata burda zaten o sizin eşiniz onu öyle kabul etmelisiniz başkasınla kıyaslarsanız olan size olur çünkü eşiniz kendisini değiştiremez değiştirmemelide çünkü sevmek kişiyi olduğu gibi kabul etmektir...evet yaparız bunu malesef ama yaptığımızla kalırızz elimize birşey geçmez..ama eşimizi ondan daha kötü biriyle kıyaslarsak bu bize iyi gelir çünküü ohhh be benim kocam ne iyi şükür deriz :) bnde 23 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim..evliliğimin ilk zamanları bnde bnzer sıkıntılar yaşamıştım..ama ben kocamı seviyordum o yüzden bu sıkıntıları aşmam gerekiyordu biliyorum bnde boşanmayı düşündüm hatta annemin evine gittim..ama baktımki olmuyor kocamı özlüyorum ve seviyorum dedimki böyle olmaz eşimle konuştuk ve heycan kattık kendimize hemen bi tatile gittik birbirmizle olduk sadece ikimiz doyasıya :)) sonra geldik ve sıkıntılı günleri unuttuk gitti :) bu tarz sıkıntıları evlilikte çoğumuz yaşarız ama boşanma kararı öyle hemen alınacak ve uygulanacak bi karar değil bnce...bnden size bir tavsiye uyarsınız uymazsınız siz bilirsiniz..şöyle ki : (bu arada yine kendimden örnek veriyorum bunu yaptım kötü oldu yapmamalıyız bunu) ben kendi kendimi dolduyordum şöyle olsaydı bunu yapsaydı şunu alsaydı vs.diye hep doldurdum kendi kendimi baktım ki ben zarar görüyorum en güzeli takılmamak bunlara seviyorsan atlatmaya çalışmak..ama sevgi de bitmişse yapacak bişi yok !!
herşey senin elinde..istersen başarabilirsin ona yeniden aşık olmayı..boşanmayı ıkolay bi süreç gibi görüyorsun sanırım..düşündüğün kadarda kolay bi durum değil..bence kendine gel ve silkelen..yeni bi evlilik yeni bi birey ve yeni bi erkrk sence çokmu daha güzel olucak..belkide yeni birininde başka özellikleri canını acıtıcak niye bu yönüyle bakamnıyorsun...
hayatta kimse 4*4 lük değil..biririn sana iyi gelen bi huyu bi başkasında yok.
her tartışmayı kendin çıkarıyorsan neden kendini gözden geçirmiyosun tatlım..destek al bence...
bana düşüncelerinizin hiçbiri tuhaf ya da anlamsız gelmedi olabilir hepimiz insanız sevmek de sevmemek de pişmanlıklar da bize has duygular yalnız ben şunu sormak istiyorum diyelim boşandınız o zaman onsuz bi hayatta mutlu olabliceginizi onu unutabilcegiinizi düşünüyor musunuz? bunu ne için soruyorum bazen içinde bulunduğumuz durum bizi mış gibi hissetmeye zorlar sevgi aşk çok karmaşık durumlar gerçekten bu yuzden ayrılıp da tekrar aynı kişiyle evlenen insanlar görürüz hiç bir şey iiçin çok geç olmadan belki yalnzı kalarak hatta braz ara vererek (düşünme amaçlı) duyguları çok iyi sorgulamanızda fayda var die düşünüyorum tabii bunlar naçizane bnm düşüncelerim....
bu noktada "ne senle oluyor ne de sensiz" şarkısı tam bana göre diye düşünüyorum..herkese hayırlı geceler hayırlı ramazanlar,dua edelim,dünya dua üzerine zira..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?