Boşanmayla ilgili fikir

egecell

Sokak hayvanları sahipsiz değildir #erosiçinadalet
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
6.347
14.361
498
37
Merhaba herkese boşanma kararı aldım. Karşımdaki çevresindeki her kadının ona aşık olduğunu sanan, bana çok fazla olduğunu düşünen kendine aşık birisi. Öyle ki bunu geçen ay bilmem ne kadar şubem olduğunu duyan ve bana yaklaşmağa çalışan çok kadın var diyerek belirtti. Maddi durumu iyi bana nazaran. İşin hukuki boyutunu adım gibi biliyorum sizlere sormak istediğim şu bir yanım diyor ki “senden 5 kuruş istemiyorum arabalarının, şubelerinin, paranın benim için zerre önemi yok Defol git hayatımdan “ diyerek evliliği sonlandırmak. Diğer yanım da diyor ki alman gerekenleri al mantıklı davran.
Bunu bana aranızdan birisi sorsa mutlaka al derdim ama başa gelince insan sağlıklı düşünemiyor.
Çocuğum yok, maddi yönden ona muhtaçlığım da yok.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Kesinlikle hakkınız olan ne varsa alın ortada yıpratma ve narsistlik durumu var.

Bu size bağlı bir durum..
ben ikinci evliliğimi yaptım ilk evliliğimden hiçbir şey almadım çocuk yoktu ben almam.
Çocuğum olsa alırdım ama..

Merhaba herkese boşanma kararı aldım. Karşımdaki çevresindeki her kadının ona aşık olduğunu sanan, bana çok fazla olduğunu düşünen kendine aşık birisi. Öyle ki bunu geçen ay bilmem ne kadar şubem olduğunu duyan ve bana yaklaşmağa çalışan çok kadın var diyerek belirtti. Maddi durumu iyi bana nazaran. İşin hukuki boyutunu adım gibi biliyorum sizlere sormak istediğim şu bir yanım diyor ki “senden 5 kuruş istemiyorum arabalarının, şubelerinin, paranın benim için zerre önemi yok Defol git hayatımdan “ diyerek evliliği sonlandırmak. Diğer yanım da diyor ki alman gerekenleri al mantıklı davran.
Bunu bana aranızdan birisi sorsa mutlaka al derdim ama başa gelince insan sağlıklı düşünemiyor.
Asla ama asla ihtiyacım yok diyip sizi sömürmesine izin vermeyin.herşeyi paylaşacak.
Haklarınızı bari yedirmeyin

Ben çok gururlu biriyim. Bende boşanıyorum. Eşim anlaşmalı boşanalım dedi başta saf gibi kabul ettim. Gururluyum ya ondan gelen hiçbir şeyi istemiyorum
Sonra bir aydınlanma yaşadım. Napıyorum ben ya dedim. O bana kalleşlik yaptı böyle ödül gibi boşanma mı olacak. İstediği gibi at koşturamayacağını anlasın. Yaptığının bir karşılığı olmalı. Alabildiğimi alacağım

Tabi ki al donuna kadar. Gerçi donunu alma çıplak gezerse işine gelir.
Hakkında hayırlısı

Normalde çocuğu olmayan insanların almasına karşıyım ama burda farklı bir durum var. Ben bana yaptıkları için tazminat alırdım ama yemezdim
Bağışlardım iyilik yapardım çocuk okuturdum vs. Maksat bana yaptığı psikolojik şiddetin bedelini ödesin para onda kalıp kadınları etkileme aracı olacağına garibanlara yarasın

Bazı nadiren de olsa saygı çerçevesinde biten evlilikler vardır. O tarz bir durum olsa almayın derdim ki zaten siz de öyle bir durumda almayı düşünmez hatta konu bile etmezdiniz sanıyorum.

Fakat şu tonda konuşan birinden alabileceğim her hakkımı almak müstahak olurdu. Mutlaka hakkınızı alın derim.

