- Konu Sahibi suspushanimcim
-
Almanyadayim, calismiyorum dil kursuna gidiyorum. Ilgi alaka zaten yok , tek tarafli degil hicbisey belki benden de karsi tarafa ilgi alaka yok.Hangi ülkedesiniz?
Yalnızlık zor bişey. Bende yurtdışında yaşıyorum.
Özellikle çalışmayan insansanız tim günün sonunda eşinizden ilgi alaka bekleyip alamadıkça içinde daha da çok büyütüyor insan.
Ben nedense evlilik terapistinin ise yarayacagini hic dusunmuyorum.. sevgi saygi bitmisse yerine mi koyacakEvlilik danismaniyla denedik o bir kez gorustu sonrasini istemedi ,ben gorustum hep. Ona göre kendisi cok mükemmel .
Anlik bi durum bu ve her evde hemen hemen bazi donemler yasanabiliyor. Bosanmayi dusunmeyin derim cunku ortada ailenize karsi saygi duyan birisi var ve bu onemli. Ve cocuklariniz da duskun babaya. Cocuklardan dolayi evlilik monotonlasiyo. Sadece evliliginizde heyecan kalmamis. Onu da biraz dusunerek halledebilirsiniz.Selam arkadaslar , kendimden kisaca bahsedeyim. Yurtdisinda yasiyorum.
Suan dil kursuna gidiyorum. 1 sene sonra calismaya baslayacagim. 2 evladim.
Esimle severek evlendik güya. Baslarda hersey cok iyiydi. Erkeklerin yapisindan mi benden mi anlamadim.
Esim cocuklar buyudukce daha agresif ve sinirli olmaya basladi. Isin garip tarafi disari seker serbet bize devamli laf sokma ,herseye söylenme. Ben de artik kaldiramiyorum. Az wcye girecegim icerideymis burada bile rahat yok diye söyleniyor. Ben de insallah benden de cocuklarimdan da kurtulursun dedim. Kizi uyutucam diye odaya girdi. Buyuk ihtimal kizim dizinde, elinde de telefon.
Yurt disinda iki taraftan da kimse yok. Ailem gelince aileme cok iyidir. Ama ben bunaldim artik. Sartlarimiz iyi bosansam da yine iyi olacak.
Dertlesecek kimsem yok. Aglamak istiyorum. Hatta agliyorum. Ben gibi ortada somut bisey yokken bosanan var mi?
Yada bu duygular gelip gecici mi?
Cocuklarim biri 8 biri 3 yasinda, buyuk neyse kizim babasina cok düskün.
Bana ne tavsiye edersiniz ?
Buda dert mi diyenler olacaktir ama hayatimin tadi tuzu kalmadi.
Sevgiden degil ama ne yapacagini bilememek yoruyor belirsizlik yoruyor. Cocuklarimin gelecegini dusunmek yoruyor. Burada kimsem yok , desteksiz olmak yoruyor.Ben nedense evlilik terapistinin ise yarayacagini hic dusunmuyorum.. sevgi saygi bitmisse yerine mi koyacak
Anlik mi birikmislik mi, suan agliyorum ve gercekten cok kirginim. Mutlu olmak devam etmek istede suan milletin gönlünü yapmak icin degil de benim gönlümü almak icin ugrasirdi sanirim.Anlik bi durum bu ve her evde hemen hemen bazi donemler yasanabiliyor. Bosanmayi dusunmeyin derim cunku ortada ailenize karsi saygi duyan birisi var ve bu onemli. Ve cocuklariniz da duskun babaya. Cocuklardan dolayi evlilik monotonlasiyo. Sadece evliliginizde heyecan kalmamis. Onu da biraz dusunerek halledebilirsiniz.
Milletin gonlunu yapmak derken? Sanirim sizde birikmis biseyler var. Aglamayin demicem aglayin belli ki ihtiyaciniz var bu duruma. Zit karakterlerde olabilirsiniz. Ortada bulustugunuz hemfikir oldugunuz ne dusunce ne baska bisey kalmamis gibi. Ve buyuk ihtimalle de sevgi eksikligi yasiyorsunuz.Sevgiden degil ama ne yapacagini bilememek yoruyor belirsizlik yoruyor. Cocuklarimin gelecegini dusunmek yoruyor. Burada kimsem yok , desteksiz olmak yoruyor.
