Bosanmayi düsünüyorum, ortada bir sebep yok.

Dertlesemedıgınız ınsanla olmuyor

Allah allah kalabalıktan, yanında sürekli birilerinin olmasından şikayetçi desem çocuğu uyutmaya kalkmazdı.çelişkili bir adam.

bir sey yok demissiniz ama psikolojik siddet görüyorsunuz.
Bosanin diyemem, esinizle konusun ve sizi rahatsiz eden seyleri cozume kavuşturmaya calisin, olmazsa destek almayi deneyin.

Bence gurbette olduğunuz için kısıtlı bir çevrenizde varsa bundan dolayı birbirinize sardiginizi düşünüyorum. Bence eşinizle konuşup evlilik terapisini düşünüp birazda yanlız kalarak bu kararı almanız taraftariyim. Çünkü bunaldiginiz için böyle düşündüğünuzu düşünüyorum. Bu adımlardan sonra düzelme yoksa bizde dünyaya kula kul olmaya gelmedik sonuçta istediğiniz kararı uygularsiniz.

Esinizi sinirli oldugu icin psikiyatriste ikna edebilirseniz super olur. Benim enistem bir donem cocugundan dolayi sinirli oldugu icin hafif antidepresan kullanmisti. Ablam, esinin birden melek gibi oldugunu soyledi.

zeynepcim çok bunalmışsın sen, üzüldüm. arkadaşların yorumlarını okudum. ben de sana farklı birşey önermek istedim: aile içinde huzursuzluk, mutsuzluk, tatsızlık varsa Bakara suresi okunması tavsiye ediliyor. uzun bir sure. belki okuyamayabilirsin bilemem. ama youtube tan aç, evin içinde okunsun. yaklaşık 2 saate yakın sürüyor. bunu her gün aç. bundan çok güzel sonuçlar alanlar var. uygulamanı isterim.

Hangi ülkedesiniz?
Yalnızlık zor bişey. Bende yurtdışında yaşıyorum.
Özellikle çalışmayan insansanız tim günün sonunda eşinizden ilgi alaka bekleyip alamadıkça içinde daha da çok büyütüyor insan.

Esınize cocuklu hauat agir gelmis olabilir.'burada bile rahat yok' alt metin bunaldim...siz de bunaldiniz.imkan varsa cocuklari haftasonlari bir bakiciya birakip beraber zaman gecirin.ya da evde aurekli size yardimci olacak bir abla olabilir.haftada iki gun gelecek cocuklarla ilgilenecek bir dadi vs bilemedim.bir gunu o oendine siz kendinize ayirin bir gun de ikiniz bas basa biseyler yapin.

Evlilik terapisi almanızı öneririm ama boşanmak için de çok da sebepsiz değilsiniz gibi geldi..İllaki dayak yemek vs gerekmiyor boşanmak için mutsuzsan da boşanabilirsin gayet...Ama tabi çocuklar olunca ,emek verilmiş bir zaman vs de insanı frenliyor normal olarak...Siz bir terapiye gidin birşeyler içinizde değişmezse hala mutsuzsanız boşanılabilir bence..Mutsuz anne çocuklar içinde hiç iyi olmuyor...

Aslında kadınlar belli süre sonra evlilikte en çok aradıkları şey huzur.
Sevmiyorsan ondan batıyor diyenler var ama bence alakası yok.
Kim kime sınırlı davranirsa ondan soğur.
Kim kime laf sokarsa ondan sogur.
Yani bir insanın bir huyunu seversin diğerleri seni rahatsız edebilir.
İnsan komplike varlik.
Evde sürekli agresif bir insanla yaşamak zor.
Bence terapiste gidin orada da anlatın sorunlarinizi.
Çocuk varken fevri karar almak çok doğru degil.

Öncelikle dert kısmı göreceli bı kavram kimine tırnağının kırılması dert kimine bı yakının vefati.yabanci bı ülkede dil öğreniyorsunuz,yani kendi dilinizden kişiler yoksa çevrenizde sıkılıyorsunuzdur dertlesecek kimse olmadığı için.bi kaç cümle var"wc de bile rahat yok"çocuklar ve siz eşinizden çok ilgi bekliyor ve adam da bunları karşılayacak kapasite olmayabilir ve o da kendini böyle dışa vuruyor olabilir mi!?siz de mesela "laf sokmayı övündugunuz bı cümle şeklinde kullanıyorsunuz, altta kalmam diyorsunuz.iki taraf içinde evlilik bı güç gösteri alanı olmamalı saygı huzur vs olumlu şeyler varsa güzeldir evlilik.yok yere de boşanılir mi?neden olmasın o hayat sizin,ama çocukları da düşünmek size kalmış,benim hayatımda anne babam hep özeldir ve birbirlerinden ayrı dusunemem,tüm çocuklarda mutlu anne babanın bı arada olmasını ister ama mutsuzluk halindeki bi evde siz daha iyi bilirsiniz..eşinizle birbirinize batmaya başlamışsıniz zorunlu sebepler bulup eşinizden çocuklarıniz da alıp bı kaç ay ayrı kalmanız iyi olacaktır özlemek ilişkiye iyi geliyor bazen

Bizde de benzer durumlar var. Pandemiden sonra eşimin sinirleri epey bozuldu, oysa birbirimizi çok seviyoruz ama galiba ikimiz de depresyona girdik. İmkanımız var arada bir ayrılıyoruz o şehirde gidip biraz takılıyor, kafa dağıtıyor, sonra yine biraraya geliyoruz. Ben terapi alıyorum. Size de terapi öneririm.

Bence bi aktivite bulun. İnsan bir şeylerle uğraşmayınca yanındakinin söyledikleri yaptıkları batıyor . Çocuğa bakacak birini bulsanız çalışmaya başlasanız mesela

Defalarca konustum sabahtan aksama kadar bize kullandigin kelimeleri bir kagida yaz , sonra bir bak diye . Ona kalsa bej onu devamli azarliyorum.

Bence profesyonel destek alin. Bir tanidigim cift de böyle. Beraber cift terapisine gidiyorlar. Baya faydasi oluyor cünkü iki tarafinda iletisim sorunu var, var iki tarafinda diger tarafin ne yasadigindan haberi yok

Bence profesyonel destek alin. Bir tanidigim cift de böyle. Beraber cift terapisine gidiyorlar. Baya faydasi oluyor cünkü iki tarafinda iletisim sorunu var, var iki tarafinda diger tarafin ne yasadigindan haberi yok
Aynen bu cuk oturdu bize. Mecbur kalmadikca konusmuyorum. O da konusmuyor. Ben suan yataktayim. O telde birileriyle konusuyor. Cocuklar uyudu. Iletisimsizlik sorunumuz evet ama ilk adimi ben atmak istemiyorum artik.

Dün konustuk, artik cabalamayacagim dedi. Ben de bir insanin mutsuzluguna sebep olamam , cocuklar biraz daha büyüsün ayrilalim dedim.

Bu sekilde zihnimde oturtmaya calisiyorum , cocuklarimla olacak olan hayatimi. Seviyor muyum bisey hissediyor muyum, nötrüm suan. Cocuklarim icin üzülüyorum sadece .

Başka problemleriniz yoksa boşanmadan önce bir aile danışmanından yardım alın.
Çözülmeyecek problem yok ortada.
Her ilişkide zamanla yıpranma, zorlanma, tahammülsüzlük olabilir.

Öncelikle yardım almayı deneyin belki bu şekilde problemlerinizi çözebilir ve aile olarak mutlu şekilde devam edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…