Bende hicbir sey istemedim boşanırken ama onun avukatıyla benim avukatım kararlastirip nafaka istemişler benim de ihtiyacım yoktu ama suan tek yuregimi soğutan sey o gerçekten sizden gidenlerin bir maddi degerinin olmasi mümkün değil o ayrı bende o maddi boyutu sanki yaşadıklarıma bir bedel biçmek mis gibi düşünüp reddediyordum hataymış bu inanın ki alın birine yardımda bulunun ihtiyac sahibini sevindirin bir öğrenciye burs verin ama alın insanı biraz olsun ferahlatıyor çünkü

Muhtaçlığım yoksa bile alırım. O paraya da sokak hayvanlarına mama alırım. Karşınızdaki kişinin üslubu çirkin.

Ne kadarlık evlisiniz?
Normalde çocuk yok ise 1 yıl evli kalıp embesil gibi eski koca sırtından geçinen kadınlardan haz etmem lakin 20 yılınızı verdiyseniz gençliğiniz yıllarınız bunlarda göz önünde bulundurarak evlilik birliğinde kazanılan neyi varsa yarısını almanızı doğru bulurum kendimce.
Ortada aldatma yok ise sadece anlaşamıyoruz uymuyoruz gerekçesi ise hukuki boyutunu siz daha iyi bilirsiniz ama vicdani boyutunu eşinize bıraksanız ne der? Adaletli biri ise siz istemeseniz de verir ama vermeyebilir de. İnsanı ayrılırken tanırsın derler.

O da boşanmak istiyor mu? Tek taraflı istek mi?
Her şeyimi al yeterki senden kurtulayım diye verenlerde var,gururuma dokunmaz psikolojimi bozmam,akılla hareket ederim derseniz almanızı öneririm

Ne kadarlık evlisiniz?
Normalde çocuk yok ise 1 yıl evli kalıp embesil gibi eski koca sırtından geçinen kadınlardan haz etmem lakin 20 yılınızı verdiyseniz gençliğiniz yıllarınız bunlarda göz önünde bulundurarak evlilik birliğinde kazanılan neyi varsa yarısını almanızı doğru bulurum kendimce.
Ortada aldatma yok ise sadece anlaşamıyoruz uymuyoruz gerekçesi ise hukuki boyutunu siz daha iyi bilirsiniz ama vicdani boyutunu eşinize bıraksanız ne der? Adaletli biri ise siz istemeseniz de verir ama vermeyebilir de. İnsanı ayrılırken tanırsın derler.

O da boşanmak istiyor mu? Tek taraflı istek mi?
Her şeyimi al yeterki senden kurtulayım diye verenlerde var,gururuma dokunmaz psikolojimi bozmam,akılla hareket ederim derseniz almanızı öneririm
2 sene olacak. Çocuk yok. Aldatma yok sanırım ama psikolojik şiddet, öfke nöbetleri, hakaretin bol olduğu bir evlilik. Telefona 2 dakika geç baksam kiminle ne yapıyorsun ki telefona bakamıyorsun ithamları.
Eve birilerini mi alıyorsun vs ithamları.
Ve sürekli eleştiri. Haftanın 5 günü en az böyle yersiz kavgalar. Sen ona baktın, sen eve birini mi aldın, istesem senden bin kat güzelleri kapımda vs. Vs.
Bu arada tarafımca karşı tarafa edilen “salak “ hakareti bile yok.
Kavgalar karşılıklı değil tek tarafın öfke nöbetleri şeklindeydi.

Geçmiş olsun egecell🙏🌸 bence edinilen malların yarısını almalısın.
Çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰
Edinilen mal 1 sene içerisinde çok arttı. Evlenirken 1 şube varsa 1 sene içerisinde 50 şubeye çıktı kıyas olarak söylüyorum. Hukuken her ne kadar yarısı benim olsa da vicdanen de hiçbir sorunum olmasa da “hay senin parana tüküreyim gözümde hiçbir şeyinin değeri yok” demek için vazgeçerim vazgeçersem. Ama sanırım yapmamalıyım

Back
X