Anlik mi birikmislik mi, suan agliyorum ve gercekten cok kirginim. Mutlu olmak devam etmek istede suan milletin gönlünü yapmak icin degil de benim gönlümü almak icin ugrasirdi sanirim.
Kendimi sorguluyorum bu kadar mi degeri sevgiyi haketmiyorum diye, yasim genc meslegim iyi . Elim ayagim düzgün.
Gönlünü yapmak derken arkadasinin esi bahcesine bir degisiklik yapilsin istiyor bizimki de hemen gider 4 5 saat eve gelmeme pahasina o isi sanki görevmis gibi yapar.Milletin gonlunu yapmak derken? Sanirim sizde birikmis biseyler var. Aglamayin demicem aglayin belli ki ihtiyaciniz var bu duruma. Zit karakterlerde olabilirsiniz. Ortada bulustugunuz hemfikir oldugunuz ne dusunce ne baska bisey kalmamis gibi. Ve buyuk ihtimalle de sevgi eksikligi yasiyorsunuz.
Anladim. Baska insanlara ozen gosterip dikkate alip sizi de hesaba almamasi dogal olarak cileden cikarir. Ilgisiz davraniyormusGönlünü yapmak derken arkadasinin esi bahcesine bir degisiklik yapilsin istiyor bizimki de hemen gider 4 5 saat eve gelmeme pahasina o isi sanki görevmis gibi yapar.
Aynen mesele bu, evini cocugunu önemsemeyip millete gelince özenli davranmasi beni cileden cikariyor.Anladim. Baska insanlara ozen gosterip dikkate alip sizi de hesaba almamasi dogal olarak cileden cikarir. Ilgisiz davraniyormus
Yok ama eşinizin göremediginiz yanlarıni görmeyi sağlıyor. Faydalı olduğuna inanıyorum.Ben nedense evlilik terapistinin ise yarayacagini hic dusunmuyorum.. sevgi saygi bitmisse yerine mi koyacak
Bu yorumu yeni gördüm ve ne diyeyim bilemedimOglumu okuldan almadan ugradi eve gordü esyalarinin halini. Arkadasinin esini ben aradim ariyorum ama ulasamiyorum diye. Sonra o beni aradi "Defol , bidahaki sefere valizini de al git dedim.
Arkadasiyla tabiki gorusebilir ama 3 4 saat kalmayi normal bulmuyorum daha öncede uyarmistim tamam demisti. Mesela evinizin boyanmaya ihtiyaci var esiniz evinizi degil de gidiyor arkadasinin esi tamirat tadilat istiyor diye gidiliyor oranin isi yapiliyor , ben mi abartiyorum tepki göstermekte ?
Bi bana mi tuhaf geliyor ?
Allah yardimciniz olsunAynen mesele bu, evini cocugunu önemsemeyip millete gelince özenli davranmasi beni cileden cikariyor.
Ve isin garip tarafi bu ona göre cok normal o kadar evde yapilacak is var, biri arasada kendimi disari atsam derdinde.Bu yorumu yeni gördüm ve ne diyeyim bilemedimama fevri davranmayın sakinliğinizi koruyun. Rabbim yardım etsin insAllah bir çıkar yol bulursunuz
Maslesef sakin kalamiyorum öyle bir an geliyor ki gözlerimden kivilcim cikiyor ,alev cikiyor agzimdan . Esyalarini da o ruh halinde dagittim.Bu yorumu yeni gördüm ve ne diyeyim bilemedimama fevri davranmayın sakinliğinizi koruyun. Rabbim yardım etsin insAllah bir çıkar yol bulursunuz
kim bu arkadaşın eşi???Oglumu okuldan almadan ugradi eve gordü esyalarinin halini. Arkadasinin esini ben aradim ariyorum ama ulasamiyorum diye. Sonra o beni aradi "Defol , bidahaki sefere valizini de al git dedim.
Arkadasiyla tabiki gorusebilir ama 3 4 saat kalmayi normal bulmuyorum daha öncede uyarmistim tamam demisti. Mesela evinizin boyanmaya ihtiyaci var esiniz evinizi degil de gidiyor arkadasinin esi tamirat tadilat istiyor diye gidiliyor oranin isi yapiliyor , ben mi abartiyorum tepki göstermekte ?
Bi bana mi tuhaf geliyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?