- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.498
- 148
- Konu Sahibi suspushanimcim
-
Dertlesemedıgınız ınsanla olmuyorSelam arkadaslar , kendimden kisaca bahsedeyim. Yurtdisinda yasiyorum.
Suan dil kursuna gidiyorum. 1 sene sonra calismaya baslayacagim. 2 evladim.
Esimle severek evlendik güya. Baslarda hersey cok iyiydi. Erkeklerin yapisindan mi benden mi anlamadim.
Esim cocuklar buyudukce daha agresif ve sinirli olmaya basladi. Isin garip tarafi disari seker serbet bize devamli laf sokma ,herseye söylenme. Ben de artik kaldiramiyorum. Az wcye girecegim icerideymis burada bile rahat yok diye söyleniyor. Ben de insallah benden de cocuklarimdan da kurtulursun dedim. Kizi uyutucam diye odaya girdi. Buyuk ihtimal kizim dizinde, elinde de telefon.
Yurt disinda iki taraftan da kimse yok. Ailem gelince aileme cok iyidir. Ama ben bunaldim artik. Sartlarimiz iyi bosansam da yine iyi olacak.
Dertlesecek kimsem yok. Aglamak istiyorum. Hatta agliyorum. Ben gibi ortada somut bisey yokken bosanan var mi?
Yada bu duygular gelip gecici mi?
Cocuklarim biri 8 biri 3 yasinda, buyuk neyse kizim babasina cok düskün.
Bana ne tavsiye edersiniz ?
Buda dert mi diyenler olacaktir ama hayatimin tadi tuzu kalmadi.
Allah allah kalabalıktan, yanında sürekli birilerinin olmasından şikayetçi desem çocuğu uyutmaya kalkmazdı.çelişkili bir adam.Selam arkadaslar , kendimden kisaca bahsedeyim. Yurtdisinda yasiyorum.
Esimle severek evlendik güya. Baslarda hersey cok iyiydi. Erkeklerin yapisindan mi benden mi anlamadim.
Esim cocuklar buyudukce daha agresif ve sinirli olmaya basladi. Isin garip tarafi disari seker serbet bize devamli laf sokma ,herseye söylenme. Ben de artik kaldiramiyorum. Az wcye girecegim icerideymis burada bile rahat yok diye söyleniyor. Ben de insallah benden de cocuklarimdan da kurtulursun dedim. Kizi uyutucam diye odaya girdi. Buyuk ihtimal kizim dizinde, elinde de telefon.
Yurt disinda iki taraftan da kimse yok. Ailem gelince aileme cok iyidir. Ama ben bunaldim artik. Sartlarimiz iyi bosansam da yine iyi olacak.
Dertlesecek kimsem yok. Aglamak istiyorum. Hatta agliyorum. Ben gibi ortada somut bisey yokken bosanan var mi?
zeynepcim çok bunalmışsın sen, üzüldüm. arkadaşların yorumlarını okudum. ben de sana farklı birşey önermek istedim: aile içinde huzursuzluk, mutsuzluk, tatsızlık varsa Bakara suresi okunması tavsiye ediliyor. uzun bir sure. belki okuyamayabilirsin bilemem. ama youtube tan aç, evin içinde okunsun. yaklaşık 2 saate yakın sürüyor. bunu her gün aç. bundan çok güzel sonuçlar alanlar var. uygulamanı isterim.Selam arkadaslar , kendimden kisaca bahsedeyim. Yurtdisinda yasiyorum.
Öncelikle dert kısmı göreceli bı kavram kimine tırnağının kırılması dert kimine bı yakının vefati.yabanci bı ülkede dil öğreniyorsunuz,yani kendi dilinizden kişiler yoksa çevrenizde sıkılıyorsunuzdur dertlesecek kimse olmadığı için.bi kaç cümle var"wc de bile rahat yok"çocuklar ve siz eşinizden çok ilgi bekliyor ve adam da bunları karşılayacak kapasite olmayabilir ve o da kendini böyle dışa vuruyor olabilir mi!?siz de mesela "laf sokmayı övündugunuz bı cümle şeklinde kullanıyorsunuz, altta kalmam diyorsunuz.iki taraf içinde evlilik bı güç gösteri alanı olmamalı saygı huzur vs olumlu şeyler varsa güzeldir evlilik.yok yere de boşanılir mi?neden olmasın o hayat sizin,ama çocukları da düşünmek size kalmış,benim hayatımda anne babam hep özeldir ve birbirlerinden ayrı dusunemem,tüm çocuklarda mutlu anne babanın bı arada olmasını ister ama mutsuzluk halindeki bi evde siz daha iyi bilirsiniz..eşinizle birbirinize batmaya başlamışsıniz zorunlu sebepler bulup eşinizden çocuklarıniz da alıp bı kaç ay ayrı kalmanız iyi olacaktır özlemek ilişkiye iyi geliyor bazenSelam arkadaslar , kendimden kisaca bahsedeyim. Yurtdisinda yasiyorum.
Bizde de benzer durumlar var. Pandemiden sonra eşimin sinirleri epey bozuldu, oysa birbirimizi çok seviyoruz ama galiba ikimiz de depresyona girdik. İmkanımız var arada bir ayrılıyoruz o şehirde gidip biraz takılıyor, kafa dağıtıyor, sonra yine biraraya geliyoruz. Ben terapi alıyorum. Size de terapi öneririm.bunun adı psikolojik şiddet. başlığınızdan canınız sıkıldı cillop gibi evliliği şımarıklıktan bitirmek istiyorsunuz sandım. basbayağı sebepleriniz var. ha boşanırsınız boşanmazsınız evlilik terapisi alırsınız vs bilemem. ama güllük gülistanlık bir evlilikte bunalmış değilsiniz onu bilin yani
Defalarca konustum sabahtan aksama kadar bize kullandigin kelimeleri bir kagida yaz , sonra bir bak diye . Ona kalsa bej onu devamli azarliyorum.
Aynen bu cuk oturdu bize. Mecbur kalmadikca konusmuyorum. O da konusmuyor. Ben suan yataktayim. O telde birileriyle konusuyor. Cocuklar uyudu. Iletisimsizlik sorunumuz evet ama ilk adimi ben atmak istemiyorum artik.Bence profesyonel destek alin. Bir tanidigim cift de böyle. Beraber cift terapisine gidiyorlar. Baya faydasi oluyor cünkü iki tarafinda iletisim sorunu var, var iki tarafinda diger tarafin ne yasadigindan haberi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?