Bosanmayi düsünüyorum, ortada bir sebep yok.

öncelikle hemen boşanın psikolojik şiddet var diyenleri okumayın bile. o kadar kolay değil o işler

ortada iki çocuk var besbelli ikinizde bunalmışsınız. ya güzel bir tatile çıkın kafa boşaltın ya da oturup güzelce konuşun bişey yapın evliliğinizi düzeltmeye bakın.

pandemi herkesi etkiledi değiştirdi. biraz çabalayın önce evlilğiniz ve çocuklarınız için. hemen pes etmeyin son çare boşanmak olsun

Almanyadayim, calismiyorum dil kursuna gidiyorum. Ilgi alaka zaten yok , tek tarafli degil hicbisey belki benden de karsi tarafa ilgi alaka yok.

Evlilik danismaniyla denedik o bir kez gorustu sonrasini istemedi ,ben gorustum hep. Ona göre kendisi cok mükemmel .

Anlik bi durum bu ve her evde hemen hemen bazi donemler yasanabiliyor. Bosanmayi dusunmeyin derim cunku ortada ailenize karsi saygi duyan birisi var ve bu onemli. Ve cocuklariniz da duskun babaya. Cocuklardan dolayi evlilik monotonlasiyo. Sadece evliliginizde heyecan kalmamis. Onu da biraz dusunerek halledebilirsiniz.

Ben nedense evlilik terapistinin ise yarayacagini hic dusunmuyorum.. sevgi saygi bitmisse yerine mi koyacak
Sevgiden degil ama ne yapacagini bilememek yoruyor belirsizlik yoruyor. Cocuklarimin gelecegini dusunmek yoruyor. Burada kimsem yok , desteksiz olmak yoruyor.
Anlik mi birikmislik mi, suan agliyorum ve gercekten cok kirginim. Mutlu olmak devam etmek istede suan milletin gönlünü yapmak icin degil de benim gönlümü almak icin ugrasirdi sanirim.

Kendimi sorguluyorum bu kadar mi degeri sevgiyi haketmiyorum diye, yasim genc meslegim iyi . Elim ayagim düzgün.

Milletin gonlunu yapmak derken? Sanirim sizde birikmis biseyler var. Aglamayin demicem aglayin belli ki ihtiyaciniz var bu duruma. Zit karakterlerde olabilirsiniz. Ortada bulustugunuz hemfikir oldugunuz ne dusunce ne baska bisey kalmamis gibi. Ve buyuk ihtimalle de sevgi eksikligi yasiyorsunuz.

Gönlünü yapmak derken arkadasinin esi bahcesine bir degisiklik yapilsin istiyor bizimki de hemen gider 4 5 saat eve gelmeme pahasina o isi sanki görevmis gibi yapar.

Sinirden dolaptaki kiyafetlerini yere bosalttim valizin oldugu yerin anahtari bulabilseydim valizini hazirlayacaktim. Calisma masasini dagittim artik nasil gözüm dönmüsse .

Bunu gittigi yerden 4 5 saat gelmeyip bide üstüne teline ulasamayinca oldu. Istese arkadaslarinin telinden ulasabilidi ama arkadasinin esini aradim artik.

Gönlünü yapmak derken arkadasinin esi bahcesine bir degisiklik yapilsin istiyor bizimki de hemen gider 4 5 saat eve gelmeme pahasina o isi sanki görevmis gibi yapar.
Anladim. Baska insanlara ozen gosterip dikkate alip sizi de hesaba almamasi dogal olarak cileden cikarir. Ilgisiz davraniyormus

Oglumu okuldan almadan ugradi eve gordü esyalarinin halini. Arkadasinin esini ben aradim ariyorum ama ulasamiyorum diye. Sonra o beni aradi "Defol , bidahaki sefere valizini de al git dedim.

Arkadasiyla tabiki gorusebilir ama 3 4 saat kalmayi normal bulmuyorum daha öncede uyarmistim tamam demisti. Mesela evinizin boyanmaya ihtiyaci var esiniz evinizi degil de gidiyor arkadasinin esi tamirat tadilat istiyor diye gidiliyor oranin isi yapiliyor , ben mi abartiyorum tepki göstermekte ?

Bi bana mi tuhaf geliyor ?

Ben nedense evlilik terapistinin ise yarayacagini hic dusunmuyorum.. sevgi saygi bitmisse yerine mi koyacak
Yok ama eşinizin göremediginiz yanlarıni görmeyi sağlıyor. Faydalı olduğuna inanıyorum.

Konu sahibesi hanımefendi evlilik kolay kurulan birsey değil. Yıkmak basit yapmak zordur. Iki yavrunuz için caba gösterin. Anliyorum tukenmis hissediyorsunuz. Yoksa buraya niye konu açasınızAilenizin yanına tatile falan gelsenız Türkiye'de iseler? Belki uzak kalmak iyi gelir.Eşler bazen birbirine tahammülsüz oluyor. Su dünyada en cok sevdigimiz annelerimiz ya da evlatlarımız ile bile çatışmalar yaşıyoruz. Kimse mükemmel değil. Normal şeyler bunlar. Bir de eşinizin iş hayatında herşey yolunda mı? Bazen iş ile alakali sıkıntıları eve yansıtıyor erkekler

Bu yorumu yeni gördüm ve ne diyeyim bilemedim ama fevri davranmayın sakinliğinizi koruyun. Rabbim yardım etsin insAllah bir çıkar yol bulursunuz

Bu yorumu yeni gördüm ve ne diyeyim bilemedim ama fevri davranmayın sakinliğinizi koruyun. Rabbim yardım etsin insAllah bir çıkar yol bulursunuz
Ve isin garip tarafi bu ona göre cok normal o kadar evde yapilacak is var, biri arasada kendimi disari atsam derdinde.

Maslesef sakin kalamiyorum öyle bir an geliyor ki gözlerimden kivilcim cikiyor ,alev cikiyor agzimdan . Esyalarini da o ruh halinde dagittim.

kim bu arkadaşın eşi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…